hrabia 72 #38226 Napisano 27 Listopada 2012 Bardzo fajny ... o jakies namiary na sklep\sprzedawce gdzie go kupiles mozna sie spytac?+1Lukałem swego czasu na stronie producenta, ale o kupnie bezpośrednio nie ma chyba mowy, a z ebaya zamawiać za sporo większą kasę niż rzeczone 85 zeta nie ma sensu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #38227 Napisano 27 Listopada 2012 Pozbywasz sie Explorera...? Dlaczego? Trzymaj go, bo to naprawde super zegarek i wkrotce bedziesz zalowal ze sie go pozbyles jak sie go pozbedziesz Zegarek jest bardzo fajny ale chce teraz zpowrotem deepsea, cos musze sprzedac bo ograniczylem ilosc posiadanych zegarkow I niezamierzam wracac do kilkunastu I 4 z nich noszonych a reszta zeby na polce lezala. Chyba sie wyleczylem z ilosci a poszedlem w kierunku could naprawdesprawia mi radosc z noszenia 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koroshi 1 #38228 Napisano 27 Listopada 2012 Do wszystkich zainteresowanych Łuczem 642 piszących tu i na pw - zegarki zostały kupione przez mojego znajomego bezpośrednio w Mińsku w sklepie firmowym za 228 840 rubli. Żal nie brać, nawet jako ciekawostkę. Na stronie producenta podają ile sztuk zostało w jakim mieście. Nr katalogowy 642, Kod (szifr) 77471760. Zegarek wygląda fajnie ale jest dość mały - koperta 36mm - i prosty jak konstrukcja cepa. Mógłbym może zmontować małą recenzję, ale na razie brak pierścieni makro i czasu. I żeby nie pozostać offtopic zamieszczam 2ga fotkę W sumie jest po północy, wciąż go mam na ręku i dziś też go założę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #38229 Napisano 28 Listopada 2012 Quub, zauważam, że dopracowałeś się własnego stylu w fotografii zegarkowej. B&W, zawsze to samo ujęcie, ten sam "kajdan".Mnie się podoba, tylko martwię się o zegarki, czy się o ten kajdan nie rysują +1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4rt 8 #38230 Napisano 28 Listopada 2012 Zegarek jest bardzo fajny ale chce teraz zpowrotem deepsea, cos musze sprzedac bo ograniczylem ilosc posiadanych zegarkow I niezamierzam wracac do kilkunastu I 4 z nich noszonych a reszta zeby na polce lezala. Chyba sie wyleczylem z ilosci a poszedlem w kierunku could naprawdesprawia mi radosc z noszenia czy masz moze explorera I czy II, jesli dwa mozesz go porownac do deepsea ?moze byc PW, pytam bo kumpel sie nie moze zdecydowac, ktorego kupic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 580 #38231 Napisano 28 Listopada 2012 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artuus 0 #38232 Napisano 28 Listopada 2012 Świetnie ten Kemmner na tym pasku wygląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #38233 Napisano 28 Listopada 2012 Kemmner super . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #38234 Napisano 28 Listopada 2012 Czy jest na sali moderator ? Poziom dyskusji się mocno obniżył !!! 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek.siwiec 9 #38235 Napisano 28 Listopada 2012 0 Pozdrawiam,Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #38236 Napisano 28 Listopada 2012 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artuus 0 #38237 Napisano 28 Listopada 2012 Santino na tym ujęciu wyglada jak by bezel był idealnie spasowany z tarczą zegarka... nie masz w swoim egzemplarzu tego przesunięcia jakie mają Sokoły ? Czy jakoś temu radziłeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 87 #38238 Napisano 28 Listopada 2012 Chyba najbardziej pasująca plecionka do zegarka jaką w życiu widziałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #38239 Napisano 28 Listopada 2012 Przepraszam za datę bo zdjęcie nie dzisiejsze ale zegarek tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #38240 Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) Fajny ten Kemmner.Gratuluje.Ten Tao czy jakos tak tez spoko.ciekawy kolor tarczy Edytowane 28 Listopada 2012 przez luki2323 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #38241 Napisano 28 Listopada 2012 Żeby nie męczyć Was swoimi talizmanami drodzy krytycy, prawie złamałem sobie rękę. Więc chyba już nie będę się tak poświęcał.... 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek.siwiec 9 #38242 Napisano 28 Listopada 2012 Fajny ten Kemmner.Gratuluje.Ten Tao czy jakos tak tez spoko.ciekawy kolor tarczy Tu wyszedł ładniej 0 Pozdrawiam,Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 87 #38243 Napisano 28 Listopada 2012 Przepraszam za datę bo zdjęcie nie dzisiejsze ale zegarek tak Można prosić jakieś ładne zdjęcia ?Zastanawiam się nad takim niebieskim. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #38244 Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) @bartek.siwiec: mowiac krotko, zolta tarcza, czyli podrobka u mnie Edytowane 28 Listopada 2012 przez antjama 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #38245 Napisano 28 Listopada 2012 Można prosić jakieś ładne zdjęcia ?Zastanawiam się nad takim niebieskim. Jasne niema problemu podaj mi maila na PW postaram się jeszcze dzisiaj lub jutro do południa coś pstryknąć i przesłać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #38246 Napisano 28 Listopada 2012 Nie mogę się zdecydować... 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #38247 Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) Woytec...bardzo ciekawy Żak Lemanz Dziś u mnie: Edytowane 28 Listopada 2012 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #38248 Napisano 28 Listopada 2012 Wojtek - przyjemny Marcin - widzę Cię zaraz u siebie z tym sikorem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #38249 Napisano 28 Listopada 2012 Ciekawy ten Jacques, taki "wash&go" 2 w 1. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulababu 1 #38250 Napisano 28 Listopada 2012 Dziś taki ;] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach