karol1302 187 #27351 Napisano 21 Listopada 2011 Rychu gratulacje, jednak zegarek bez bransolety to jakaś dziwna sytuacja w Twoim wykonaniu.Żeby nie było, to ja dzisiaj tak Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #27352 Napisano 21 Listopada 2011 to jest 47mm? jaką masz grubą łapę?Nie to jest 44 mm- 47 miałem, ale IMO miażdżyła za bardzo moją rękę, to już dla mnie był za spory rozmiar, ale zależy kto co lubi. W każdym bądź razie ja źle się już czułemA w nadgarstku mam 19 cm Rychu gratulacje, jednak zegarek bez bransolety to jakaś dziwna sytuacja w Twoim wykonaniu.E tam, gratulować nie bardzo jest czego, bo już chwilę go mam(z miesiąc chyba będzie), tylko nie było okazji wcześniej założyć. A fakt, że zegarek bez bransolety nie jest najczęstszym widokiem u mnie. A szczerze będziesz mógł pogratulować chyba jutro - dlatego dziś Stenka na pasku założyłem myśląc, że w ciągu dnia nastąpi zmiana- niestety to wciąż nie dziś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #27353 Napisano 21 Listopada 2011 coś kupiłeś?? przecież mikołaj dopiero za 3 tygodnie 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #27354 Napisano 21 Listopada 2011 coś kupiłeś?? przecież mikołaj dopiero za 3 tygodnie Ciekawość, to pierwszy stopień do piekła, a Mikołaj przychodzi do grzecznych dzieci szybciej i częściej Przyjdzie to się pochwalę, ale nie będzie to nic, o czym byśmy nie rozmawiali 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #27355 Napisano 21 Listopada 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #27356 Napisano 21 Listopada 2011 Ten inżynier piękny...Ale wciąż daleko, daleko i jeszcze przez mgłę. 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #27357 Napisano 21 Listopada 2011 No Michał, teraz na popołudnie ubierz Monaco na wieczór Zenitha i mam komplet pozytywnych wrażeń na dziś 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #27358 Napisano 21 Listopada 2011 Ten inżynier piękny...Ale wciąż daleko, daleko i jeszcze przez mgłę.Nie bardzo rozumiem... ps Aquatimer.No Michał, teraz na popołudnie ubierz Monaco na wieczór Zenitha i mam komplet pozytywnych wrażeń na dziś Popołudniu ide popływać, więc zmienie, ale na jakiegoś nuraczka 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #27359 Napisano 21 Listopada 2011 Nie bardzo rozumiem... ps Aquatimer. Popołudniu ide popływać, więc zmienie, ale na jakiegoś nuraczka Aquatimer Oczywiście, przepraszam, wybacz młodemu stażem 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #27360 Napisano 21 Listopada 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #27361 Napisano 21 Listopada 2011 Zmiana : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakub20000 0 #27362 Napisano 21 Listopada 2011 Masz Michal lepsze diverki do plywania . Ten oris mnie nie podchodzi. A w aquatimerze nie chciales dac nura? :y 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #27363 Napisano 21 Listopada 2011 Dawno nie nosiłem tego Oriska, a bardzo go lubię 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #27364 Napisano 21 Listopada 2011 (edytowane) Najpierw: a potem: Edytowane 21 Listopada 2011 przez Spinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #27365 Napisano 21 Listopada 2011 Nie schodzi z reki od soboty Uploaded with ImageShack.us 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #27366 Napisano 21 Listopada 2011 Dziś cały dzień był ze mną. 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #27367 Napisano 22 Listopada 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #27368 Napisano 22 Listopada 2011 Dzisiaj czteroręka: PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #27369 Napisano 22 Listopada 2011 Dziś ulubiony oldschool Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #27370 Napisano 22 Listopada 2011 (edytowane) ja dzisiaj na luzie dawno go na ręce nie było (zdjęcie niedzisiejsze) Edytowane 22 Listopada 2011 przez vvv 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #27371 Napisano 22 Listopada 2011 bardzo ładna certinka ja w oczekiwaniu na rychową niespodziankę Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #27372 Napisano 22 Listopada 2011 (edytowane) To pomarańczka miała poprawiać mi dziś humor, ale jednak to nie ona będzie powodowała rogala na mym pysku Wreszcie :blink: :D ja w oczekiwaniu na rychową niespodziankę eee tam, przecież po naszym ostatnim spotkaniu było niemalże pewne co będzie następne- no dobra, wybór mógł być jeden z dwóch Edytowane 22 Listopada 2011 przez ricardo216 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3871 #27373 Napisano 22 Listopada 2011 coś czuje że pomarańczowa niedługo pojawi się na bazarku. Gratulejszyn 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #27374 Napisano 22 Listopada 2011 Widzę, że Cię Karol skutecznie zaraził - gratuluję 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #27375 Napisano 22 Listopada 2011 coś czuje że pomarańczowa niedługo pojawi się na bazarku.istnieje duże prawdopodobieństwo- w ogóle trzeba będzie trochę porządków niedługo zrobić, bo co za dużo to nie zdrowo Widzę, że Cię Karol skutecznie zaraził mają w sobie coś te Dosie, że jak się jedna spodoba, to potem chciałoby się mieć wszystkie Dzięki Chłopaki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach