akism 734 #28351 Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) U mnie także... Uploaded with ImageShack.us Edytowane 5 Stycznia 2012 przez akism 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2201 #28352 Napisano 4 Stycznia 2012 Zamotałem się i zamieściłem temat nie tam gdzie chciałem. Proszę kliknąć tutaj. Przemek Ps. Mam pytanie: jak można usunąć (swój własny) temat?? P. 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 734 #28353 Napisano 4 Stycznia 2012 Na wieczór kłalitny pilocik Ładny i czytelny,zauważyłem,że masz dobry gust jeżeli chodzi o zegarki,jeżeli do tego lubisz blondynki możemy podać sobie rękę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #28354 Napisano 4 Stycznia 2012 chrono-craze, bardzo fajny ten Hamilton na tym pasku. 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28355 Napisano 4 Stycznia 2012 Kolejny niebieski 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 142 #28356 Napisano 4 Stycznia 2012 Ładny i czytelny,zauważyłem,że masz dobry gust jeżeli chodzi o zegarki,jeżeli do tego lubisz blondynki możemy podać sobie rękę Rękę możemy podać sobie i tak a co do gustu...faktycznie, zawsze gustowałem w blondynkach.Co nie przeszkodziło mi ożenić sie z szatynką 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bohush 1 #28357 Napisano 4 Stycznia 2012 Dziś Seiko. Zarazem pozdrawiam kolegę Mariusz888, choć moja fotka daleko za jego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #28358 Napisano 4 Stycznia 2012 Przepiękny ten sarbik, lubię duże zegarki ale chyba nie wytrzymam i już niedługo sam zakupię, tylko model 033. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #28359 Napisano 5 Stycznia 2012 Od rana na przegubie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #28360 Napisano 5 Stycznia 2012 I znów czarna tarcza... Pozdrawiam 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #28361 Napisano 5 Stycznia 2012 Nowy gość pod dachem, tzw. "tylko Seiko" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #28362 Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) seiko kompletnie nie czuję, ale gratulacje jak najbardziej szczere ps. w tym miesiącu to chyba nie koniec nowości Edytowane 5 Stycznia 2012 przez karol1302 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #28363 Napisano 5 Stycznia 2012 Dzięki U mnie koniec nowości na najbliższy czas, ale nie mówię że na długo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28364 Napisano 5 Stycznia 2012 Nowy gość pod dachem, tzw. "tylko Seiko" Niezła stylistyka, Seiko potrafi. Dałbyś jeszcze kilka ciut jaśniejszych fotek, bo ledwo kopertę widać. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chomior 4 #28365 Napisano 5 Stycznia 2012 I znów czarna tarcza...Dobra czarna tarcza nigdy nie jest zła . 0 WorldWideWatches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #28366 Napisano 5 Stycznia 2012 sergserg - przyjdzie czas i na sesję Ew. po południu coś jaśniejszego wrzucę i naprawdę nie ma się czego wstydzić - koperta pierwsza klasa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3946 #28367 Napisano 5 Stycznia 2012 Lechu....pozamiatałeś chłopie.... Nie mogę się otrząsnąć.....ale odgryzę Ci się....jedzie do mnie piękna Doxa....ale jaka to nie zdradzę bynajmniej nie diver 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #28368 Napisano 5 Stycznia 2012 No że nie diver to jasne - kąsasz te biedne Suby na każdym podstoliku Jak dojdzie to się stolik zorganizuje i porównamy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #28369 Napisano 5 Stycznia 2012 Uploaded with ImageShack.us 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28370 Napisano 5 Stycznia 2012 Gratuluję Lechu 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1236 #28371 Napisano 5 Stycznia 2012 dla mnie bezkonkurencyjny na tej stronie jest Heuer Monza.. gratuluję i zazdroszczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hendrix89 0 #28372 Napisano 5 Stycznia 2012 Lechu....pozamiatałeś chłopie.... Nie mogę się otrząsnąć.....ale odgryzę Ci się....jedzie do mnie piękna Doxa....ale jaka to nie zdradzę bynajmniej nie diver Uchyl rąbka. Top Collection? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 142 #28373 Napisano 5 Stycznia 2012 Mój pierwszy 6497 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 734 #28374 Napisano 5 Stycznia 2012 Zegarek ok. nie lubię tylko tych napisów na szkle dekla...A jak jeszcze jest złote tło to mnie zbiera na wymioty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janik 5 #28375 Napisano 5 Stycznia 2012 Mój 79090 Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach