chrono-craze 19 #36401 Napisano 11 Października 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #36402 Napisano 11 Października 2012 Dziś tak choć zdjęcia z wczoraj Wydawać by się mogło, że stworzony do pracy w takich warunkach Widze kolega po fachu , zegarek bardzo ladny dlatego ja bym go do pracy nie bral Kiedys przywalilem swoim UN o rusztowanie i odrazu sie wyleczylem z chodzeniem z "lepszymi " zegarkami do roboty ,chyba ze wiem ze mam tylko spotkania i na budowe nie bede musial wchodzic . 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karagirl 3 #36403 Napisano 11 Października 2012 Moje dwa Skarby:-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36404 Napisano 11 Października 2012 Męskie auto, męski zegarek, i kobieta... Strasznie mnie to kręci Tak trzymaj. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parigot 1 #36405 Napisano 11 Października 2012 może i podróba ale ta Slava przyjechała z Moskwy w roku 1983 gdzie mój tata dostał ją jako prezent za projekt architektoniczny więc jakąś historię ma. Moja odpowiedz byla skierowana do akism Ale nic nie szkodzi, milo poznać historie twojego zegarka 0 Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #36406 Napisano 11 Października 2012 Widze kolega po fachu , zegarek bardzo ladny dlatego ja bym go do pracy nie bral Kiedys przywalilem swoim UN o rusztowanie i odrazu sie wyleczylem z chodzeniem z "lepszymi " zegarkami do roboty ,chyba ze wiem ze mam tylko spotkania i na budowe nie bede musial wchodzic . Irku, zakładam Sinna do pracy jak wiem, że spod rękawa wynurzy się tylko żeby mi powiedzieć która godzina Poza tym kilka zegarków już sponiewierałem na budowie i chyba się nauczyłem jak się "delikatnie" wśród betonu i stali poruszać. 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #36407 Napisano 11 Października 2012 2 x Made in Germany 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulababu 1 #36408 Napisano 11 Października 2012 A dzisiaj tak : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 257 #36409 Napisano 11 Października 2012 Dziś nowy nabytek...Zabujałem się Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us musiałem aż w całości zacytować Widze o dziwo takie pozytywne komentaze, a ileż to ja razy o tym zegarku wspominałem bo jest piękną formą nawiązania do vintaga.... toście mi pisali o Longinie Admiralu hehehePodobno kiepsko sie sprzedawały te Aquatimery, podobno...A kolega widze kupił tego co tam na allegro był do kupienia Super zegar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6383 #36410 Napisano 12 Października 2012 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #36411 Napisano 12 Października 2012 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #36412 Napisano 12 Października 2012 w oczekiwaniu na cos specjalnego taki o to cukiereczek sie pojawil Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #36413 Napisano 12 Października 2012 Jakoś chował mi się w zakamarkach rotoamtu, ale go wyłowiłem Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #36414 Napisano 12 Października 2012 Dziś Doppelchronograph na jednej z najpiękniejszych branzolet jakie kiedykolwiek wyprodukowano Uploaded with ImageShack.us 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 454 #36415 Napisano 12 Października 2012 (edytowane) Gratuluję!To świetny pilocik mimo chrono bardzo czytelny.Co do bransolety wykonana świetnie,kiedyś chciałem ją dokupić do marka XVI,ale zaśpiewali mi w aparcie chyba z 6000zł...Obfoć go bo warto. Edytowane 12 Października 2012 przez akism 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36416 Napisano 12 Października 2012 w oczekiwaniu na cos specjalnego taki o to cukiereczek sie pojawil No to czekamy obydwoje na ten sam zegar Przy okazji raz jeszcze gratuluje Suba. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #36417 Napisano 12 Października 2012 No to czekamy obydwoje na ten sam zegar Przy okazji raz jeszcze gratuluje Suba. dzieki Michal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #36418 Napisano 12 Października 2012 Carrera, Monza, Monaco... Sporo ich dzisiaj 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #36419 Napisano 12 Października 2012 dzisiaj na sportowo z pamiatka z pobytu w finlandii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #36420 Napisano 12 Października 2012 Carrera, Monza, Monaco... Sporo ich dzisiaj Najfajniejsza wersja kolorystyczna monaco IMO. Graty 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #36421 Napisano 12 Października 2012 właśnie wrócił od zegarmistrza, jest moc 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36422 Napisano 12 Października 2012 A co to? Koperta Monstera, a reszta? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #36423 Napisano 12 Października 2012 reszta prawie też Monster-mod - tarcza, wskazówki i szafir z AR do yobokies 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36424 Napisano 12 Października 2012 Fajnie wygląda 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #36425 Napisano 12 Października 2012 Gratuluję!To świetny pilocik mimo chrono bardzo czytelny.Co do bransolety wykonana świetnie,kiedyś chciałem ją dokupić do marka XVI,ale zaśpiewali mi w aparcie chyba z 6000zł...Obfoć go bo warto.Dzięki- faktycznie ładny zegarek. Będzie sesja 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach