zbyszekk 0 #32476 Napisano 5 Czerwca 2012 To jest kwintesencja idei noszenia zegarków mechanicznych . Reverso będzie ( prawdopodobnie ) moim następnym/ostatnim/jedynym zegarkiem . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 606 #32477 Napisano 5 Czerwca 2012 Fajny,pokazuje to co najlepsze w jaegerze-werk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #32478 Napisano 5 Czerwca 2012 Moim dzieciakom sie podoba , czary - Mary caly czas chca nim krecic 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #32479 Napisano 5 Czerwca 2012 Piękna Carrera w czystej formie. To są złote indeksy czy tylko tak światło pada? Światło,wersja ze złotymi indeksami ma bezel,koronkę i przyciski również złote. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #32480 Napisano 5 Czerwca 2012 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4577 #32481 Napisano 6 Czerwca 2012 u mnie zegarek od producenta, który "czasu nie liczy" - w odniesieniu do kolegów z limitki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #32482 Napisano 6 Czerwca 2012 Wczoraj było tak:Dzisiaj w pracy jest tak:A być może to nie jest moje ostatnie słowo. Nowy nabytek być może już dziś trafi w moje łapska...Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekR 2 #32483 Napisano 6 Czerwca 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ralfbutton 48 #32484 Napisano 6 Czerwca 2012 U mnie dziś Tissot prosto z naszego bazarku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kindybal 1873 #32485 Napisano 6 Czerwca 2012 Gratuluje, ostatnio za mną chodzi właśnie zegareczek z lupką i bez mercedesa .A jakby jeszcze miał małą sekundę ... 0 Ball, Eterna, JeanRichard 1681, CyS, Glycine, Damasko, ChWard, Epos, Herbelin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Ch. 0 #32486 Napisano 6 Czerwca 2012 Taki mały, zgrabny, ENICAR 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1236 #32487 Napisano 6 Czerwca 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekR 2 #32488 Napisano 6 Czerwca 2012 Gratuluje, ostatnio za mną chodzi właśnie zegareczek z lupką i bez mercedesa .A jakby jeszcze miał małą sekundę ... Dzięki. Ma już kilka latek , do tego jest dość spory - 46mm bez koronki. Jaro_swatcH - ładny ten Oris .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #32489 Napisano 6 Czerwca 2012 Fajny Oris, gratki A u mnie tak 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
origin1978 2 #32490 Napisano 6 Czerwca 2012 Wczoraj było tak:Dzisiaj w pracy jest tak:A być może to nie jest moje ostatnie słowo. Nowy nabytek być może już dziś trafi w moje łapska...Pozdrawiam, Faver-Leuba wspaniała! Można podpytać, gdzie zdobyłeś swój egzemplarz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #32491 Napisano 6 Czerwca 2012 I nie obchodzi mnie to, że na rocznice zapewne chciałaby dostać kolczyki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenwatch 3 #32492 Napisano 6 Czerwca 2012 I nie obchodzi mnie to, że na rocznice zapewne chciałaby dostać kolczyki. Fajna parka. i cieszyc bedzie pewnie glownie Ciebie;) wiec prezent idealny. dzieki za podpowiedz fajnego rozwiazania na prezent:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #32493 Napisano 6 Czerwca 2012 No i moje groźby nie były rzucane na wiatr. Po odstaniu tysiąca godzin i przepuszczeniu 13 tysięcy numerów na poczcie, otworzyłem paczkę i...I nie obchodzi mnie, że to nie Patek. Zawsze chciałem mieć ten zegarek za kwintesencję Bauhausu i cudowne przyciski chronografu Pzdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wampirek 2 #32494 Napisano 6 Czerwca 2012 Jesu jak chorowałem na tego Junghansa. Miałem w rękach takiego z czarną tarczą i się zakochałem. Wciąż za mną chodzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #32495 Napisano 6 Czerwca 2012 Oj ....Junghans przepiekny.... Szczere gratulacje!!!! Tylko okienko daty jakos mi troszke przeszkadza, poza tym piekny ci on... 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawwd 470 #32496 Napisano 6 Czerwca 2012 Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #32497 Napisano 6 Czerwca 2012 (edytowane) Wasyl, nigdy chyba tego tu na forum nie napisałem, ale ja Ci go chyba zazdroszczę ! Nie wiem dlaczego ja jeszcze tego zegarka nie mam Na żywo zrobił na mnie naprawde duże wrażenie. Gratuluję. Edytowane 6 Czerwca 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #32498 Napisano 6 Czerwca 2012 Wasyl, nigdy chyba tego tu na forum nie napisałem, ale ja Ci go chyba zazdroszczę ! Nie wiem dlaczego ja jeszcze tego zegarka nie mam Na żywo zrobił na mnie naprawde duże wrażenie. Gratuluję.YES! mogę sobie zrobić nacięcie na kolbie A tak serio - dzięki. Jest zdecydowanie wart, żeby go mieć. 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #32499 Napisano 6 Czerwca 2012 No i moje groźby nie były rzucane na wiatr. Po odstaniu tysiąca godzin i przepuszczeniu 13 tysięcy numerów na poczcie, otworzyłem paczkę i...I nie obchodzi mnie, że to nie Patek. Zawsze chciałem mieć ten zegarek za kwintesencję Bauhausu i cudowne przyciski chronografu Pzdrawiam,Super ,gratulacje.Niech się nosi.Na mnie też zrobił pozytywne wrażenie.Jest przekozak 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #32500 Napisano 6 Czerwca 2012 ładny ten Niemiec..ładny... zacny... godny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach