@rtur 9 #39676 Napisano 25 Grudnia 2012 u mnie na razie tak Wesołych Świąt - życzę sobie takiego 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grze 0 #39677 Napisano 25 Grudnia 2012 Do kolegi akism ile dałeś za tego zenitha? orientujesz się jest w wersji czarnej /koperta, tarcza/bardzo ładny zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #39678 Napisano 25 Grudnia 2012 Wesołych Świąt - życzę sobie takiego Wesolych , ja Tobie rowniez , bo malo jest tak charakternych zegarkow .Nie brakuje ladnych i do bolu poprawnych ale takich z charakterem jest niewiele 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41539 #39679 Napisano 25 Grudnia 2012 Jeszcze jedna fotka porównawcza z braciszkiem A dasz radę założyć bransoletę do nurka?Na zdjęciach wygląda, że rozmiar jest taki sam. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #39680 Napisano 25 Grudnia 2012 żeby nie użyć słów na "zaje" - DOSKONAŁYGratuluję i zazdroszczę 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12787 #39681 Napisano 25 Grudnia 2012 FC kupiony w czerwcu, ale dziś debiutuje Ladek, chyba najładniejszy z Twoich zegarków - gratki. A Ty Michał wk***asz tymi fotkami porównawczymi Oczywiście żartuję. A jak będę bogaty, też będę tak robił Jednak 15300 bardziej mnie się podoba, ale ja mam sporo mniejszą łapę...Wesołych Panowie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptakug 181 #39682 Napisano 25 Grudnia 2012 Byłem nastawiony negatywnie do tego AP, ale zaczyna mi się coraz bardziej podobać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szumi 734 #39683 Napisano 25 Grudnia 2012 (edytowane) fucking beautiful gratki z okazji nowego zegarka Edytowane 25 Grudnia 2012 przez szumi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jabol 0 #39684 Napisano 25 Grudnia 2012 fucking beautiful gratki z okazji nowego zegarkaZgadzam sie - super fotka -super zegarek. Gratuluje:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.misha. 10 #39685 Napisano 25 Grudnia 2012 (edytowane) Edytowane 25 Grudnia 2012 przez .misha. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dar 33 #39686 Napisano 25 Grudnia 2012 Gratuluję zegarka. Proszę nie traktować mojego pytania jako coś sugerującego. Zastanawiam się czy w Waszej ocenie ten zegarek pasuje do garnituru? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #39687 Napisano 25 Grudnia 2012 u mnie na razie tak To i ja przyłączę się do gratulacji. Zegarek, który kupiłeś jest esencją charakteru i DNA Panerai. Niech się dobrze i długo nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #39688 Napisano 25 Grudnia 2012 (edytowane) Gratuluję zegarka. Proszę nie traktować mojego pytania jako coś sugerującego. Zastanawiam się czy w Waszej ocenie ten zegarek pasuje do garnituru? Oczywiście, że pasuje ale jeśli sytuacja jest bardzo formalna to nadal uważam że lepszy zegarek na pasku - może być RO na pasku.Tak swoją drogą to Panowie zapomnieli, że nie kopiujemy obrazków??? Ten AP jest śliczny, ale może wystarczy jedna fota na stronę? Kilka juz białych RO na forum widzieliśmy i nie było takiej jazdy Edytowane 25 Grudnia 2012 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #39689 Napisano 25 Grudnia 2012 Gratuluję zegarka. Proszę nie traktować mojego pytania jako coś sugerującego. Zastanawiam się czy w Waszej ocenie ten zegarek pasuje do garnituru? Moim zdaniem pasuje. W ogóle uważam, że klasyczne Royal Oaki powinny być robione wyłącznie na bransoletach. Pasek psuje cały urok tego zegarka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #39690 Napisano 25 Grudnia 2012 Moim zdaniem pasuje. W ogóle uważam, że klasyczne Royal Oaki powinny być robione wyłącznie na bransoletach. Pasek psuje cały urok tego zegarka. Żeby było jasne - ja też uważam, że RO powinno się nosić na bransolecie W sytuacji smokingu jednak zdecydowałbym się na zegarek na pasku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #39691 Napisano 25 Grudnia 2012 Żeby było jasne - ja też uważam, że RO powinno się nosić na bransolecie W sytuacji smokingu jednak zdecydowałbym się na zegarek na pasku. Jak smoking to Jules Audemars ET . Pasuje idealnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #39692 Napisano 25 Grudnia 2012 Jak smoking to Jules Audemars ET . Pasuje idealnie. Fakt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #39693 Napisano 26 Grudnia 2012 Nowy RO wiele zyskał, ale pozostawienie przeszklonego dekla uważam za błąd. Miałbym spory dylemat. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #39694 Napisano 26 Grudnia 2012 Zacny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulababu 1 #39695 Napisano 26 Grudnia 2012 Dziś bylo tak. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #39696 Napisano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Nowy RO wiele zyskał, ale pozostawienie przeszklonego dekla uważam za błąd. Miałbym spory dylemat. Jaka różnica skoro i tak byś wiedział jak to wygląda w środku? Efekt zamiatania pod dywan nie dzala Edytowane 26 Grudnia 2012 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #39697 Napisano 26 Grudnia 2012 Ja tez uwazam ze sa zegarki w ktorych przeszklony dekiel jest pomylka i zakrycie mechanizmu polepszyloby ogolny odbior zegarka jako calosci . Lange, GO , Patek"s , niektore AP i Vacherony i duzo innych jak najbardziej na tak ale jest powod dla ktorego np Rolex nie pokazuje swojego mechanizmu . Niezaleznie jak dobrze bylby zaprojektowany i zlozony a zdobienia brak to po cholere to eksponowac ? Wiekszosc zegarkow na etach z przeszklonym deklem to wg mnie pomylka - sam takie mialem . 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jabol 0 #39698 Napisano 26 Grudnia 2012 u mnie na razie tak Super zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39699 Napisano 26 Grudnia 2012 Zastanawiam się czy w Waszej ocenie ten zegarek pasuje do garnituru?Moim zdaniem pasuje, jeden z niewielu zegarków, który pasuje w zasadzie do wszystkiego. Tak bardzo mi się spodobał, że zaczynam się zastanawiać nad kolejnym klasycznym RO. Jestem nim totalnie zachwycony! Dzisiaj będę miał w końcu chwile spokoju, to postaram się popełnić pierwsze zdjęcia do galerii. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 579 #39700 Napisano 26 Grudnia 2012 Ja się w tej kwestii trochę wyłamię, ale według mnie kompletnie nie pasuje do garnituru. Może jestem staromodny, ale do garnituru tylko pasek oraz klasyczne, garniturowe kształty zegarka. Moser jest przykładem takiego zegarka. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach