karol1302 187 #26726 Napisano 26 Października 2011 arturzbsk - baaaardzo ładny ten Twój oris 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 4017 #26727 Napisano 26 Października 2011 dzięki, mnie też się podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #26728 Napisano 26 Października 2011 Dago, na przyszłość jak robisz fotki, żeby uniknąć takiego złudzenia - zwiększ odległość aparatu od ręki/zegarka i zwiększ ogniskową (daj większy zoom). Kąt się zmniejszy i od razu będzie lepiej Tamto robiłem telefonem w pracy...A tu małpką w domu, ale próbowałem się zastosować do rad Chyba trochę lepiej...Naprawdę nie jest za duży pozdrawiam 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #26729 Napisano 26 Października 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #26730 Napisano 26 Października 2011 Darek - jak zwykle piękna fotka!Darek....Twoje fotki powinny stanowic za wzor do fotek katalogowych i reklamowych Dziękuję,ale uważam,że są tu lepsi spece od fotek.A jeden kolega ,nawet depcze mi po piętach Michał ,Jacek -Glicynki zawodowe arturzbsk Oris też mi się podoba. dago fajowy nuras. Irek ,Marcin cud malinka. u mnie standard 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hendrix89 0 #26731 Napisano 26 Października 2011 (edytowane) Ja z racji egzaminu mam dziś Doxę, ale miałem dziś kilka innych zegarków Będę je pomału opisywał Edytowane 26 Października 2011 przez Hendrix89 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Giggsy 0 #26732 Napisano 26 Października 2011 @sergserg, tem Oceanus piękny. Podaj nr ref. jak możesz 0 Seiko SNM033 | Casio EF-524SP-1AVDF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #26733 Napisano 26 Października 2011 @sergserg, tem Oceanus piękny. Podaj nr ref. jak możesz OCW-P600TB-1AJF Piękny, o takim marzę właśnie. Będzie to mój plan na zegarek w 2012 roku... p.s.sergserg opisz jak pierwsze wrażenia 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27562 #26734 Napisano 26 Października 2011 Tamto robiłem telefonem w pracy...A tu małpką w domu, ale próbowałem się zastosować do rad Chyba trochę lepiej...Naprawdę nie jest za duży pozdrawiamNo i git.Ja mam 17,5cm w nadgarstku i już bez obaw czekam na Steinharta Aquariusa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26735 Napisano 26 Października 2011 Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vito31 0 #26736 Napisano 26 Października 2011 (edytowane) To i ja wrzuce swój nowy nabytek. Starałem się zwrócić uwage na porady. Sami oceńcie jak wyszło. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 26 Października 2011 przez vito31 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #26737 Napisano 26 Października 2011 (edytowane) No tak, Michał na Twojej rąsi triton wyglądał by jak dziecinny Mirosuaw, będzie pan zadowolony Edytowane 26 Października 2011 przez dago 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #26738 Napisano 26 Października 2011 Poprawiłem linki p.s.pierwszy raz widzę takie klubowe Seiko 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #26739 Napisano 26 Października 2011 Gdyby nie logo klubu smakowałby mi bardzo, a tak po prostu smakuje Lubię jak coś się dzieje na tarczy, ale bez przesady Niech się nosi, w końcu to nowy nabytek! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26740 Napisano 26 Października 2011 p.s.pierwszy raz widzę takie klubowe SeikoPoszukaj w nowościach, było o tym zegarku napisane pare słów. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vito31 0 #26741 Napisano 26 Października 2011 Dzięki. Udało mi sie tez poprawić. To pierwsze moje foty na forum wiec nastepnym razem powinno byc lepiej z wstawianiem.To limitowana seria Seiko Sportura dedykowana FCB. Podobno jestem jednym z pierwszych w PL, ale chyba to taki PR chwyt sprzedawcy. Niezmienia to faktu że jestem bardzo zadowolony i w realu prezentuje sie naprawde super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #26742 Napisano 26 Października 2011 (edytowane) sergserg opisz jak pierwsze wrażenia Przetestowałem sporo Oceanusów i ten zdecydowanie uważam za dla mnie najciekawszy z podstawowych Ocków (pomijam Manty, bo to inna inszość ). Bezel ma nietuzinkowy, ciężko mi było kiedyś się do niego przekonać po P500 (który ma chyba najlepszy bezel z nurków, z którymi się zetknąłem, no może jeszcze Citizenowa Mission Antarctica coś ma do powiedzenia w sprawie bezela ). Wykonanie zegarka to japoński standard premium - nie ma się do czego przyczepić. No i ta kolorystyka Oceanusowa - w tym modelu szczególnie atrakcyjna (piękny rysunek tarczy).Od strony kalibru wiadomo - wypas technologiczny. Fajnie jest rozwiązany timer jachtowy (było też coś takiego w P500).Zresztą co tu dużo pisać, to w końcu "Elegance and Technology" Edytowane 26 Października 2011 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mihumor 0 #26743 Napisano 26 Października 2011 Jak nie przepadam za nurkami to ten Oceanus bardzo mi przypadł do gustu-fajniutki. Z dzisiejszych jeszcze Radomir Darka wymiata absolutnie - piękny w swej prostocie zegar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #26744 Napisano 26 Października 2011 (edytowane) Dziękuję,ale uważam,że są tu lepsi spece od fotek.A jeden kolega ,nawet depcze mi po piętach Domyslam sie ze mnie masz na mysli A tak na powaznie od teraz zaczne sie uczyc robic zdjecia , wiec przy nastepnym spotkaniu przy Tatarze to takie walne zdjecie ze znajdzie sie w Time Magazine jako zdjecie roku Edytowane 26 Października 2011 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 203 #26745 Napisano 27 Października 2011 uuuuuu dziwna sprawa - od wczoraj nikt nie założył zegarka !!! 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6387 #26746 Napisano 27 Października 2011 Ojtam ojtam, ten sam co wczoraj i przedwczoraj, więc nie było sensu robić kolejnych zdjęć 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #26747 Napisano 27 Października 2011 Ja założyłem, dla odmiany... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #26748 Napisano 27 Października 2011 A u mnie obchody PTCIZ czyli Pierwszego Tygodnia Codziennie Innego Zegarka. Na długo nie starczy, ale do końca tygodnia pociągnę... Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #26749 Napisano 27 Października 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #26750 Napisano 27 Października 2011 Normalnie bomba Ta synchronizacja kolorów...miazga zdjęcie . 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach