Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, tofiks_th napisał(-a):

Fajny ten 62mas w wakacyjnym kolorku. Ty Pawle to już operujesz w odrębnej kategorii zakupów hurtowych😉

Ciągle wydaje mi się, że już mam prawie wszystkie chińczyki które chciałem mieć... I wtedy okazuje się, że słowo PRAWIE ma większą moc, niż mi się wcześniej wydawało. ;) Nadal mi MAO. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

Ciągle wydaje mi się, że już mam prawie wszystkie chińczyki które chciałem mieć... I wtedy okazuje się, że słowo PRAWIE ma większą moc, niż mi się wcześniej wydawało. ;) Nadal mi MAO. 

Mao słowo klucz. Ty powiększasz, a ja ciągle próbuję redukować, to takie neverending story😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, tofiks_th napisał(-a):

Mao słowo klucz. Ty powiększasz, a ja ciągle próbuję redukować, to takie neverending story😂

Tak bardziej serio, to chyba zbliżam się do chwili, gdy będę rotował w górę. Zastępował te tańsze i mniej mnie cieszące, na droższe które od dawna mam na oku. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
54 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

Faktycznie, wolę dużo. Chyba nie ma na to lekarstwa? ;) 

Jak oceniasz tego Sea-Gulla'a z małą sekundą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Krygo napisał(-a):

Jak oceniasz tego Sea-Gulla'a z małą sekundą?

Seagull to jakościowy pewniak. Jedyne co można skrytykować, to brak stop sekundy, ale przy małej tarczce słabiej widać. ;) 

Zegarek mam dopiero od wczoraj, więc o trwałości pisać nie mogę, ale to mój czwarty Seagull i pozostałe działają OK, od paru lat. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Krygo Jeszcze jedno pasek pomimo ładnego wyglądu, nie wydaje się ze skóry, choć napis "genuine leather" posiada. Ale ten zapach..., jak w Pepco. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Funky_Koval napisał(-a):

Nowa bransa do majtów.

Fajna , kurde nie mogę się zdecydować J czy O do niebieskiego 🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Seagull to jakościowy pewniak. Jedyne co można skrytykować, to brak stop sekundy, ale przy małej tarczce słabiej widać. ;) 

Zegarek mam dopiero od wczoraj, więc o trwałości pisać nie mogę, ale to mój czwarty Seagull i pozostałe działają OK, od paru lat. 

11 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

@Krygo Jeszcze jedno pasek pomimo ładnego wyglądu, nie wydaje się ze skóry, choć napis "genuine leather" posiada. Ale ten zapach..., jak w Pepco. 

:D

O ile pasek to dla mnie sprawa bez znaczenia bo prawie zawsze je zmieniam na coś swojego to już Chińczyk bez stopsekundy za 900 (tak na szybko patrząc, Amazon) to już niekoniecznie do mnie przemawia. Dzięki za opinię. Gdzieś tam z tyłu głowy zawsze mi się kołacze chęć na coś z fajną, kolorową małą sekundą i ta mewka daje radę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, gszydlowsky napisał(-a):

Fajna , kurde nie mogę się zdecydować J czy O do niebieskiego 🤔

Bierz. Będzie Pan zadowolony.

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Krygo napisał(-a):

:D

O ile pasek to dla mnie sprawa bez znaczenia bo prawie zawsze je zmieniam na coś swojego to już Chińczyk bez stopsekundy za 900 (tak na szybko patrząc, Amazon) to już niekoniecznie do mnie przemawia. Dzięki za opinię. Gdzieś tam z tyłu głowy zawsze mi się kołacze chęć na coś z fajną, kolorową małą sekundą i ta mewka daje radę.

Za 900 to nie, ale ja dałem około 500. :) 

Teraz jest tu: 

https://pl.aliexpress.com/item/1005005133053155.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.47.14ec1c24jtaG2r&gatewayAdapt=glo2pol 

za 123 USD (ok. 530 zł). 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
53 minuty temu, gszydlowsky napisał(-a):

Tylko którą ? 🤣

Wydaje się że i jubilee i oyster są tak samo gites. Kwestia wyglądu :)

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi