Michał G. 5 #40826 Napisano 16 Stycznia 2013 a dzisiaj było tak: 0 "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gvizdek 161 #40827 Napisano 16 Stycznia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.E.B.O. 0 #40828 Napisano 16 Stycznia 2013 (edytowane) ...ale jakby ktory wrzucil fote Seiko w kwarcu to by byl najpiekniejszy! Kolego rexio, jakbyś pokazał na tym forum Orienta albo Lorusa za 500 PLN, to byś w końcu usłyszał ochy i achy, a że pokazujesz te swoje tissociki i jakies dziwne vostoki za 5000 PLN, to się nie dziw :-).To nic, że Seiko i inne japońce swego czasu walnie przyczyniły się do tego, że Tissot i Omega przestały robić swoje werki. Ważne jest tu i teraz. Ja nawet nie wychylam sie ze swoim Tissotem, gdybym miał chociaz Certinę, to co innego, bo to zupeeeełnie inny zegarek Edytowane 16 Stycznia 2013 przez S.E.B.O. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #40829 Napisano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Michał G, ładny Orient. Ja właśnie czekam na nowszy model Ray - też niebieski Edytowane 16 Stycznia 2013 przez Mikołaj N 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość gruen #40830 Napisano 16 Stycznia 2013 Stare focie - dzisiaj takie duo:W pracy:Po pracy:Miałem swego czasu takiego samego pilota z mołnią, a ten Edox jest cudny, Niby dużo wskazówek, ale wygląda nadzwyczaj elegancko, a zarazem i mniej zobowiązująco.pozdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anda_7 12 #40831 Napisano 16 Stycznia 2013 Tak, orient bardzo ładny, ale i longines niezły (tylko zdaje się gorsze zdjęcie).Mam chyba dużą wadę wzroku, bo podobają mi się głównie niebieskie i czarne. Inne kolory mogą nie istnieć! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #40832 Napisano 16 Stycznia 2013 dzis odebałem nawet jeszcze godziny nie ustawiłemale musiałem sie pochwalić to pewnie przykro zabrzmiale wygląda jak:fake ? - spore te szpary między uszami a maskownicamimam nadzieję, że to wina zdjęcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #40833 Napisano 16 Stycznia 2013 gvizdek - Lonżin bardzo fajny, ale wyczyść szkiełko przed zrobieniem zdjęcia. Lonżiny to moja ulubiona marka, więc dbaj o jej reputację :-)pozdrawiam 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dabbo 50 #40834 Napisano 16 Stycznia 2013 Wieczorna zmiana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4016 #40835 Napisano 16 Stycznia 2013 Dziś stojąc w korkach :/ Na tej gąsienicy RW waży chyba z pół kilo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #40836 Napisano 16 Stycznia 2013 ...ale jakby ktory wrzucil fote Seiko w kwarcu to by byl najpiekniejszy! reXio, kwarcowy Sopord to mechatroniczny mechanizm, mikromotory bezpośrednio sterowane procesorem, wszystko zamknięte w zwartej obudowie. Co tu ma być do pokazania? Tylko baterię widać.Jeśli już ma być coś widać, to tylko od strony tarczy: 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 604 #40837 Napisano 16 Stycznia 2013 Pól nie waży,ale ćwierć z pewnością. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #40838 Napisano 16 Stycznia 2013 wieczór kończymy starym poczciwym Marinerem 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #40839 Napisano 17 Stycznia 2013 tak jest 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stomil Olsztyn OSQ 0 #40840 Napisano 17 Stycznia 2013 Witam.Ja posiadam w tej chwili Doxee z 1952 roku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #40841 Napisano 17 Stycznia 2013 to pewnie przykro zabrzmiale wygląda jak:fake ? - spore te szpary między uszami a maskownicamimam nadzieję, że to wina zdjęcia Burns jak zwykle. Pozdrawiam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2115 #40842 Napisano 17 Stycznia 2013 Witam.Olsztyn Pozdrawia...Pomoże mi ktoś z wyceną Doxy - Omegi - najbardziej wartościowych rzeczy w mej galerii ???? Na tym forum nie wycenia się zegarków!!!! Zabrania tego regulamin, zapamiętaj to sobie i nigdy więcej nie pytaj na tym forum o wycenę zegarków!!!! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28113 #40843 Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) @ladek22, nie musisz krzyczeć.Zegarków rzeczywiście nie wyceniamy. A w ogóle bardzo ładna ta Doxa. U mnie kolejny dzień: Edytowane 17 Stycznia 2013 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #40844 Napisano 17 Stycznia 2013 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #40845 Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Witam.Ja posiadam w tej chwili Doxee z 1952 rokuCzy to jest ta z alledrogo która poszła za 500 ? - to nie jest wycena, ale jeśli to jest ta doxa to po co pytasz? Edytowane 17 Stycznia 2013 przez zasadas 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #40846 Napisano 17 Stycznia 2013 1 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #40847 Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) to pewnie przykro zabrzmiale wygląda jak:fake ? - spore te szpary między uszami a maskownicamimam nadzieję, że to wina zdjęciaRaczej jest w porządku - to jest automat - reduced, 39mm. Wg mnie wszystko gra a szpary między uszami to cienie w krzywiźnie uszu. Choć oczywiście mogę się mylić.Żeby nie było offtopu - dziś tak: Pozdrawiam, Edytowane 17 Stycznia 2013 przez Wasyl 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #40848 Napisano 17 Stycznia 2013 Raczej jest w porządku - to jest automat - reduced, 39mm. Wg mnie wszystko gra a szpary między uszami to cienie w krzywiźnie uszu. Choć oczywiście mogę się mylić.Żeby nie było offtopu - dziś tak: Pozdrawiam, Mam słabość do tego zegarka - jest kapitalny Prawdziwy klimatyczny vintage! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Z_bych 2025 #40849 Napisano 17 Stycznia 2013 0 www.katatime.pl www.toskania.org.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #40850 Napisano 17 Stycznia 2013 Kuba, piękny mesh To ze Strapcode? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach