Solve 203 #28951 Napisano 23 Stycznia 2012 Dzisiaj od rana 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #28952 Napisano 23 Stycznia 2012 Doxa ma u mnie status dożywocia oj tam, oj tam- coś się powtarzasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28953 Napisano 23 Stycznia 2012 Kolekcja bez Doxy, to nie kolekcja - mój ulubiony wakacyjny zegarek 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #28954 Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) D&S to ładne cacko.Zdjęcia na poprzedniej stronie bardzo słabe... krzywde mu zrobiono . Edytowane 23 Stycznia 2012 przez Taktic 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #28955 Napisano 23 Stycznia 2012 Boję sie, że nie będę chciał już chodzić w innym zegarku Ja mogę to zrobić za Ciebie. Dajesz mi jakiś inny sikor, a ja w nim będę chodził 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #28956 Napisano 23 Stycznia 2012 Od jakiegoś czasu bez zmian dłuższych niż może godzinka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28957 Napisano 23 Stycznia 2012 Ponudze Was troszke Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirtom 0 #28958 Napisano 23 Stycznia 2012 Faktycznie wieje nudą od tej rolki, ale się podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morion 2279 #28959 Napisano 23 Stycznia 2012 Carlito, na ile rokowi zwęża się ta bransoleta? 0 Lubię zegarki nosić. ////// VVorldVVithoutEnd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28960 Napisano 23 Stycznia 2012 Co znaczy na ile? Zwęża się, ale wygląda to kapitalnie. Wszystko będzie w galerii, narazie pracuje nad jej pierwszą częścią. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #28961 Napisano 23 Stycznia 2012 dziś lekko wojskowo 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #28962 Napisano 23 Stycznia 2012 U mnie tak oto od kilku dni. Piękny zegar, tylko mi brak zdolności fotograficznych jak i sprzętu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morion 2279 #28963 Napisano 23 Stycznia 2012 Chodziło mi o to jaką szerokość ma bransoleta w najwęższym miejscu. 0 Lubię zegarki nosić. ////// VVorldVVithoutEnd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1236 #28964 Napisano 23 Stycznia 2012 fajny ten cimier, ładnypomacam go może przy okazji w manufakturze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28965 Napisano 23 Stycznia 2012 Chodziło mi o to jaką szerokość ma bransoleta w najwęższym miejscu.Oczywiście zmierze. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #28966 Napisano 23 Stycznia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #28967 Napisano 23 Stycznia 2012 Wersja z rezerwą chodu dla mnie najciekawsza . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #28968 Napisano 23 Stycznia 2012 Michał,znasz moje stanowisko do Rolexa,ale jeszcze parę zdjęć i nie ręczę... Łukasz, bardzo fajny zegarek, coś w "moim typie",szkoda,że testujecie same drogie 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #28969 Napisano 23 Stycznia 2012 Od jakiegoś czasu bez zmian dłuższych niż może godzinka REWELACYJNY zegar .Od kiedy jest u Ciebie? Coś mnie ominęło :) Gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28970 Napisano 23 Stycznia 2012 Waldek, jest już dawno w galerii 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #28971 Napisano 23 Stycznia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek1974r 15 #28972 Napisano 23 Stycznia 2012 Obiektyw otworkowy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4550 #28973 Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Ponudze Was troszke Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us tak nosisz zegarki na bransolecie? tzn. na przegubie przed kostką ? czy to tylko do zdjęciaw/g mnie takie noszenie uniemożliwia swobodny ruch nadgarstka np przy robieniu pompek lub powoduje mocne rozciągnięcie bransolety tak czy siak - Ty fan pasków skórzanych i taka przesiadka - jak to zniosłeś Edytowane 23 Stycznia 2012 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #28974 Napisano 23 Stycznia 2012 Obiektyw otworkowy? nokia:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek1974r 15 #28975 Napisano 23 Stycznia 2012 żeby na temat bylo: Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach