dawidzur 0 #29751 Napisano 17 Lutego 2012 Motoryzacyjnie-basowo 0 ..,.,..,...♫♪♫♪♪♪♫♫♪..,.,,.,, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daktarin 68 #29752 Napisano 17 Lutego 2012 Dzisiaj ta oto piękna klasyczna delbana po moim dziadku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.misha. 10 #29753 Napisano 17 Lutego 2012 galeria fotek lepszej jakości: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/70733-hamilton-khaki-navy-gmt/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #29754 Napisano 17 Lutego 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #29755 Napisano 17 Lutego 2012 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal84 276 #29756 Napisano 17 Lutego 2012 (edytowane) Świetny ten Aerowatch - klasyk, który się nie znudzi Co on tam ma od spodu standardowa ETA 2824? U mnie jak zwykle... Edytowane 17 Lutego 2012 przez Michal84 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dmn 9 #29757 Napisano 17 Lutego 2012 wraQ Klasa Marvin, gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caliber 89 1 #29758 Napisano 17 Lutego 2012 wczoraj był Maurice Lacroix Pontos Chronographe - jak z resztą widać po dacie na zdjęciach - udało mi się zrobić fotki ale zabrakło czasu aby wrzucić na forum więc nadrabiam teraz a dziś z racji brązowych butów ...Certina Ds -1 Limited Edition... pozdrawiam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #29759 Napisano 17 Lutego 2012 Dziś na niebiesko 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #29760 Napisano 17 Lutego 2012 Credor w kwarcu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InfectedControl 2 #29761 Napisano 17 Lutego 2012 Troche starszyzny ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #29762 Napisano 17 Lutego 2012 Credor w kwarcu? juz od dawna dzis tez na bialo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #29763 Napisano 17 Lutego 2012 Świetny ten Aerowatch - klasyk, który się nie znudzi Co on tam ma od spodu standardowa ETA 2824? Nie do końca standardową 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej F. 2 #29764 Napisano 17 Lutego 2012 Przepraszam za jakość Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #29765 Napisano 17 Lutego 2012 Credor w kwarcu? Dokładnie, kaliber HEQ o dokładności +/-10s/rok. Sporo kalibrów HEQ z GSów jest używane w Credorach. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3879 #29766 Napisano 17 Lutego 2012 u mnie beater : 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #29767 Napisano 17 Lutego 2012 Credor znakomity ale Twój GS ciekawszy 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #29768 Napisano 17 Lutego 2012 Credor znakomity ale Twój GS ciekawszy GSa już nie mam, ciut za grzeczny był dla mnie. Ten Credor ma lekki pazur - nietuzinkowy kształt koperty i głębię granatu na tarczy. A jednocześnie przy złotem ociekających Credorach, jest bardzo stonowany. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morion 2157 #29769 Napisano 17 Lutego 2012 Credor znakomity ale Twój GS ciekawszy Też się zgodzę z kolegą. Po prostu GS mi się bardziej podobał ale gratuluję Credora bo to chyba jedyny egzemplarz z tym logo w naszym kraju 0 Lubię zegarki nosić. ////// VVorldVVithoutEnd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #29770 Napisano 17 Lutego 2012 wraQ Klasa Marvin, gratuluję Dzięki Damian,to pamiątka rodzinna - w zeszłym roku go odnowiłem (koperta, tarcza) bo wiek zrobił swoje. A dziś Orient Star (zdjęcie z dysku - bo jak wróciłem było już zbyt ciemno... jutro za dnia coś nowego wrzucę 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #29771 Napisano 17 Lutego 2012 Credor pozamiatał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #29772 Napisano 17 Lutego 2012 Sergserg zrób mu jakąś galerię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #29773 Napisano 17 Lutego 2012 (edytowane) Credor miazga,ja również proszę o galerie!! Żeby nie było off to u mnie na ręku dalej Seiko (przepraszam za datę i jakość,nie mam aparatu na chwilę obecną żeby zrobić dziś zdjęcie ) Edytowane 17 Lutego 2012 przez Łukasz G7900 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #29774 Napisano 17 Lutego 2012 (edytowane) Wrzuciłem kilka fotek i podstawowe info do galerii. Zapraszam.http://zegarkiclub.pl/forum/topic/70788-credor/ Edytowane 17 Lutego 2012 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej F. 2 #29775 Napisano 18 Lutego 2012 Nareszcie sobota! Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach