gwiezdny patrol 0 #46126 Napisano 2 Maja 2013 And Now for Something Completely Different ---------> A teraz coś z zupełnie innej beczki..... Time Computer pierwszy elektroniczny zegarek świata. Zbudowano 400 egzemplarzy do czasow obecnych zachowalo sie ok 40.Wśród nabywców byli Telly Savalas, Elvis Presley, Szah Iranu, Ronald Regan. Jeden egzemplarz znajduje sie w muzuem przy Instytucie Smithsoniańskim.Złoto 18kt, waga 160gram. Szkło rubinowe. Listopad 1972. Sprawny. Jedyny egzamplarz w Polsce.Ikona wzornictwa.Prawdziwy rarytas. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #46127 Napisano 2 Maja 2013 Zegarek świetny.Ale pasek rewelacyjny. Co to jest? PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4rt 8 #46128 Napisano 2 Maja 2013 Od wtorku caly czas na rece jestem mega zadowolony z zakupu! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdancz 7351 #46129 Napisano 2 Maja 2013 Od rana VOSTOK EUROPE 0 ,,Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec? (George Carlin) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3230 #46130 Napisano 2 Maja 2013 Zegarek świetny.Ale pasek rewelacyjny. Co to jest? PozdrawiamTomekPasek Glycine dla Combatow. Niestety nie wiem jaka ma ref, wygodny jednak jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #46131 Napisano 2 Maja 2013 Irek, chcąc, nie chcąc zapoczątkowałeś modę na Tudora w Polsce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4rt 8 #46132 Napisano 2 Maja 2013 Irek, chcąc, nie chcąc zapoczątkowałeś modę na Tudora w Polsce Ja juz na tudora chorowalem zanim irekm go kupil i pokazal na forum po prawie roku czasu wyladowal na mojej rece i to dzieki zonie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 503 #46133 Napisano 2 Maja 2013 Tudor broni się sam,to b.dobrze wykonane i ładne zegarki.Jakościowo nie odbiegają od rolexa,są dokładne i trwałe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #46134 Napisano 2 Maja 2013 Przedwczoraj, wczoraj, dziś i do niedzieli Stargate...nagapić się nie mogę, godzina jest drugorzędna 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #46135 Napisano 2 Maja 2013 Pasek Glycine dla Combatow. Niestety nie wiem jaka ma ref, wygodny jednak jest.Myślałem, że to coś aftermarket, bo wygląda zbyt ładnie na fabryczny.Dzięki Tomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heniz #46136 Napisano 2 Maja 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
verx 0 #46137 Napisano 2 Maja 2013 Dzisiejszy w swoim "naturalnym" środowisku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #46138 Napisano 2 Maja 2013 Dzień dzień Tudora, świetne zegarki następny zakup to Black Shield. Zamówienie już złożone teraz tylko czekam Sent from my Z10 using Tapatalk 2 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84772 #46139 Napisano 2 Maja 2013 Od wtorku caly czas na rece jestem mega zadowolony z zakupu! Tudor pierwsza klasa Wolałbym od Rolexa. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84772 #46140 Napisano 2 Maja 2013 Dzień dzień Tudora, świetne zegarki następny zakup to Black Shield. Zamówienie już złożone teraz tylko czekam Sent from my Z10 using Tapatalk 2 Black Shield bardzo fajna nowość... 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 503 #46141 Napisano 2 Maja 2013 Tudor pierwsza klasa Wolałbym od Rolexa. Od którego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84772 #46142 Napisano 2 Maja 2013 Submarinera. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 503 #46143 Napisano 2 Maja 2013 Wolałbym suba ze względu na werk i Brend.Pod względem urody postawiłbym między nimi znak równości,na plus u Tudora rozmiar.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84772 #46144 Napisano 2 Maja 2013 Wolałbym suba ze względu na werk i Brend.Pod względem urody postawiłbym między nimi znak równości,na plus u Tudora rozmiar.. No może ETA w zegarku za 10k to nic nadzwyczajnego, ale zegarek bardzo przyciąga wzrok. I jak bym miał tyle do wydania to bym go brał. Narazie sfera marzeń.... 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilZlg 27 #46145 Napisano 2 Maja 2013 Widzę, że nie ma tego charakterystycznego szlifu na froncie koperty pod i nad bezelem. Mimo to, fajna. Będzie recenzja? Najbardziej interesuje mnie jakość koperty, w tym podatność na rysy. 0 Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bb203 22 #46146 Napisano 2 Maja 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #46147 Napisano 2 Maja 2013 (edytowane) Ni cholery nie rozumiem na co tyle sprzączek i przeplotów w NATO strapach... zwykły parciany jednak dużo łatwiejszy w obsłudze. Ale kolorystycznie dogadują się chyba nieźle Pozdrawiam, Edytowane 2 Maja 2013 przez Wasyl 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bb203 22 #46148 Napisano 2 Maja 2013 Pasuje, chociaż taki z dodatkowym pomarańczowym paskiem na środku też by robił... A ja wieczorem tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JED 11 #46149 Napisano 2 Maja 2013 Orange on orange 0 Breitling, IWC, Rado, Rolex, U-boat - kolejnosc nie alfabetyczna, a zakupowa. Co nastepne? :ph34r:Kiedy Rolex zacznie robic meskie rozmiary? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1663 #46150 Napisano 2 Maja 2013 Jed, Lambo? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach