Santino 917 #40951 Napisano 19 Stycznia 2013 Chodzi o to że u Ciebie jakieś takie hmm.. ciężkie. Z kolei jakbyś zrobił delikatniejsze, to na pstrokatej kupie zginą... Ano, cała rzecz w tym, że na tej damastowej (a dokładnie - dziwerowej) tarczy, delikatniejsze wskazówki "giną".A ich kształt mnie się podoba. 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1075 #40952 Napisano 19 Stycznia 2013 Bardzo mi się podoba ten GS na Twoich zdjęciach. Wcześniej tego modelu nie brałem pod uwagę z powodu tej osłonki koronki. Nie wbija się ona w rękę? Nie wbija się,przecież jest poniżej koronki...Zegareczek jest b.wygodny i gdy wrzucę na łapę coś innego zaraz do niego wracam.Jest mimo swojego spokojnego dizajnu b.konkretny ,szczególnie po wzięciu w rece.Dziś był u mnie kolega ,który nabył nową niebieską omegę aqua terrę i sam potwierdził,że sejo wykonane lepiej.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #40953 Napisano 19 Stycznia 2013 Ano, cała rzecz w tym, że na tej damastowej (a dokładnie - dziwerowej) tarczy, delikatniejsze wskazówki "giną".A ich kształt mnie się podoba.No właśnie nie chcę Ci zakłócać kształtu, tylko sugeruję delikatniejszy (cieńszy ażur) + plus jakaś kontrastowa (biała) "wstawka", żeby wskazówki nie ginęły na pstrokaciźnie.Może jeszcze taki przykład: 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #40954 Napisano 19 Stycznia 2013 Dzisiaj ten na NATO: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2580 #40955 Napisano 19 Stycznia 2013 Naprawdę bardzo niewiele modeli zegarków ma FC, które nie trafiają w mój gust! Świetny, ale ten model raczej wyłącznie na bransolecie!! 0 Klubowe kalendarze 2026 cały czas można nabywać. Są wersje ścienna i biurkowa. Rok dopiero się zaczął, więc na kalendarze nie jest za późno Tutaj link do klubowego sklepu gdzie kalendarze można nabyć. Wysyłka kalendarzy tego samego dnia. Zachęcam do zakupu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Election 3 #40956 Napisano 19 Stycznia 2013 0 [b][i] Poszukuję starych high-end quartz'ów, zegarków kamertonowych i innych dzieci rewolucji elektronicznej [/i][/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4071 #40957 Napisano 19 Stycznia 2013 Inspiracją wskazówek nie był UN Pewnie że nie, raczej Corum ( Swoją drogą ten UN powyżej jest genialny :-) ): 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25699 #40958 Napisano 19 Stycznia 2013 Dziś elegancko to i elegancki chronometr 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ja21184 0 #40959 Napisano 19 Stycznia 2013 eye_lip, Chronoswiss pasuje do Twojego zestawu, ale co masz w brutaszy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 10479 #40960 Napisano 19 Stycznia 2013 Akism bardzo ładny GS. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #40961 Napisano 19 Stycznia 2013 eye_lip, Chronoswiss pasuje do Twojego zestawu, ale co masz w brutaszy?Sprzęt, którym wykonuje swoje paski i nie tylko Polubiłeś się z tym Chronoswissem Filip 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek.siwiec 9 #40962 Napisano 19 Stycznia 2013 U mnie dziś Jasiek, tym razem na pasku: 0 Pozdrawiam,Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pierce34 1888 #40963 Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) GS- rewelacja. Edytowane 19 Stycznia 2013 przez Pierce34 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pierce34 1888 #40964 Napisano 19 Stycznia 2013 Dziś znów Yakuza Uploaded with ImageShack.usŚwietny.Jest dostępny w krajowej dystrybucji? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1075 #40965 Napisano 19 Stycznia 2013 Raczej nie..można kupić coś w podobie na spring drive w Arkadii..zdaje się model SRDP O51.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pierce34 1888 #40966 Napisano 19 Stycznia 2013 Raczej nie..można kupić coś w podobie na spring drive w Arkadii..zdaje się model SRDP O51..Dzięki. Jeszcze raz gratuluję GS. Innych czasomierzy też. Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
masecziusets 0 #40967 Napisano 20 Stycznia 2013 Witam mam go w końcu.Właśnie otwieram pudełko a tam wszędzie na nim folia piękny-nowy-ciężki-wyjatkowy.....klasyka czy replika ?? Czy może ma coś z chińczyka ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
masecziusets 0 #40968 Napisano 20 Stycznia 2013 a o Tym cudeńku ktoś mi coś powie może kiedyś ?? Bardzo mi zależy..Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #40969 Napisano 20 Stycznia 2013 O Chryste , stomilOlsztyn w nowym wcieleniu ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #40970 Napisano 20 Stycznia 2013 Jest moc Ban na IP idzie założyć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k2cl 6 #40971 Napisano 20 Stycznia 2013 @ up... i zbanujesz np. całą sieć osiedlową? Pomijam już fakt, kiedy ktoś ma adres przydzielany dynamicznie - a to dosyć częsta sytuacja... p.s.Moderatora uprasza się o uprzątnięcie powyższych wywodów niezwiązanych z meritum wątku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
masecziusets 0 #40972 Napisano 20 Stycznia 2013 Co z tym zegarkiem napiszcie a nie tu straszycie a pomoc nie potraficie...Administratorzy tacy z was ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #40973 Napisano 20 Stycznia 2013 Co z tym zegarkiem napiszcie a nie tu straszycie a pomoc nie potraficie...Administratorzy tacy z was ???A szanowny kolega widzi tytuł wątku? Nie o straszenie tu idzie a o porządek! P.S. A "cudeńko" to raczej nie jest 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdan57 49698 #40974 Napisano 20 Stycznia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilZlg 27 #40975 Napisano 20 Stycznia 2013 Dzisiaj u mnie kolejny vintage radziecki. 0 Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach