pisar 4335 #28501 Napisano 8 Stycznia 2012 Dzisaj Mikolaj z Japonii przylecial, zdjecia na szybko komorka. Cieszy jak cholera C.d.n. w galerii, na teraz musze sie uczyc do jutrzejszego egzaminu Yenjay: gratuluję nowego nabytku. Nawet nie ma co pytać jak wrażenia bo wiem, że zegarek miażdży : )Miłego noszenia! Stadko MM na forum się powiększa : ) Kto następny? : )Ja to samo na nadgarstku czyli Seiko MarineMaster300m: 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pulman 32 #28502 Napisano 8 Stycznia 2012 0 zegarkiclub.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 197 #28503 Napisano 9 Stycznia 2012 Od samego rana - czyli gdzieś od 6 jak moja 5 miesięczna córcia uznała,że już się wyspałem Giez na łapie zasiadł Przepraszam, za jakość - zdjęcie komórką robione. 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #28504 Napisano 9 Stycznia 2012 W sobotę i niedzielę, jak w każdy weekend dzielny druh i wsparcie moralne na polu golfowym: a dziś nieco staromodnie: pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 138 #28505 Napisano 9 Stycznia 2012 Od rana 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #28506 Napisano 9 Stycznia 2012 Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #28507 Napisano 9 Stycznia 2012 Było pomarańczowo...wieczorem będzie niebiesko..sorry za datę ten zegarek nie jest codziennym gościem nadgarstkowym: Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28508 Napisano 9 Stycznia 2012 Przepiękna ta Doxa! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yenjay 660 #28509 Napisano 9 Stycznia 2012 Dzieki Koledzy.Dzis czas mialem po egzaminie to bransolete skrocilem i kilka nowych zdjec pstryknalem. Juz wiem, ze na lapie Seikacz dlugo zagosci. Super wygodny zegarek 0 Pozdrawiam. Jedrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #28510 Napisano 9 Stycznia 2012 Doxa fajna, ale ten Cymier Graty A ja od dziś w klubie Seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28511 Napisano 9 Stycznia 2012 Yenjay, piekne Seiko, pokazujące, że wyższa półka Seiko deklasuje europejską konkurencję. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #28512 Napisano 9 Stycznia 2012 Marco - nie podejrzewałem Cię do tej pory o noszenie takich staruszków A Doxa miodna! Sirluke - witamy w klubie Yenjay - winszuję, winszuję - mega zegarek! Obrodziło nimi ostatnio na forum, bo kiedyś ciężko było nawet na małe macanko się ustawić U mnie nie mogło być inaczej: I w ten oto sposób Seiko zdominowało temat nadgarstkowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #28513 Napisano 9 Stycznia 2012 No tak Lechu, ale gdzie mi tam z tym kwarcokiem do tej pięknej Ananty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dmn 9 #28514 Napisano 9 Stycznia 2012 wspaniały jest wskaźnik rezerwy chodu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #28515 Napisano 9 Stycznia 2012 Łukasz - dziś kwarcok, jutro automat, pojutrze Ananta- wszystko przed Tobą Dmn - musisz to zobaczyć kiedyś na żywo, każdy element, jego korelowanie z całością, samo wykonanie - bajka. A może zakochany jestem i minusów nie widzę...? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #28516 Napisano 9 Stycznia 2012 (edytowane) Dzisiaj Sub ND na NATO 'ZULU' Jak zwykle, pozdrowionka Edytowane 9 Stycznia 2012 przez chrono-craze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #28517 Napisano 9 Stycznia 2012 Yenjay, zegarek swietny! gratuluje pozwolilem sobie na maly remake-chyba nie masz nic przeciw?Jesli zrobisz jakies dobre zdjecia do galerii to pomoge u mnie na chwile 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #28518 Napisano 9 Stycznia 2012 Yenjay: PIEKNE zdjecie (to drugie) pieknego Seiko! (Jest to jeden z moich ulubionych modeli tej firmy) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27088 #28519 Napisano 9 Stycznia 2012 Dzień Seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 343 #28520 Napisano 9 Stycznia 2012 Dzisiaj Sub ND na NATO 'ZULU' Jak zwykle, pozdrowionka Jakoś mi rolek do "szmatexu" nie pasuje..Dla mnie tylko bransoleta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yenjay 660 #28521 Napisano 9 Stycznia 2012 (edytowane) 0.1: Spoko, dziekuje. Fajnie wyszly . Zrobilem dzis mala sesje, przeslij mi na priv email to cos podesle.PozdrawiamJedrek Akism: Jakoś mi rolek do "szmatexu" nie pasuje..Dla mnie tylko bransoleta. Edytowane 9 Stycznia 2012 przez Yenjay 0 Pozdrawiam. Jedrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #28522 Napisano 9 Stycznia 2012 ok, maila zaraz podam na pw. wyslij foty w duzych rozdzielczosciach i jak najlepszym formacie moga byc w .raw .tiff .jpg itp. i wyslij wszystkie jakie tam masz teraz ide pobiegac ale jak wroce to z przyjemnoscia sie zajmie twoim photo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #28523 Napisano 9 Stycznia 2012 (edytowane) Trochę mnie nie było na forum, a tu znowu tak obrodziło Yenjay- gratki wielkie, u mnie dziś też był MM na zmianę z pomarańczową Dosią 1200, ale po Twoich zdjęciach ja na fotki z telefonu nie będę się nawet silił. Lechu- ani słówkiem nie wspominałeś, a tu Seiko i to jakie Seiko - szczerze zazdroszczę i już nie mogę się doczekać aby na żywo obadać- po zdjęciach wnoszę, że przekozak i pozamiata mną równo P.S.W takim tempie chcąc mieć coś niespotykanego, to trzeba będzie spieniężyć MM, bo niedługo więcej ich będzie niż PO Edytowane 9 Stycznia 2012 przez ricardo216 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #28524 Napisano 9 Stycznia 2012 Jakoś mi rolek do "szmatexu" nie pasuje..Dla mnie tylko bransoleta.Ja odnosze zupelnie przeciwnie wrazenie. Uwazam, ze ten konkretnie model Sub-a (jak i na ten przyklad wczesniejsze edycje na ktorych jest on wzorowany) na "szmatexie" (hehehe) prezentuje sie znakomicie. Druga sprawa, to nie jest to znowu taki ostatni szmatlawiec ten "szmatex", jest to NATO o strukturze nylonu wlasciwemu paskom typu 'ZULU' czyli z grubego 'ballistic' nylonu (jest on przynajmniej dwa razy grubszy i sprawia wrazenie o wiele bardziej heavy-duty niz typowy nylonowy pasek NATO). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 343 #28525 Napisano 9 Stycznia 2012 Wiem,że to porządny pach NATO,ale mnie się ta kombinacja wyjatkowo nie podoba,choć rozumiem ,że nie każdy musi mieć podobne gusta..Nie czuj się urażony,nie miałem na celu w jakikolwiek sposób Cię dotknąć. Sam zegarek jest świetny,miałem poprzedni model bez j ramki z napisami,niestety dla mnie zegarek za mały.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach