Bryku2 1 #28251 Napisano 29 Grudnia 2011 Velaturka:) pozdr. 0 It's not Your musicIt's not Your clothesIt's not Your favourite colourIt's Your watch that tells most about who You are!--------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28252 Napisano 29 Grudnia 2011 Michał, ale szok, taki zegarek u Ciebie:) Pokaż zdjęcie nadgarstkowe, jak to piękne "maleństwo" prezentuje się na Twojej słusznej łapce:)Bardzo śmiesznie, gdyż tak naprawde jest to zegarek mojej lepszej połówki - czasami jej podkradam Zaraz poszukam fotki. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28253 Napisano 29 Grudnia 2011 Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wicher123 0 #28254 Napisano 29 Grudnia 2011 Piękna omega ale jak patrzę na Twoją rękę... tak mocno masz zaciśnięty ten zegarek czy tak na zdjęciu tylko wyszło? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28255 Napisano 29 Grudnia 2011 Podejrzewam, że tak jakoś na zdjęciu wyszło. Nie przypominam sobie żebym tak zaciskał pasek. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #28256 Napisano 29 Grudnia 2011 Bardzo śmiesznie, gdyż tak naprawde jest to zegarek mojej lepszej połówki - czasami jej podkradam Zaraz poszukam fotki.Gratuluję zegarka i gustu połówki:)Moja połówka też nosi starą Omegę, którą czasami jej podbieram:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 176 #28257 Napisano 29 Grudnia 2011 A cóż to za diabeł na mym przegubie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wicher123 0 #28258 Napisano 29 Grudnia 2011 Na przegubie masz.... zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28259 Napisano 29 Grudnia 2011 Gratuluję zegarka i gustu połówki:)Moja połówka też nosi starą Omegę, którą czasami jej podbieram:)Dzięki Michał Zawsze mówiłem, że męskie zegarki typu vintage, idealnie wygladają na damskich nadgarstkach. A żeby nie zaśmiecać tematu, to zmiana na coś bardziej męskiego : Uploaded with ImageShack.us Zdjęcie niedzisiejsze. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 623 #28260 Napisano 29 Grudnia 2011 A cóż to za diabeł na mym przegubie? Kamikadze , boski wiatr PozdrawiamIko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 176 #28261 Napisano 29 Grudnia 2011 Kamikadze , boski wiatr PozdrawiamIkoHa, ha!A właśnie, że nie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #28262 Napisano 29 Grudnia 2011 Wspomniana Omega żony, którą właśnie jej podebrałem;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28263 Napisano 29 Grudnia 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 176 #28264 Napisano 29 Grudnia 2011 Surprise! Musiałem poczekać na 13:50, żeby dobrze wyszło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #28265 Napisano 29 Grudnia 2011 Oddałem już żonie Omegę i wrzuciłem na nadgarstek ostatniego mojego ulubieńca:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
are444 0 #28266 Napisano 29 Grudnia 2011 Sergserg kiedy na bazarku będzie jakiś Twój SAGA? Albo SBDM? Dziś Glycine 0 Omega PO, Seiko FFF, Atlantic Worldmaster, Casio GW-M5600-1ER, Casio GW-9200-1ER, Casio TS-100, Glycine Airman SST 06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #28267 Napisano 29 Grudnia 2011 Panowie, to ja chyba będę musiał kupić mojej lepszej połówce Omegę,żeby jakąś fotkę zrobić 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #28268 Napisano 29 Grudnia 2011 5ciastek ja bym go wrzucil na jakiegos czarnego materaca albo gladszego silicona np cos takiego pasek pogratulowac fajny jest 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #28269 Napisano 29 Grudnia 2011 Hmmmm....? 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1794 #28270 Napisano 29 Grudnia 2011 pożegnanie 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gludek 508 #28271 Napisano 29 Grudnia 2011 Czas na Planetkę... Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gludek 508 #28272 Napisano 29 Grudnia 2011 (edytowane) dubel Edytowane 29 Grudnia 2011 przez gludek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #28273 Napisano 29 Grudnia 2011 Surprise! Musiałem poczekać na 13:50, żeby dobrze wyszło A zastanawiałem się kto tego zmodowanego SKX z alle zgarnął 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 5185 #28274 Napisano 29 Grudnia 2011 A ja podczas świąt ponosiłem troszeczkę Mam nadzieję, że to nie zabronione... oprzemyslaw A jak z jakością wykonania/wykończenia tego TAO?Nie znalazłem niedoróbek, wskazówki świecą przyzwoicie, cyferki, indeksy raczej słabo. Granatowy odcień tarczy. Mi się podoba. Mechanizm w ciągu 5 dni zrobił około +1min. więc ok.Będzie Pan zadowolony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2306 #28275 Napisano 29 Grudnia 2011 Dla mnie to zwykła podróba i tyle. Rznie Panerai, że szkoda gadać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach