JackFrost 93 #32501 Napisano 6 Czerwca 2012 Max Bill - 100% bauhaus! Gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszek 337 #32502 Napisano 6 Czerwca 2012 Wasyl, jaki masz obwód w nadgarstku? U Ciebie wygląda bardzo dobrze, tak sie zastanawiam czy na moje 19,5 by sie nadał...? Bo na papierze średnica jest nikła A zegar piękny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #32503 Napisano 6 Czerwca 2012 Ja również gratuluję,zegarek bardzo prosty a przez to zacny. 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 732 #32504 Napisano 6 Czerwca 2012 Wasyl, jaki masz obwód w nadgarstku? U Ciebie wygląda bardzo dobrze, tak sie zastanawiam czy na moje 19,5 by sie nadał...? Bo na papierze średnica jest nikła A zegar piękny.16,5 cm. ale myślę, że tu szerokość nadgarstka jest kluczowa - on ma krótkie uszy i na szerokim nadgarstku może wyglądać dziwnie... 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #32505 Napisano 6 Czerwca 2012 Wasyl, Gratulacje za nieskazitelną kwintesencję Bauhausu, piękny jest! 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #32506 Napisano 6 Czerwca 2012 Wasyl - gratulacje To, co piękne, przeważnie jest proste. Tu się sprawdza! 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #32507 Napisano 6 Czerwca 2012 (edytowane) Wasyl fantastyczny zegarek , podoba mi sie od dluzszego juz czasu A u mnie narazie bez zmian , nawet data sie nie zmienila Edytowane 7 Czerwca 2012 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekR 2 #32508 Napisano 7 Czerwca 2012 Seiko SSA003 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1074 #32509 Napisano 7 Czerwca 2012 Od kilku dni ocek,to naprawdę wygodny i porządnie wykonany zegar.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #32510 Napisano 7 Czerwca 2012 Wasyl gratulacje!!piękny w swojej prostocie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 5194 #32511 Napisano 7 Czerwca 2012 (edytowane) A u mnie narazie bez zmian , nawet data sie nie zmienila Irek, Świetne to Twoje Reverso! Z białą tarczą najbardziej mi się podoba. Edytowane 7 Czerwca 2012 przez ASTRAL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2577 #32512 Napisano 7 Czerwca 2012 U mnie dziś od rana nowy nabytek! 0 Klubowe kalendarze 2026 cały czas można nabywać. Są wersje ścienna i biurkowa. Rok dopiero się zaczął, więc na kalendarze nie jest za późno Tutaj link do klubowego sklepu gdzie kalendarze można nabyć. Wysyłka kalendarzy tego samego dnia. Zachęcam do zakupu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #32513 Napisano 7 Czerwca 2012 wreszcie pomacam max billa:)gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #32514 Napisano 7 Czerwca 2012 Od kilku dni ocek,to naprawdę wygodny i porządnie wykonany zegar.. Gratuluję... myślałem też nad tym S1400 w tej kolorystyce...Na razie mam jednak tego: 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1074 #32515 Napisano 7 Czerwca 2012 Miałem kiedyś T1000 czarnego,ale powiem szczerze manta jakoś bardziej przypadła mi do gustu.Jest wygodniejsza i chyba bardziej dopracowana.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #32516 Napisano 7 Czerwca 2012 Irku mam pytanie ile JLC ma szerokości, chodzi mi od "ucha do ucha"? Fajny,podoba mi się. 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #32517 Napisano 7 Czerwca 2012 Miałem kiedyś T1000 czarnego,ale powiem szczerze manta jakoś bardziej przypadła mi do gustu.Jest wygodniejsza i chyba bardziej dopracowana.. Manta jest lepsza stylistycznie, ale mechanizm i ilość funkcji lepsze jest w T1000. Piszę to w porównaniu z S2000, bo S1400 nie miałem.Do tego Manta przez to że jest ciensza, to lepiej "przykleja się" do nadgarstka. 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1074 #32518 Napisano 7 Czerwca 2012 Korzystasz z tej mnogosci funkcji? :)Tak swoją drogą ten po prawej ciekawy.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #32519 Napisano 7 Czerwca 2012 Korzystasz z tej mnogosci funkcji? :)Tak swoją drogą ten po prawej ciekawy.. Czasem lubię się trochę pobawić Druga strefa przydaje mi się jak korzystam z zagranicznych aukcji po drugiej stronie oceanu. Starczy przycisnąć jeden guziczek na 2 sekundy i już się przenoszę do USA lub Azji Timer jest fajny, bo sekundnik lata do tyłu 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1074 #32520 Napisano 7 Czerwca 2012 Druga strefe mam,ale nie korzystam:) ,fajna jest ta pseudoperłowa wyściółka w centrum tarczy Twojego ocka .To s2000? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7837 #32521 Napisano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Edytowane 7 Czerwca 2012 przez machlo 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #32522 Napisano 7 Czerwca 2012 Druga strefe mam,ale nie korzystam:) ,fajna jest ta pseudoperłowa wyściółka w centrum tarczy Twojego ocka .To s2000? Tak - a dokładnie OCW-S2000P-2AJF 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #32523 Napisano 7 Czerwca 2012 Irku mam pytanie ile JLC ma szerokości, chodzi mi od "ucha do ucha"? Fajny,podoba mi się. Robert wydaje mi sie ze pytasz sie o dlugosc , to jest 50mm szerokosc 35mm Dzieki Jedrzej , ale strasznie sie ten zegarek "palcuje" trzeba go w rekawiczkach uzywac . sprobuje zrobic zblizenie po dniu uzywania i wysle ci email , jak bedzie dobrze widac to o czym mowie 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 31299 #32524 Napisano 7 Czerwca 2012 Nowy nabytek na nowej bransolecie Anvil od yobokies. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #32525 Napisano 7 Czerwca 2012 Mirosuaw bardzo ladny Seiko i bardzo fajna bransoleta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach