akism 456 #33226 Napisano 1 Lipca 2012 "Lustereczko powiedz przecie kto jest najpiękniejszy na tym Świecie" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #33227 Napisano 1 Lipca 2012 No jak kto ? ja to wiem od jakis 30-kilku lat 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 580 #33228 Napisano 1 Lipca 2012 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #33229 Napisano 1 Lipca 2012 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #33230 Napisano 1 Lipca 2012 To jest obiekt moich westchnień. Szczerze zazdroszczę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jslanina 71 #33231 Napisano 1 Lipca 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #33232 Napisano 1 Lipca 2012 Dziękuję, ale chyba sobie żartujesz Do waszych zdjęć, to mi duuuuużo brakuje. Niemniej jednak cieszę się, że się jako tako podobają Nie zartuje, mnie sie twoje zdjecia podobaja ale wiesz co mam podobnie, tzn. nie uwazam ze potrafie swietne zdjecia robic jak wielu tutaj pisze - zawsze podchodze do tego z dystansem i samokrytyka ze mozna lepiej bylo pstryknac foto, no i taka mysl zawsze mnie mobilizuje do jeszcze wiekszej pracy... SKA367 ze zmieniona, ciekawsza data 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #33233 Napisano 1 Lipca 2012 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #33234 Napisano 1 Lipca 2012 Zawsze zastanawiam się jakie zegarki zabrać na wakacje a później i tak noszę tylko jeden: Chociaż wrzuciłem i Omesię: Dziś też Airman Ot taki przegląd co miałem na ręku przez 2 tyg. Oprócz tego przez chwilę kilka Omeg, Pamów, Roli - wszystkie po 5EUR/szt. masakra. Ale chociaż zobaczyłem 'jak leży rozmiarówka' 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #33235 Napisano 1 Lipca 2012 Nie zartuje, mnie sie twoje zdjecia podobaja Dzięki, miło słyszeć 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #33236 Napisano 1 Lipca 2012 Który kabelek trzeba przeciąć aby rozbroić bombę G-SHOCK : niebieski , czerwony czy zielony ? No który ? Fajny kolorek zegareczka. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #33237 Napisano 1 Lipca 2012 U mnie dzisiaj w dalszym ciągu Lorus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 456 #33238 Napisano 1 Lipca 2012 Ładny ten Lorus-prawdziwy elegant.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #33239 Napisano 1 Lipca 2012 Dziękuje Kupiłem go do garnituru na ślub który już niedługo, ale przecież nie mógł tak leżeć i czekać w pudełku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #33240 Napisano 1 Lipca 2012 Dzisiaj wietrzenia ciąg dalszy 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #33241 Napisano 1 Lipca 2012 łoooo jezu panie jeszcze go nie sprzedałeś? Myślałem,że juz dawno przewietrzone z zegarków których prawie nie nosisz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #33242 Napisano 1 Lipca 2012 Sentymentalny ze mnie człowiek 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekR 2 #33243 Napisano 1 Lipca 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 116 #33244 Napisano 1 Lipca 2012 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #33245 Napisano 1 Lipca 2012 difrat no no fajy zegareczek... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uzytkownik_W-wa.Wola 0 #33246 Napisano 1 Lipca 2012 kilka dni temu - zegarek użyty zgodnie z przeznazceniem w naszym super Morzu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #33247 Napisano 1 Lipca 2012 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #33248 Napisano 1 Lipca 2012 Radek gratuluję. Czy to ten sam już 3 lub 4 raz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 456 #33249 Napisano 1 Lipca 2012 Qrcze to dobry i drogi zegarek,ale za cholerę nie pasuje do niego to logo:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenwatch 3 #33250 Napisano 1 Lipca 2012 @TomekR - fota miazga! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach