shinobi 1 #42201 Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) A ja coś takiego (data mnie zdradza, że to 16 styczeń, ale jakoś nie mogłem się zebrać do wstawienia zdjęcia): Edytowane 12 Lutego 2013 przez shinobi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #42202 Napisano 12 Lutego 2013 Fantastyczny! Zawsze mi się podobał 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #42203 Napisano 12 Lutego 2013 Ja mam po prostu słabość do tych modeli. coś o tym wiem pzdr y60 aka altec.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #42204 Napisano 12 Lutego 2013 Zdjęcie robione łopatą do odśnieżania, wybaczcie jakość Od dzisiaj ten : 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #42205 Napisano 12 Lutego 2013 Michał, czy dwunastka nie jest krzywo nałożona? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #42206 Napisano 12 Lutego 2013 Nie strasz 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #42207 Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) Świetny zegar Michał. Gratuluję ! . Ostatnio dokonujesz samych doskonałych wyborów. Piękny klasyk choć zastanawiam się jak zmiany właścicielskie wpłyną na kolekcję Mosera. Edytowane 12 Lutego 2013 przez McIntosh 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #42208 Napisano 12 Lutego 2013 A ja znów zaczynam myśleć o zakupie zegarka Panerai. Co jest do licha z tą firmą, że co jakiś czas nie daje mi spokoju . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #42209 Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) Też jestem ciekaw, choć tak jak pisałeś na apclub, jeżeli zmniejszą produkcje (a takie są plany), to tym lepiej, może urozmaicą też komplikacje... Mam taką nadzieje O którym Pamie myślisz ? Edytowane 12 Lutego 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #42210 Napisano 12 Lutego 2013 Zdjęcie robione łopatą do odśnieżania, wybaczcie jakość Od dzisiaj ten : Winszuję, ładny zegar! 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #42211 Napisano 12 Lutego 2013 Też jestem ciekaw, choć tak jak pisałeś na apclub, jeżeli zmniejszą produkcje (a takie są plany), to tym lepiej, może urozmaicą też komplikacje... Mam taką nadzieje O którym Pamie myślisz ? Hmmm, nie wiem . Jutro mam zamiar przymierzyć PAM'a 372. Na zdjęciach zegarek mi się podoba, ale średnica koperty 47 mm studzi mój entuzjazm. Obawiam się też o szkło z pleksi - będą rysy jak nic !. Jeżeli nie 372, to następny w kolejce jest PAM 320, który już kiedyś na żywo widziałem i przypadł mi do gustu. Kolejny, który biorę pod uwagę to Submersible tylko, że tu znów 47 mm no i koperta z tytanu, który nie wiem jak będzie się starzał. W każdym bądź razie na pewno chcę kupić jakiś zegarek od Panerai. Lubię tę firmę, design mi bardzo odpowiada choć jeden zegar podobny do drugiego czasami jak dwie krople wody . Czasami mnie to nudzi, ale chociaż jeden czasomierz z ich oferty fajnie byłoby mieć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #42212 Napisano 12 Lutego 2013 No pewnie, że fajnie jest mieć Paneraia, tylko czemu nie bierzesz pod uwagę najlepszego moim zdaniem modelu, czyli 233 ? 372 miałem na ręku i jest piękny, ale jego rozmiar przytłacza, jest poprostu za duży. Z Twoim nadgarstkiem szedłbym w tradycyjny rozmiar Paneraiów. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #42213 Napisano 12 Lutego 2013 233 jest fajny, mierzyłem i przypadł mi do gustu, ale nie chcę tyle kasy wydać na Panerai. Gdybym miał wydać na 233 prawie 40 tysi, to wolałbym trochę grosza dołożyć i kupić kolejnego AP. Niestety w przypadku Panerai mam psychologiczną barierę cenową. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #42214 Napisano 12 Lutego 2013 Kupisz ten zegar za niewiele ponad 8 tysięcy euro. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #42215 Napisano 12 Lutego 2013 Michał gratuluję.Piękny zegar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #42216 Napisano 12 Lutego 2013 Kupisz ten zegar za niewiele ponad 8 tysięcy euro. Na razie jednak skoncentruję się na 372 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #42217 Napisano 12 Lutego 2013 Daj znać jak wrażenia po przymiarce, może być na apclub. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #42218 Napisano 13 Lutego 2013 Moser elegancki , gratuluje , chociaz ja przymiezalem u Wladka tego z Palladu iwg mnie to jest bezwzglednie najladniejsza opcja 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #42219 Napisano 13 Lutego 2013 Dla mnie ten Moser jakiś taki odpustowy. 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27030 #42220 Napisano 13 Lutego 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #42221 Napisano 13 Lutego 2013 Zdjęcie robione łopatą do odśnieżania, wybaczcie jakość Od dzisiaj ten : Piękny. Zdjęcia w Galerii obowiązkowo. Zdecydowałeś się na czarną tarczę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #42222 Napisano 13 Lutego 2013 we wdzianku od mkleathers 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4448 #42223 Napisano 13 Lutego 2013 widzę, że kolega kombinuje jak może z tym Hamim - czyżby nie był do końca spełniony ?prawda jest taka, że w firmowej bransolecie mu najlepiej, ale ten czarny pasek też może byćnatomiast pomarańczowy pasował jak świni pod ogon ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41403 #42224 Napisano 13 Lutego 2013 Dzisiaj tak 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #42225 Napisano 13 Lutego 2013 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach