Solve 203 #29226 Napisano 31 Stycznia 2012 darekmp3 ale masz chody specjalnie dla Ciebie zdjęcie - szycha 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29227 Napisano 31 Stycznia 2012 Zmiana Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.misha. 10 #29228 Napisano 31 Stycznia 2012 zaświeciło słońce, grzech było nie pstryknąć fotki (komórka) nadgarstka: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #29229 Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Dzisiaj mój dzisiejszy nabytek. Mój pierwszy Valjoux Kilka słów o nim, Certina DS Podium, kolor czekoladka, rozmiar idealny na mój nadgarstek i pod koszulę czyli 40mm. Długo się wahałem ale ten zegarek chodził za mną od ponad 2 lat. No i jest Edytowane 31 Stycznia 2012 przez Mikołaj N 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1236 #29230 Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) fajny, choć dla mnie ten rozmiar go dyskwalifikował - dla mnie tarczki przyćmiewają ten zegarek i nieładnie "docinają" indeksyprzy rozmiarze 18cm najlepiej leżał mi Valgranges - 43mm, a i też czekoladka, tylko z czarnymi tarczkami ;]tak czy inaczej masz fajowy i dobrze wykonany zegarek z kultowym Valjoux za dobrą kasę kupiłeś na wyprzedaży w TimeTrendzie? Dobre ceny mają teraz, sam się zastanawiałem nad tym Valgranges, bo prawie 2tys taniej jest (albo był) Edytowane 31 Stycznia 2012 przez Jaro_swatcH 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #29231 Napisano 31 Stycznia 2012 fajny, choć dla mnie ten rozmiar go dyskwalifikował - dla mnie tarczki przyćmiewają ten zegarek i nieładnie "docinają" indeksyprzy rozmiarze 18cm najlepiej leżał mi Valgranges - 43mm, a i też czekoladka, tylko z czarnymi tarczkami ;]tak czy inaczej masz fajowy i dobrze wykonany zegarek z kultowym Valjoux za dobrą kasę kupiłeś na wyprzedaży w TimeTrendzie? Dobre ceny mają teraz, sam się zastanawiałem nad tym Valgranges, bo prawie 2tys taniej jest (albo był)Nie w Time Trendzie - info dałem an PW Co do tarczy - mi właśnie ten kontrast się podoba, chociaż miałem dylemat między tym na bransolecie a całym srebrnym na pasku. Wolę jednak ostatnio kajdan Jakość - jest ok. Rozmiar dla mnie super - mam 16,8cm nadgarstka a zegarek ma być do koszuli. 43 mm mam już w TH Aquaracer 500M i raczej mi podchodzi tylko pod sweterki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29232 Napisano 31 Stycznia 2012 ...Valgranges - 43mm, a i też czekoladka, tylko z czarnymi tarczkami ;] Valgranges ma czarną tarcze i 44mm. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1236 #29233 Napisano 31 Stycznia 2012 Valjoux też ma czarną tarczęja mierzyłem akurat tego z grafitową tarczą; myślę, że obu nam chodziło o pasek brązowy (czekoladka) rozmiar faktycznie 44 (nie mam wszystkich liczb w głowie) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29234 Napisano 31 Stycznia 2012 A, Ty mówisz już o nowym modelu, ok. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #29235 Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Mi chodziło o tarczę, mam ją w kolorze czekoladowym ze srebrymi tarczkami chrono. A pasek mam metalowy Edytowane 31 Stycznia 2012 przez Mikołaj N 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1236 #29236 Napisano 31 Stycznia 2012 hehe, no to każdemu chodziło o co innego ważne, że już wyjaśnione (nie widziałem bransolety, byłem pewny, ze to pasek) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29237 Napisano 31 Stycznia 2012 Dzisiaj dzień wietrzenia Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piorun 1861 #29238 Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Na wieczór zmiana nurka na pilota super zegarek ! chociaż to "tylko Seiko" Edytowane 31 Stycznia 2012 przez Piorun 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #29239 Napisano 31 Stycznia 2012 Dzisiaj dzień wietrzenia No i ładnie Ale na mojej łapce to on wyglądał jak zegar ścienny Popołudniowa zmiana, żeby się nakręcił: Godzinę i datę już poprawiłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jg785 1 #29240 Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Od prawie dwóch miesięcy nie chodzi z ręki po naprawie u zegarmistrza od ponad dwóch tygodni na bransolecie Edytowane 31 Stycznia 2012 przez jg785 0 J.G Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #29241 Napisano 31 Stycznia 2012 super zegarek ! chociaż to "tylko Seiko" I do tego dość unikalny aktualnie kaliber z 96r, co tylko dodaje kolorytu 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #29242 Napisano 31 Stycznia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 29507 #29243 Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Edytowane 31 Stycznia 2012 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bert69 279 #29244 Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Możesz powiedzieć jaki to rozmiar zegarka?Ile masz w nadgarstku? Chodzi za mną ten zegar, tylko nie wiem, na którą wersję mam się zdecydować: 44 czy 47mm. Ja w nadgarstku mam 18cm. Po za tym gratuluję, fajny sikor Edytowane 31 Stycznia 2012 przez bert69 0 Pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 4058 #29245 Napisano 31 Stycznia 2012 Dzisiaj dzień wietrzenia Uploaded with ImageShack.us Piękna ta Certina. To jest DS Podium ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #29246 Napisano 31 Stycznia 2012 Pozwolę sobie odpowiedzieć - to jest DS Podium Valgranges. Duży sikor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 29507 #29247 Napisano 31 Stycznia 2012 Możesz powiedzieć jaki to rozmiar zegarka?Ile masz w nadgarstku? Chodzi za mną ten zegar, tylko nie wiem, na którą wersję mam się zdecydować: 44 czy 47mm. Ja w nadgarstku mam 18cm. Po za tym gratuluję, fajny sikor Zegarek 44mm, nadgarstek 17,5cm.Tamto zdjęcie przekłamuje perspektywę. W rzeczywistości zegarek na moim nadgarstku wygląda tak: 44mm możesz śmiało brać, ewentualnie Archimede XLH 45mm, który będzie nieco... mniejszy tak naprawdę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29248 Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Mikołaj, wcale nie taka duża Galeria : http://zegarkiclub.pl/forum/topic/60955-ds-podium-valgranges/ Edytowane 31 Stycznia 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #29249 Napisano 31 Stycznia 2012 Michale, to jest spory zegar, ogólnie jego średnica, dość masywne uszy i grubość robią swoje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bert69 279 #29250 Napisano 31 Stycznia 2012 Dzięki Mirosuaw Fajna fotka, zegar piękny 0 Pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach