waldii 44 #25426 Napisano 8 Września 2011 No no Karol co jedna to lepsza Jak się ma pomarańcz w 5000 do niższych modeli?Na forum Doxy sporo osób się czepia tego odcieniu pomarańczy. O bransolecie nie wspomnę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zel Gadis 4 #25427 Napisano 8 Września 2011 A próbowałeś go na croco? Ja do swojego wrzuciłem i powiem Ci, że jest bardzo ok- elegancki nurasek A tak w ogóle, to na większości zdjęć ten zegarek w ogóle nie oddaje swojego uroku nie próbowałem..Wszysko przede mną (przed nim) Racja, na żywo ten zegarek wymiata. Zdjęcia nie oddają jego piękna. Choćby nie wiem jak dobre i profesjonalne byłyby. 0 "Billy: -I'm scared Poncho. Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man. Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Logos #25428 Napisano 8 Września 2011 Dziś na ręku mój pierwszy przedstawiciel rosyjskiego zegarmistrzostwa. Chociaż w sumie to nie przedstawiciel a towarzysz Poljot Aviator :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Irc 0 #25429 Napisano 8 Września 2011 Ta Precista jest piękna w swojej surowości i prostocie. Woytec60: mógłbyś podać jej wymiary? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakub20000 0 #25430 Napisano 8 Września 2011 Utwierdziliscie mnie w wyborze a wiec macie Od tygodnia nie schodzi z reki... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Kasztelowicz 51 #25431 Napisano 8 Września 2011 nie na ręku ale na ścianie ... ale też ładny ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieslak 96 #25432 Napisano 8 Września 2011 Zdjęcie z rana ale zegarek cały czas na ręce 0 PozdrawiamKamil Seiko flightmasterCertina DS Podium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #25433 Napisano 8 Września 2011 Uploaded with ImageShack.us 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3945 #25434 Napisano 8 Września 2011 jakub gratulacje...ta Glycina to master blaster! świetnie wykonany zegar. Szkoda że taka wielka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Logos #25435 Napisano 8 Września 2011 (edytowane) @Sąsiad: czy to ta sama Genewa, która ok 2-3 lata temu w okresie letnim poszła na Allegro w okolicach 1000 zl? Była wtedy na niebieskim bodajże nowym pasku. :-) Edytowane 8 Września 2011 przez Logos 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #25436 Napisano 8 Września 2011 No no Karol co jedna to lepsza Jak się ma pomarańcz w 5000 do niższych modeli?Na forum Doxy sporo osób się czepia tego odcieniu pomarańczy.O bransolecie nie wspomnę delikatnie mówiąc pomarańcz jest ..... jak z polskich pomarańczy blada i niedożywiona.Dla mnie ten zegarek nigdy nie był topem i wiele mu do niego brakuje, do "niższych" modeli również.Mam również 5000t sharkhunter która bije pomarańcze na łeb Co do bransolety, to znasz pewnie moje zdanie, zbyt błyszcząca i pozbawiona stylu - ta sama bransoleta w 800ti jest bardzo OK bo jest matowa.Myślę, że najlepszymi modelami doxy są 800ti - taka pomarańcza mi się teraz szykuje oraz 1200t jaką ma Rychu (pomijam 4000t, którego nie widziałem, oraz GMT i chrono bo to inna bajka.) 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #25437 Napisano 8 Września 2011 (edytowane) @Sąsiad: czy to ta sama Genewa, która ok 2-3 lata temu w okresie letnim poszła na Allegro w okolicach 1000 zl? Była wtedy na niebieskim bodajże nowym pasku. :-) Nie Żeby nie było OT to u mnie właśnie Geneve na łapce. Edytowane 8 Września 2011 przez krystekomega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #25438 Napisano 8 Września 2011 O niech mnie tam i spowrotem - ta glyceryna jest rewelacyjna ! Gratulacje 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28964 #25439 Napisano 8 Września 2011 Jeszcze jedna Omega w dniu dzisiejszym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #25440 Napisano 8 Września 2011 i misie chrono - gly widzi ! 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #25441 Napisano 8 Września 2011 Karol Dosia super.Nie dziwię się ,że u Michała Dosia ma dożywocie. 42 zdjęcie zrobione nową /wakacyjną/małpką ,tydzień i ogarnę "ciężko" mi się to trzyma w ręku 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #25442 Napisano 8 Września 2011 @Sąsiad: czy to ta sama Genewa, która ok 2-3 lata temu w okresie letnim poszła na Allegro w okolicach 1000 zl? Była wtedy na niebieskim bodajże nowym pasku. :-) nie sądzę, bo to nie Geneva ale pewnie tamta była co najmniej równie ładna http://zegarkiclub.pl/forum/topic/62148-omega-seamaster-vintage-cal1002-cos-jakby-recenzja/page__p__680272__fromsearch__1#entry680272 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #25443 Napisano 8 Września 2011 Moje dwa EDeCe miały dziś każdy po połówce dnia: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #25444 Napisano 8 Września 2011 Mam również 5000t sharkhunter która bije pomarańcze na łeb Zawsze uważałem że sharki biją pomarańcze na łeb, ale nie pisałem tego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #25445 Napisano 8 Września 2011 Dziś odpowiednio do ubrania: 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28964 #25446 Napisano 9 Września 2011 Rano ten, (bo po południu będzie już zupełnie inna bajka - wyjazd w góry) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakub20000 0 #25447 Napisano 9 Września 2011 Marco, 46mm przy zagietych uszach wcale nie wyglada tak strasznie Dzięki Michale . Istotnie ten glycine jest powalajacy w kazdym szczegole 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #25448 Napisano 9 Września 2011 Jakub, airman klasa ! Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #25449 Napisano 9 Września 2011 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #25450 Napisano 9 Września 2011 Niby piątek i powinno być sportowo, ale nie mogłem się powstrzymać... Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach