jg785 1 #46076 Napisano 1 Maja 2013 Zdjęcie z niedzieli ale dzisiaj też tak było 0 J.G Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 9137 #46077 Napisano 1 Maja 2013 Nic dziwnego ze sie na tym nowym pasku fajnie nosi, bo pasek jest bardzo fajny. No i czasomierz tez niczego sobie, pieknie sie w kombinacji z takim paskiem prezentuje, przyjemnie popatrzec. Ja dzisiaj w podobny desen: Cieszy również dlatego, że sam go zrobiłem 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2291 #46078 Napisano 1 Maja 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 887 #46079 Napisano 1 Maja 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #46080 Napisano 1 Maja 2013 (edytowane) Edytowane 1 Maja 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2646 #46081 Napisano 1 Maja 2013 Co by zegar do koszuli pasował Uploaded with ImageShack.us Egzotycznie wygląda Rolex na tym pasku Nie mówię, że źle, ale egzotycznie 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 133 #46082 Napisano 1 Maja 2013 No to i ja się musze dziś pochwalić. Po długim oczekiwaniu, niepewności. Dzisiaj z osobista dostawa wlasciwie pod sam dom.Przepraszam za fatalne zdjęcie, ale aparatu brak w tej chwili a po prostu nie mogę się nie pochwalic. Wysyłane z mojego Z10 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #46083 Napisano 1 Maja 2013 Uploaded with ImageShack.us Świetny jest. Gratulacje!!!Ja długo nie mogłem się zdecydować czy z lupką ma być czy bez. Ostatecznie wygrały względy praktyczne i zdecydowałem się na lupkę. RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bb203 22 #46084 Napisano 1 Maja 2013 To jaka pogoda w Rewalu???Bo żeśmy zrezygowali z wyjazdu nad morze, rok temu uciekaliśmy po dwóch dniach z przeziebieniem... Dajcie linkę, gdzie mam galerię zrobić, to postaram się coś powrzucać... I kontynuujemy dzisiejszy dzień: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #46085 Napisano 1 Maja 2013 Tak patrzę na to zdjęcie i w sumie nie mogę sobie zdania o tej Omedze wyrobić.Niby fajna alternatywa dla Seamastera, ale chyba naturalnym konkurentem dla tego zegarka staje sie GMT Master, a tutaj GMT Master wygrywa i to zdecydowanie. Czy ta Omega ma podobną funkcję przestawiania wskazówki godzinowej jak Rolex?Jaka jest cena tej Omegi? RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1390 #46086 Napisano 1 Maja 2013 To jaka pogoda w Rewalu??? Miodzio! Co prawda zimno, w ciagu dnia od 10 do 17 stopni, ale caly dzien piekne slonce! Plywalem w morzu cale 4min, woda tak na moje oko z 8 stopni (nie mierzylem) wiec szybko machalem grabiami takze wymeczylem suba za wszystkie czasy. Potem z corkami przezucilem chyba z tone piasku. Udany dzien nad Baltykiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bb203 22 #46087 Napisano 1 Maja 2013 (edytowane) To jednak dobrze, że zrezygnowaliśmy - dla nas za zimno!Ale udanej zabawy życzę :-) I dla fanów niszowych nurasów też coś jeszcze dzisiaj miałem... Edytowane 1 Maja 2013 przez bb203 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #46088 Napisano 1 Maja 2013 Od kilku tygodni z przerwami na nadgarstku klasyk. Najwygodniejszy zegarek jaki miałem...a trochę stali przez moje ręce się przewinęło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #46089 Napisano 1 Maja 2013 caly dlugi weekend majowy ten 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bb203 22 #46090 Napisano 1 Maja 2013 Kurcze, nie mam żółtego nurasa... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 2 #46091 Napisano 1 Maja 2013 Od kilku tygodni z przerwami na nadgarstku klasyk. Najwygodniejszy zegarek jaki miałem...a trochę stali przez moje ręce się przewinęło.Wygląda świetnie. Zaczynam na takiego odkładać więc tak za rok się do ciebie zgłoszę 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #46092 Napisano 1 Maja 2013 Taki zestaw dziś się przewinął 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #46093 Napisano 1 Maja 2013 na nadgarstku Laurenta Ferriera... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #46094 Napisano 1 Maja 2013 ŁUKASZ, patrze z telefonu, to Patek? Nawiążę też to testowanej przez Ciebie Omegi. Jest genialna ;O) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #46095 Napisano 1 Maja 2013 Mi to też wygląda na Patka. Więcej fotek! 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #46096 Napisano 1 Maja 2013 nie... to Laurent Ferrier Galet Classic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #46097 Napisano 1 Maja 2013 Klasa i jeszcze raz klasa !. Nawiasem dodam, że AP znalazł się we właściwym otoczeniu . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #46098 Napisano 1 Maja 2013 (edytowane) Szczególnie gorąco polecam to miejsce wszystkim miłośnikom golfa Edytowane 1 Maja 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #46099 Napisano 2 Maja 2013 Taki zestaw dziś się przewinąłZamiast funkcji GMT, dwa zegarki z dwiema różnymi godzinami? 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5445 #46100 Napisano 2 Maja 2013 Nie każdy ma wolny weekend . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach