mikolaj78 747 #37701 Napisano 17 Listopada 2012 Jednak zrealizowałeś Planetkę na 8500.Gratulacje,świetny zegar.Gdzie wyrwałeś ? 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1236 #37702 Napisano 17 Listopada 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Narfas 62 #37703 Napisano 17 Listopada 2012 pozdrawiamNarfas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrewjohn 1 #37704 Napisano 17 Listopada 2012 Jeden z najulubieńszych: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #37705 Napisano 17 Listopada 2012 Irek - i jak ten TUDOR w porównaniu do ROLEXA się prezentuje ? Porobie pozniej zdjecia tych samych elementow dla zobrazowania , tarcza jest zdecydowanie ciekawsza , koperta i bronsoleta jezeli nie tak samo wykonana jak w Rolexie to bardzo podobnie wg mnie zapiecie jest ladniejsze szkoda ze brak takiego malego extension jak ma rolex , luma zielonkawa i swieci bez problemow do samego rana . NIe powiem ze jest jak Rolex ale jest cholernie blisko , bioorac pod uwage cene ( 40% cenu suba ) to jest rewelacja . Moja zona wczoraj powiedziala tak ' o masz nowego Rolexa , pokaz go z bliska . Tudor ? myslalam ze to Rolex "Tak teraz mysle i stwierdzam ze wszystko mi sie w tym zegarku cholernie podoba , Mysle ze jezeli kiedys ktos w Rolexie stwierdzi ze robimy Suba z vintage tarcza to moga odrazu zaprzestac produkcji polowy swoich modeli i skoncentrowac sie na " nowym " modelu a i tak bylby prawie nieosiagalny . Pomimo ze mam dobre kontakty z Rolexem to i tak zajelo mi ponad 4 mieisace czekania na ten zegarek . Mysle ze bedzie go jeszcze trudniej dostac bo Tudor postanowil wejsc na rynek w USA w pierwszym kwartale 2013 r , juz zaczeli preselekcje kilku AD ktore beda marke prowadzic 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #37706 Napisano 17 Listopada 2012 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1272 #37707 Napisano 17 Listopada 2012 Irek. Gratuluję Tudora. Bardzo mi się ten model podoba. Czy nie uważasz że jest trochę za drogi w stosunku do mechanizmu jaki go napędza bo wykonanie napisałeś że bardzo rolexowate czyli na plus. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #37708 Napisano 17 Listopada 2012 Osobiscie Mariusz uwazam ze zegarek warty jest swojej ceny , takie tez jest DNA Tudora doskonala jakosc, ETA mechanizm . napewno sa w stanie zrobic inhousa ale cena bylaby zbyt bliska Rolexa a to juz wyklucza wtedy ta marke z rynku lub przynajmniej bardzo ogranicza potencjalne rynki zbytu 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #37709 Napisano 17 Listopada 2012 U mnie przez ostatni tydzien był tak Tu akurat powrót z wakacji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12875 #37710 Napisano 17 Listopada 2012 (edytowane) Edytowane 17 Listopada 2012 przez rafi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #37711 Napisano 17 Listopada 2012 takie coś na nadgarstku siedzi od kilku dni. Ale tudor Irka wpada w oko , aż boli. Bardzo mi się podoba , gdyby jeszcze miał datę .... a może się czepiam? SMS nie wiem, gratyluluję nowego " rolka" 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 597 #37712 Napisano 17 Listopada 2012 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1929 #37713 Napisano 17 Listopada 2012 No niezłe zegarki dziś na łapach. Tudor wypasiony, ale i przeuroczy SARB, BFS i fantastyczne Omegi. Nic tylko patrzeć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #37714 Napisano 18 Listopada 2012 Jaro_swatcH Orisek super,podoba się Irek >Tudor trochę plastikowy.Pewnie w realu zyskuje . kroll_czarli Omega wspaniała. A zdjęcie wyśmienite.Troszkę mały datownik,ale zamówiłem soczewki progresywne i myślę ,że z odczytaniem "małej" daty nie będę miał już problemu. 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek.siwiec 9 #37715 Napisano 18 Listopada 2012 0 Pozdrawiam,Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #37716 Napisano 18 Listopada 2012 mój ulubieniecA w tle w Jej ręce Jej ulubieniec ... 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #37717 Napisano 18 Listopada 2012 A w tle w Jej ręce Jej ulubieniec ... Musiałem się cofnąć żeby zobaczyć co Cie ubawiło i znalazłem masz oko 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #37718 Napisano 18 Listopada 2012 (edytowane) Gratuluje chłopaki czarli ale żeś się rozpędził..... bardzo fana , w ogóle fajne sikorki A u mnie na niedzielę dawno nie zakładana Edytowane 18 Listopada 2012 przez Stary 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 516 #37719 Napisano 18 Listopada 2012 Nowy ,uważam bardzo udany nabytek.. Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #37720 Napisano 18 Listopada 2012 Akis, coś mi znajomo wygląda ten egzemplarz, czy przypadkiem nie był on kiedyś mój? Super zegar, za niewielkie pieniądze i trzeba przyznać, że naprawdę dobrze wykonany. Gratuluję. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #37721 Napisano 18 Listopada 2012 (edytowane) Michał, pozbyłeś się go zapewne z powodu, tak podkreślanej ostatnio niechęci, do zegarków o stylistyce nieodparcie przypominającej jakieś inne i w dodatku duużo droższe? Nie przeszkadzało Ci to, gdy go kupowałeś? Edytowane 18 Listopada 2012 przez Woytec60 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #37722 Napisano 18 Listopada 2012 Sumo 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #37723 Napisano 18 Listopada 2012 Wojtek, jednym z powodów sprzedaży przeze mnie tego zegarka było podobieństwo do pokazanego przez Ciebie iwuceka, choć rzeczywiście w chwili zakupu Steinharta nie skojarzył mi się on z tym IWC. Człowiek uczy się na błędach Inna rzecz, że w zasadzie wszystkie tego typu zegarki są do siebie podobne, taka stylistyka pilotów. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #37724 Napisano 18 Listopada 2012 Bez przesady z tymi błędami Stylistyka pilotów jest wspólna dla wielu marek. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #37725 Napisano 18 Listopada 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach