Wasyl 730 #27876 Napisano 13 Grudnia 2011 kiedy mnie znudziły sie aligatory i pragne odmiany ...W sumie to kto bogatemu zabroni skromnie żyć 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #27877 Napisano 13 Grudnia 2011 Totylkosejko zdziś 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #27878 Napisano 13 Grudnia 2011 Jakoś tak dziś czasami mi się nudziło w czasie jazdy Często tak pięknie się prezentuje ta tratwa, ale fotkami ciężko to oddać(szczególnie robionymi fonem) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #27879 Napisano 13 Grudnia 2011 Rysiek tego zegarka nie widziałem na spotkaniu oj Ty ! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #27880 Napisano 13 Grudnia 2011 Rysiek tego zegarka nie widziałem na spotkaniu oj Ty ! wiesz jak jest- wziąłbym wszystko, to już przez najbliższe pięć lat byś się u nas na podstoliku nie pojawił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #27881 Napisano 13 Grudnia 2011 Teraz będę bywać częściej niż Ci się wydaję także niebawem powtórka ! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hendrix89 0 #27882 Napisano 13 Grudnia 2011 Eterna fajna, ale auto (Cayenne?) wydaje się równie interesujące ;-) a ja dziś OM nabyty na forum, na pomarańczowym carbonie, ale jakoś fotek nie mogę na serwer puścić ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tgajak 0 #27883 Napisano 13 Grudnia 2011 (edytowane) W sumie to kto bogatemu zabroni skromnie żyć Na tej fotce nie widać tego ze ten parciany pasek to nie jest gniot za 5 zeta. To pasek z divera Alpina Geneve. Sam pasek nie kosztuje mniej niż przeciętny aligator. Edytowane 13 Grudnia 2011 przez tgajak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #27884 Napisano 13 Grudnia 2011 Nie chodzi o to ile kosztuje ale jak fatalnie wygląda z tą kostką... U mnie dziś klasyk na bransie: 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4050 #27885 Napisano 13 Grudnia 2011 W sumie to kto bogatemu zabroni skromnie żyć +1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4050 #27886 Napisano 13 Grudnia 2011 Przez ostatni tydzień diver nie schodził z ręki: Na ostatnim zdjęciu, jest ten sam zegarek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafgam 0 #27887 Napisano 13 Grudnia 2011 (edytowane) Na tej fotce nie widać tego ze ten parciany pasek to nie jest gniot za 5 zeta. To pasek z divera Alpina Geneve. Sam pasek nie kosztuje mniej niż przeciętny aligator. W takim razie trzeba było koniecznie dopiąć metkę na wierzchu i wtedy pasuje Edytowane 13 Grudnia 2011 przez rafgam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hendrix89 0 #27888 Napisano 13 Grudnia 2011 (edytowane) I wreszcie fotencja Ale pomniejszyło mi z tego serwera google... Edytowane 13 Grudnia 2011 przez Hendrix89 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tgajak 0 #27889 Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) w związku z wczorajszymi protestami dziś pojadę po całości...... Edytowane 14 Grudnia 2011 przez tgajak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #27890 Napisano 14 Grudnia 2011 Szaro za oknem, gardło boli, Klaudiusz się gdzieś buja po Afrykach... trza se kolory wiosny przypomnieć Jeszcze tylko 5 miesięcy i znowu tak będzie Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tgajak 0 #27891 Napisano 14 Grudnia 2011 Sir JLC Septantieme Platinum na wczorajszym pasku Budzi emocje ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #27892 Napisano 14 Grudnia 2011 Sir JLC Septantieme Platinum na wczorajszym pasku Budzi emocje ?Gdzieś na forum jest post "grabież zegarków"... Nie ma tam słowa o grabieży pasków... Zaczyna mi się to układać w logiczną całość a na poważnie - lepiej niz w przypadku omegi, ale jest za wąski - wystają teleskopy. w omedze było to samo zresztą.Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #27893 Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Dziś powtórka- późno wróciło się do domu, to nie było czasu ani ochoty na przebieranki, ale w sumie może to i dobrze P.S....ale auto wydaje się równie interesujące :) A można wiedzieć po czym wnosisz? Przecież na tych zdjęciach praktycznie w ogóle auta nie widać :) Edytowane 14 Grudnia 2011 przez ricardo216 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 575 #27894 Napisano 14 Grudnia 2011 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #27895 Napisano 14 Grudnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavulon 2 #27896 Napisano 14 Grudnia 2011 Waldii, ten Hamilton jest świetny, zazdroszczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #27897 Napisano 14 Grudnia 2011 W pracy: a po pracy: Zrobiłem sobie prezent na Mikołaja z Japonii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #27898 Napisano 14 Grudnia 2011 Poproszę nr ref tej Cytryny... podoba mi się bezel 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #27899 Napisano 14 Grudnia 2011 Poproszę nr ref tej Cytryny... podoba mi się bezelA ja poproszę nr ref Twojego avatara, bo mi już od jakiegoś czasu nie daje się skupić na Forumowej pracy Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #27900 Napisano 14 Grudnia 2011 P.S. :) A można wiedzieć po czym wnosisz? Przecież na tych zdjęciach praktycznie w ogóle auta nie widać :) Odpowiem za kolege Pewnie po manetkach zmiany biegow przy kierownicy Ja bym nawet powiedzial ze to I po lifcie....ale pwien nie jestem 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach