barteq891 38 #30976 Napisano 6 Kwietnia 2012 U mnie dzisiaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3870 #30977 Napisano 6 Kwietnia 2012 Mocno pojechałeś Piękny zegarek...prostota i perfekcja...i ta biała tarcza kozacka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 270 #30978 Napisano 6 Kwietnia 2012 Ładny zegar,werk na 7750? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość EPPL #30979 Napisano 6 Kwietnia 2012 To chyba werk skonstruowany przez Seiko a Tag kupił licencję od nich na ten mechanizm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24160 #30980 Napisano 6 Kwietnia 2012 To chyba werk skonstruowany przez Seiko a Tag kupił licencję od nich na ten mechanizm.Dokładnie. Dlatego jest to jedyny tag którego mógłbym nosić 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 138 #30981 Napisano 6 Kwietnia 2012 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #30982 Napisano 6 Kwietnia 2012 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.misha. 10 #30983 Napisano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) Wysłużona Glycinka Combat 07 :-) Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez .misha. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_k 8 #30984 Napisano 6 Kwietnia 2012 Moja pierwsza galeria, z dzis. Na reku mialem w Wielki Piatek, w pracy, Certinke DS-1 0 EWOLUCJA:Casio na komunię --> Casio od dziadka --> Q&Q --> Perfect --> Casio Edifice --> Christian Benoit --> Armani --> Lacoste --> Certina--> Tag Heuer Monaco --> Frederique Constant Automatic --> Maurice Lacroix Pontos --> Omega Aqua Terra --> Longines Hydroconquest Automatic + Oris Big Crown Chronograph + Frederique Constant GMT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bumak 1 #30985 Napisano 6 Kwietnia 2012 U mnie dzisiaj była też: Uploaded with ImageShack.us 0 Pozdrawiam,Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Canis 3 #30986 Napisano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) radziecko: Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez Canis 0 life's a piece of shit [...] just remember that the last laugh is on you. and always look on the bright side of life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas 469 #30987 Napisano 6 Kwietnia 2012 "To chyba werk skonstruowany przez Seiko a Tag kupił licencję od nich na ten mechanizm. "To samo powiedziałem sprzedawcy w Kruku na jego twierdzenie, że jest to mechanizm Taga. Stwierdził, że Tag mocno w niego ingerował i dlatego twierdzi, że to jest mechanizm Taga. Odpowiedziałem, że oprócz nazwy to podobno wstawili tylko jakiś swój przestawny zębnik w moduł chronografu. Po uzyskaniu odpowiedzi, że Tag ingerował w ten mechanizm zdecydowanie mocniej tak jak IWC w mechanizmy ETY przytaknąłem i przestałem się wymądrzać bo rozmowa chyba zaczynała denerwować sprzedawcę a ja chciałem jeszcze przymierzyć parę zegarków. 0 pozdrawiam Darek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strix 1245 #30988 Napisano 6 Kwietnia 2012 s 0 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3870 #30989 Napisano 6 Kwietnia 2012 strix Ty to lubisz wyszukiwac okazy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 270 #30990 Napisano 6 Kwietnia 2012 s Świetny model,gdzie można go kupić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #30991 Napisano 6 Kwietnia 2012 Strix, kapitalny. Co to jest? I kiedy będzie w galerii? Podejrzewam, że kupić to nie bardzo można. U mnie kolejny dzieńwięcej w galerii, zapraszamExceed EBS74-1943 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #30992 Napisano 6 Kwietnia 2012 "To chyba werk skonstruowany przez Seiko a Tag kupił licencję od nich na ten mechanizm. "To samo powiedziałem sprzedawcy w Kruku na jego twierdzenie, że jest to mechanizm Taga. Stwierdził, że Tag mocno w niego ingerował i dlatego twierdzi, że to jest mechanizm Taga. Odpowiedziałem, że oprócz nazwy to podobno wstawili tylko jakiś swój przestawny zębnik w moduł chronografu. Po uzyskaniu odpowiedzi, że Tag ingerował w ten mechanizm zdecydowanie mocniej tak jak IWC w mechanizmy ETY przytaknąłem i przestałem się wymądrzać bo rozmowa chyba zaczynała denerwować sprzedawcę a ja chciałem jeszcze przymierzyć parę zegarków. Oprócz zintegrowania przestawnego zębnika (pierwotnie skonstruowanego przez Heuera w 1887 roku - stąd nazwa modelu) TH produkuje we własnych zakładach płyty mechanizmu, mostki i wahnik. Lecz nie wiem czy produkuje te elementy jako "swoje od podstaw" czy jest to tylko produkcja elementów Seiko zakupionych wraz z prawami do produkcji mechanizmu. Najważniejszy element werku, wychwyt pochodzi z Nivarox. 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #30993 Napisano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) Strix, naprawde fajny zegarek. Podaj proszę nr. Zrób też więcej fotek, najlepiej całą galerie Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #30994 Napisano 7 Kwietnia 2012 Coś zaczynam kojarzyć tego Strix'owego Citka, widziałem innego na tym samym kalibrze "multizone", ale w nie tak pikantnej kolorystyce. Te telegrafy są z 3-ma różnymi czasami - stąd tyle przycisków. Na 99% to jest sprzed 2000r. zegarek. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strix 1245 #30995 Napisano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) Strix, kapitalny. Co to jest? I kiedy będzie w galerii? Podejrzewam, że kupić to nie bardzo można. co do citka z wczoraj, to mozna go znalezc a jak sie pokopie to za calkiem niewiele w stanie nos http://www.ebay.com/itm/130665631764?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ale raczej popularny nie byl i na peczki ich nie ma na ebayu. Projekt mam wrazenie rodzil sie pomiedzy jedna lufka opium a kolejna, wiec trzeba amatora na zakup . Obecnie jest tylko niebieski za prawie 270$ - http://www.ebay.com/itm/CITIZEN-MEN-GRAND-COMPLICATION-REPEATER-DATE-OXY-100M-WATCH-AB4020-52M-/320878607490?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item4ab5dafc82 Radze sie jednak zastanowic, szczegolnie jak ktos ma wiecej w lapie niz 17 cm. Koperta ma co prawda ok 41mm wiec malutka nie jest, ale luneta ma juz znacznie mniejsza srednice i jest gruba dosc, przez co tarcza wydaje sie dosc mala a przez to i caly zegarek. a dzisiaj na lapie cichociemny monster s Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez strix 0 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #30996 Napisano 7 Kwietnia 2012 Świetny ten mod monstera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #30997 Napisano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) ale raczej popularny nie byl i na peczki ich nie ma na ebayu. Projekt mam wrazenie rodzil sie pomiedzy jedna lufka opium a kolejna, wiec trzeba amatora na zakup . A co z JDMów jest na pęczki na ebay'u? Z tego co kojarzę, to OXY (tania marka Citizena) nie wychodziły poza Japonię (a może poza Azję?), stąd i wolumen dostosowany tylko do jednego kraju (regionu?).Z tym, że w tej aukcji jest etykieta od innego zegarka, bo CTZ-9104 to coś zupełnie innego.Pomarańcz to AB4020-52X Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #30998 Napisano 7 Kwietnia 2012 Kapitalny mod Monstera! Strix, masz dobry gust 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strix 1245 #30999 Napisano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) Z tym, że w tej aukcji jest etykieta od innego zegarka, bo CTZ-9104 to coś zupełnie innego.Pomarańcz to AB4020-52X I taki tez numerek jest wybity na drugiej stronie tej etykiety wiec CTZ-9104 to moze oznaczenie ogolne linii OXY Co do monstera to tez zdecydowanie go bardzo lubie, nieodlaczny moj towarzysz basenowy pozdrs Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez strix 0 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość EPPL #31000 Napisano 7 Kwietnia 2012 Kapitalny ten Citek. Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach