Bukszpan 8 #40126 Napisano 3 Stycznia 2013 @machlo genialny, gratuluję pstryknij, proszę, w wolnej chwili parę fotek więcej. na tego alpinistę mógłbym patrzeć godzinami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7719 #40127 Napisano 3 Stycznia 2013 Dzięki. W sieci jest całe mnóstwo zdjęć i na pewno lepszych niż dałbym radę zrobić. https://www.google.pl/search?q=sarb017&source=lnms&tbm=isch 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #40128 Napisano 3 Stycznia 2013 Michał, fajny pomysł z tą folią. Machlo gratulacje fajny sarb. 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #40129 Napisano 3 Stycznia 2013 Fajna fotka! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #40130 Napisano 3 Stycznia 2013 Wróżono mi Poljota a tu prosze......dzis sie trafił 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 735 #40131 Napisano 3 Stycznia 2013 Nowy nabytek. świetny,nie wyobrażam sobie alpinista na bransolecie.Noszę go na brązowym pachu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #40132 Napisano 3 Stycznia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7719 #40133 Napisano 3 Stycznia 2013 Colector, mam awersję do brązowego koloru i dlatego od razu założyłem bransoletę. Może kiedyś się przełamię i jakiś pasek zaaplikuję. 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #40134 Napisano 3 Stycznia 2013 Świetny ten Citizen 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meinard 4470 #40135 Napisano 3 Stycznia 2013 Wróżono mi Poljota a tu prosze...... dzis sie trafił jakieś zdjęcie bebechów będzie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #40136 Napisano 3 Stycznia 2013 jakieś zdjęcie bebechów będzie? Jak tylko :wypruje" -z powodu koronki szlachtowanie utrudnione,profesjonalnego rzeznika potrzeba.......sam to moge Poljota "klepnac" albo schabu kawałek.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #40137 Napisano 3 Stycznia 2013 Nowy nabytek. Gratuluję!Mam ten zegarek i powiem nieskromnie, że to jedno z najciekawszych Seiko jakie są dostępne współcześnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41823 #40138 Napisano 3 Stycznia 2013 Jak tylko :wypruje" -z powodu koronki szlachtowanie utrudnione,profesjonalnego rzeznika potrzeba.......sam to moge Poljota "klepnac" albo schabu kawałek.... Zanim "wyprujesz" to byś jakieś inne zrobił. Tak żeby było go dobrze widać.Graty oczywiście. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #40139 Napisano 3 Stycznia 2013 Wróżono mi Poljota a tu prosze......dzis sie trafił Marek, wiem że kucharzysz, ale prodiż ani patelnia nie są dobre do robienia zdjęć Patek wart jest ładnej fotki! Weź przykład z Kolegów, którzy setny raz pokazują ten sam zegarek i sa chwaleni, bo ładnie go fotografują!Poza tym gratuluję - to powinien być Twój wieczór!! 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vostokh1 7 #40140 Napisano 3 Stycznia 2013 Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #40141 Napisano 3 Stycznia 2013 Marek, wiem że kucharzysz, ale prodiż ani patelnia nie są dobre do robienia zdjęć Patek wart jest ładnej fotki! Weź przykład z Kolegów, którzy setny raz pokazują ten sam zegarek i sa chwaleni, bo ładnie go fotografują!Poza tym gratuluję - to powinien być Twój wieczór!! A wez tu zrob zdjecie jak;rece sie trzesajest ciemno no i musze miec brak jakichs umiejetnosci..... ,a ze trafilo na fotografie...... [zaraz jeszcze jakies wyprodukuje ale raczej nie bedzie to jakosc z atelie Kodaka ] 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #40142 Napisano 3 Stycznia 2013 A wez tu zrob zdjecie jak;rece sie trzesajest ciemno no i musze miec brak jakichs umiejetnosci..... ,a ze trafilo na fotografie...... [zaraz jeszcze jakies wyprodukuje ale raczej nie bedzie to jakosc z atelie Kodaka ] No ale mógłbyś się postarać i wykazać trochę inwencji. Nie masz żadnego swetra ani spodni - nomen omen - markowych, żeby zegarek na tych utensyliach położyć? Albo książkę jakąś może masz, albo butelkę? Na dwór wyjdź, w góry, do Bułgarii albo za granicę pojedź...Postaraj się, chłopie. Popatrz, jak to ludzie robią 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #40143 Napisano 3 Stycznia 2013 Whiski mialem ale wypilem.....Jestem inny....mam tylko stół i obrus-czysty [swieta były,to uprałem]....ale ze mam 15kilometrow to go zawioze do Piask [miejsce urodzenia Patka],i jak prawdziwy Polak walne fote przy kosciele......P.s.Okulary i perfumy kumpel z pracy mi pozyczy ......ale najpierw załoze temat-Jakie perfumy polecacie do Patka"-typ wypowiedzi-ANKIETA 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #40144 Napisano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Marek, Artur. Szmata.Co tam szmata - mop mi wisicie do czyszczenia monitora. Edytowane 3 Stycznia 2013 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #40145 Napisano 3 Stycznia 2013 Zdjęty na chwilę do zdjęcia A tak to cały czas na ręku 3 by kr1sp1, on Flickr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3903 #40146 Napisano 4 Stycznia 2013 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 598 #40147 Napisano 4 Stycznia 2013 Dzisiaj ten, ale stara fotka. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #40148 Napisano 4 Stycznia 2013 cook, świetny ten Patek, gratuluję. Ankietę powinieneś co rusz przerywać pytaniami typu: "czemu akurat mieszanka piżma i lawendy, możesz uzasadnić swoją tezę ?" Krzysiek, ta Eterna jest miszczem świata !!! 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #40149 Napisano 4 Stycznia 2013 Niezmiennie od prawie miesiąca... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek29 0 #40150 Napisano 4 Stycznia 2013 Czy pokazuje 6:24 ? 0 pozdrawiamKrzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach