Mirosuaw 26952 #38901 Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) A wrzucę jeszcze jedno, tak lubię ten zegarek Edytowane 13 Grudnia 2012 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #38902 Napisano 13 Grudnia 2012 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #38903 Napisano 13 Grudnia 2012 Ostatnio mój ulubiony zegarek zakładany do pracy. 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #38904 Napisano 13 Grudnia 2012 Święta już czuć w powietrzu! 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #38905 Napisano 13 Grudnia 2012 U mnie nowy stary nabytek niestety brak czasu strasznie mnie ostatnio dopadł i rzadko mam czas się odzywać ale bedzie lepiej 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 283 #38906 Napisano 13 Grudnia 2012 Pogadaj z Rolexem może zatrudnią Cię w dziale reklamy..Fotki robisz super.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #38907 Napisano 13 Grudnia 2012 Pogadaj z Rolexem może zatrudnią Cię w dziale reklamy..Fotki robisz super.. Miło słyszeć 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parigot 1 #38908 Napisano 13 Grudnia 2012 Piekny "Rolnix" Michal ! - mierze w takiego, ale czy trafie to sie okaze po "koncu swiata" - czyli tuz po tym jak juz skoncze moja "stodole" . Na dzien dzisiejszy zadowalam sie Orisem SS: 0 Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #38909 Napisano 13 Grudnia 2012 Święta już czuć w powietrzu! Oszalałeś z tą 24-ką ? Dajże jej odpocząć! Chociaż przyznaję, że ten widok to miód na moje serce! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #38910 Napisano 13 Grudnia 2012 Piekny "Rolnix" Michal ! - mierze w takiego, ale czy trafie to sie okaze po "koncu swiata" - czyli tuz po tym jak juz skoncze moja "stodole" .Słuszny wybór, trzymam kciuki. U mnie w między czasie wieczorna zmiana warty 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #38911 Napisano 13 Grudnia 2012 Michał, fajnie te okularki pasują do rolka . U nas śnieg, -10 stopni a ty w okularkach biegasz ? 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #38912 Napisano 13 Grudnia 2012 U mnie dzisiaj słoneczko wyglądało 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #38913 Napisano 13 Grudnia 2012 U mnie tez slonecznie Dzisiaj ten Wiecej fotek powyzszego zegarka w kombinacji z ponizszym nozem w dziale Galeria w Zegarek i Nóż - 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3175 #38914 Napisano 13 Grudnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #38915 Napisano 13 Grudnia 2012 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #38916 Napisano 13 Grudnia 2012 Michał, fajnie te okularki pasują do rolka . U nas śnieg, -10 stopni a ty w okularkach biegasz ?To ze snieg i -10stopni przeciez nie wyklucza okularow co? Chyba ze tylko latem nosisz ha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #38917 Napisano 13 Grudnia 2012 Super kolor tej tarczy:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #38918 Napisano 13 Grudnia 2012 To ze snieg i -10stopni przeciez nie wyklucza okularow co? Chyba ze tylko latem nosisz ha Powiedziałbym więcej. Okulary przeciwsłoneczne bardziej przydają się zimą niż latem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 283 #38919 Napisano 13 Grudnia 2012 Bo zimą słońce jest bliżej ziemi i bardziej szkodzi naszym oczom(większe natężenie uv) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #38920 Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Tak jak piszesz. Jest mniejszy kąt padania światła i przez to słońce bardziej razi, zwłaszcza jak jest śnieg, który mocno odbija promienie słoneczne.Żeby nie było OT (zdjęcie starsze, ale zegarek ten sam) Edytowane 13 Grudnia 2012 przez Krystian 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #38921 Napisano 13 Grudnia 2012 Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #38922 Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Oszalałeś z tą 24-ką ? Dajże jej odpocząć! Chociaż przyznaję, że ten widok to miód na moje serce! Zmuszasz mnie do zmiany- a co tam ! Jutro będzie w innym klimacie .....ale chyba dalej będzie to Pan Erai Edytowane 13 Grudnia 2012 przez @rtur 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #38923 Napisano 14 Grudnia 2012 Na dzien dzisiejszy zadowalam sie Orisem SS: Piękny ten ORIS, a najfajniejsza ta pomarańczowa luminowa co niewątpliwie dodaje zegarkowi uroku!! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 26952 #38924 Napisano 14 Grudnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #38925 Napisano 14 Grudnia 2012 Na wyraźne życzenie publiczności... Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach