mikolaj78 747 #36026 Napisano 1 Października 2012 No twoja znacznie bardziej rozweselająca, ale rambler daje bardzo radę Wskazówka minutowa go ożywia i dodaje uroku. 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #36027 Napisano 1 Października 2012 Nie no kurde nie moge się nigdy na ten zegarek napatrzeć. Jak dla mnie najpiękniejszy El Primero. A nawet najpiękniejszy Zenith 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #36028 Napisano 1 Października 2012 Dziś znowu Poljot chrono. Coraz bardziej podoba mi się ta linia koperty. 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cormag 0 #36029 Napisano 1 Października 2012 a ja dzisiaj 23 kamyczkowy automat poljota w kwadracie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28309 #36030 Napisano 1 Października 2012 Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jslanina 71 #36031 Napisano 1 Października 2012 Z rana w pracya po pracy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek.siwiec 9 #36032 Napisano 1 Października 2012 0 Pozdrawiam,Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36033 Napisano 1 Października 2012 Sorry za proces zmiany daty, która i tak nie była dzisiaj przeze mnie ustawiona Uwielbiam ten zegar 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jslanina 71 #36034 Napisano 1 Października 2012 @carlito1 - niezłą robotę robi ten pam Ładne fotki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #36035 Napisano 1 Października 2012 (edytowane) Świeżutki, jeszcze ciepły Edytowane 1 Października 2012 przez Woytec60 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 632 #36036 Napisano 1 Października 2012 Bardzo ładny zegarek,uwielbiam ten styl..Jaka średnica? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hacik 2 #36037 Napisano 1 Października 2012 Sorry za proces zmiany daty, która i tak nie była dzisiaj przeze mnie ustawiona Uwielbiam ten zegar Przepiękny jest . PANERAI ma coś w sobie, szczególnie na Twoich zdjęciach. Muszę kiedyś zobaczyć na żywo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InfectedControl 2 #36038 Napisano 1 Października 2012 понедельник 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mw75 36 #36039 Napisano 1 Października 2012 U mnie też Rakieta była: 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36040 Napisano 1 Października 2012 @carlito1 - niezłą robotę robi ten pam Ładne fotki Pisałem Ci, musisz się kiedyś skusić, gwarantuje 100% zadowolenia Przepiękny jest . PANERAI ma coś w sobie, szczególnie na Twoich zdjęciach. Muszę kiedyś zobaczyć na żywo.Jestem totalnym fanem tego designu, na żywo robią te zegarki kolosalne wrażenie. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #36041 Napisano 1 Października 2012 Michał, ten Panerai na Twoim reku to jakas wersja mini...Fajny, ale jednak Blue Calibre 12 mi bardziej pasuje... Nie wiem czemu 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3919 #36042 Napisano 1 Października 2012 TAG witaj wsród żywych gdzie sie podziewales? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36043 Napisano 1 Października 2012 (edytowane) Tomek Wieki Cię tu nie było ! Witaj wsród żywych EDIT hehe pisaliśmy Marcin to samo w tym samym czasie Edytowane 1 Października 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #36044 Napisano 1 Października 2012 Tu i tam, w Genevie, Zurichu, Schaffhausen... Jednak wszedzie dobrze, ale na forum z Wami najlepiej! Troche sie pozmienialo, kolekcje sie rozrosly, wielu nowych fanow czasomierzy... Ale ten CZAS leci! Pieknie, ze mimo jego uplywu ciagle to jestescie! @Michal: widzialem nowego TAG-a! No to rozumiem... (mam identycznego tak BTW)!!! 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #36045 Napisano 1 Października 2012 Bardzo ładny zegarek,uwielbiam ten styl..Jaka średnica? Niestety, tylko 38 mm.Pod mankiet od biedy... 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36046 Napisano 1 Października 2012 Tu i tam, w Genevie, Zurichu, Schaffhausen... Jednak wszedzie dobrze, ale na forum z Wami najlepiej! Troche sie pozmienialo, kolekcje sie rozrosly, wielu nowych fanow czasomierzy... Ale ten CZAS leci! Pieknie, ze mimo jego uplywu ciagle to jestescie! @Michal: widzialem nowego TAG-a! No to rozumiem... (mam identycznego tak BTW)!!!Fajnie, że znów z nami jesteś Gratuluję Monaco, pamiętam jak za Tobą chodził ten zegarek 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #36047 Napisano 1 Października 2012 Miło widzieć kolegę Tomka (Tag) po długiej przerwie Michał - jak już mówiłem masz jednego z najpiękniejszych Pamów a na tych zdjęciach to w ogóle miazga. Wojtek - piękny Oriencik U mnie po staremu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36048 Napisano 1 Października 2012 Na jutro coś ze środka, najprawdopodobniej GMT M. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #36049 Napisano 1 Października 2012 2 z paczki widziałbym u siebie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36050 Napisano 1 Października 2012 2 z paczki widziałbym u siebie Niech zgadnę, dwa Rolki znając Ciebie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach