dabbo 48 #40276 Napisano 6 Stycznia 2013 Jeden z 1971 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1662 #40277 Napisano 6 Stycznia 2013 Jak tyle buraczanych Rolków to i ja wrzucę BTW Przez ostatnie 2 tygodnie odchyłka -1sek Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mw75 36 #40278 Napisano 6 Stycznia 2013 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #40279 Napisano 6 Stycznia 2013 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.misha. 10 #40280 Napisano 6 Stycznia 2013 Ładna. Wrzuciłbyś fotkę na nadgarstku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #40281 Napisano 6 Stycznia 2013 Ładna. Wrzuciłbyś fotkę na nadgarstku?A nie będziesz się śmiał? To młodej zegarek, jest trochę mały 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #40282 Napisano 6 Stycznia 2013 Sorry za zdjęcie, robione nogą od stołu 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1710 #40283 Napisano 6 Stycznia 2013 [/img] Uploaded with ImageShack.us Rodzinne spotkanie, jutro poniedziałek czyli nic innego jak jeden z G na ręku wyląduje 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #40284 Napisano 6 Stycznia 2013 Sorry za zdjęcie, robione nogą od stołu Znak czasow. Ten zegarek wcale nie jest maly, po prostu przyzwyczailismy sie do malych budzikow na reku. Wlasnie postanowilem z tym u siebie walczyc i nie wychodzic ponad 42mm. Wyjatkiem jest Pam jedynka, ale na tym koniec. Zegarek ok. 40 mm jest dla mnie szczytem wygody, a w moim wieku to nie bez znaczenia -) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #40285 Napisano 6 Stycznia 2013 Znak czasow. Ten zegarek wcale nie jest maly, po prostu przyzwyczailismy sie do malych budzikow na reku. Wlasnie postanowilem z tym u siebie walczyc i nie wychodzic ponad 42mm. Wyjatkiem jest Pam jedynka, ale na tym koniec. Zegarek ok. 40 mm jest dla mnie szczytem wygody, a w moim wieku to nie bez znaczenia -)ale zgodzisz się, że między 42mm a 35mm jest zasadnicza różnica ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #40286 Napisano 7 Stycznia 2013 Ten Datejust :wub: Bajka . Masz może jakieś jego nadgarstkowe foty ? Dzieki. Zegarek jest mojej zony, jest to mid-size DJ (ref. 178273) o srednicy 31mm;Tak wyglada na jej nadgarstku: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.misha. 10 #40287 Napisano 7 Stycznia 2013 Dzięki carlito :-) Btw. od czasu do czasu zastanawiam się, czy moda na mniejsze zegarki powróci(?). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #40288 Napisano 7 Stycznia 2013 Ja mam nadzieje, że moda na wielkie zegarki w końcu przeminie i producenci zaczną produkować mniejsze zegarki. Sam kiedyś pod wpływem mody lubiłem "patelnie", teraz mam wrażenie, że wygląda taki zegarek okropnie (pomijam w tym wypadku zegarki typu pilot), zwłaszcza na szczupłym nadgarstku. Już nie wspominając o wygodzie, bo komfort noszenia wielkich zegarków jest żaden, męczarnia. Dla mnie najlepszy rozmiar, to 40-42, przy czym ja mam spory nadgarstek, dlatego też w rozmiarach mniejszych jak 40 też nie czuje się zbyt dobrze. Choć wczoraj wieczorem przymierzyłem sobie tą Omegę do garnituru, i wyglądała przy takim stroju naprawdę ok. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #40289 Napisano 7 Stycznia 2013 W trakcie pakowania do wysyłki - mam nadzieję, że kolega się nie obrazi (nie mogłem się powstrzymać wrzucić na 10 sekund do foty choćby z komórki, bo ... ładny ten sejkacz jest ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #40290 Napisano 7 Stycznia 2013 ale zgodzisz się, że między 42mm a 35mm jest zasadnicza różnica ?Pewnie ze sie zgodze, ale 37 mm juz akceptuje. Oczywiscie to sprawa indywidualna, szczegolnie ze mam nadgarstek 16 cm. Faktycznie, gdy po dwoch dniach z Pamem zaloze zegarek o srednicy 37mm na poczatku jest dziwnie, ale tylko przez chwile. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #40291 Napisano 7 Stycznia 2013 Jędrek, a zamieniłbyś Pama 44 na 42 ? Przyznam, że bardzo jestem ciekaw, jak na żywo się prezentuje Luminor w kopercie 42mm. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #40292 Napisano 7 Stycznia 2013 Seiko 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41372 #40293 Napisano 7 Stycznia 2013 Dzisiaj ten będzie. Lubie nosić patelnie 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #40294 Napisano 7 Stycznia 2013 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #40295 Napisano 7 Stycznia 2013 na gumowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #40296 Napisano 7 Stycznia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #40297 Napisano 7 Stycznia 2013 Jakoś tutaj dziś vintage'owo i w niewielkich rozmiarach.To chyba wyczułem trend Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 26988 #40298 Napisano 7 Stycznia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 570 #40299 Napisano 7 Stycznia 2013 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #40300 Napisano 7 Stycznia 2013 Lotnik, kryj się! 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach