Solve 197 #31351 Napisano 21 Kwietnia 2012 To przymiarka czy się szarpnąłeś??? PIĘKNY!!! 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavulon 2 #31352 Napisano 21 Kwietnia 2012 Dzisiaj, wczoraj i tydzień temu tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strix 1245 #31353 Napisano 21 Kwietnia 2012 dzien z dziwakiem s 0 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3870 #31354 Napisano 21 Kwietnia 2012 dzien z dziwakiem Kosmicznym dziwakiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #31355 Napisano 21 Kwietnia 2012 Darku, czy mógłbyś wrzucić fotkę nadgarstkową z tym zegarkiem od frontu? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #31356 Napisano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez quub 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #31357 Napisano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) Darku, czy mógłbyś wrzucić fotkę nadgarstkową z tym zegarkiem od frontu?Fota w biegu,jak kawa Michał ,wiem dlaczego masz obiekcje.Nie martw się ,koperta AP RO nie ma uszu.Połączanie pasek,bransoleta - koperta/uszy nie istnieje.Koperta jest zintegrowana z bransoletą ,co dodaje powagi temu zegarkowi.Dlatego nie mogę zaakceptować Rolexa 40mm. Ja też mam nadgarstek taki jak Twój i jest miodzio.Zdjęcia nie oddają ,w realu jest pięknie Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jslanina 71 #31358 Napisano 21 Kwietnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #31359 Napisano 21 Kwietnia 2012 Fota w biegu,jak kawa Michał ,wiem dlaczego masz obiekcje.Nie martw się ,koperta AP RO nie ma uszu.Połączanie pasek,bransoleta - koperta/uszy nie istnieje.Koperta jest zintegrowana z bransoletą ,co dodaje powagi temu zegarkowi.Dlatego nie mogę zaakceptować Rolexa 40mm. Ja też mam nadgarstek taki jak Twój i jest miodzio.Zdjęcia nie oddają ,w realu jest pięknie No własnie, chciałem zobaczyć jak to wygląda u Ciebie, gdyż mamy bardzo podobne nadgarstki. Powiem Ci Darek, że mam obawy. Ja mierzyłem ten zegarek (czarną wersje), i miałem wrażenie, że był troszke za mały. Co dziwne przy Rolku nie mam juz takiego wrażenia - możliwe, że jest to kwestia przyzwyczajenia, sam nie wiem. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #31360 Napisano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) Zaklej tę tarczę kawałkiem papieru i zrób przymiarkę Ja też myślałem ,że będzie za mały.Ale jak Irek miał,Ty napisałeś " że nie ma zegarków za małych"To się zdecydowałem .Jestem teraz w 100% pewien ,że dobrze zrobiłem. I kupiłbym go jeszcze raz w ciemno Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #31361 Napisano 21 Kwietnia 2012 Zaklej tę tarczę kawałkiem papieru i zrób przymiarkę Ja też myślałem ,że będzie za mały.Ale jak Irek miał,Ty napisałeś " że nie ma zegarków za małych"To się zdecydowałem .Jestem teraz w 100% pewien ,że dobrze zrobiłem. I kupiłbym go jeszcze raz w ciemno Dzięki za info. Pomyśle, pomyśle 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #31362 Napisano 21 Kwietnia 2012 Gratuluję zegarków. AP RO fajowy jak będdzie więcej fotek to chętnie popatrzę...Łukasz Hublot mmmm się rozmarzyłem... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #31363 Napisano 21 Kwietnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr.w 1 #31364 Napisano 21 Kwietnia 2012 Monsterowato 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #31365 Napisano 21 Kwietnia 2012 Dziś na szwajcarsko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #31366 Napisano 21 Kwietnia 2012 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #31367 Napisano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) Przy niedzieli le loklowo. Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez Yurrek 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #31368 Napisano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) Przy niedzieli le loklowo. Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez Yurrek 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #31369 Napisano 22 Kwietnia 2012 Super, a fotka gdzie? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #31370 Napisano 22 Kwietnia 2012 Tiu Złośliwość przedmiotów martwych.Żywi ludzie są gorsi. Uploaded with ImageShack.us 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kindybal 1873 #31371 Napisano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) Niedziela z Hamusiem ,powieszonym do zdjęcia Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez Kindybal 0 Ball, Eterna, JeanRichard 1681, CyS, Glycine, Damasko, ChWard, Epos, Herbelin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #31372 Napisano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) Ja już po obiedzie Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez ladek22 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #31373 Napisano 22 Kwietnia 2012 A co to takiego?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #31374 Napisano 22 Kwietnia 2012 By maro66 at 2012-04-22 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #31375 Napisano 22 Kwietnia 2012 A co to takiego?? Obiad to zapiekanka z makaronu, warzyw i szynki, a zegarek to TIMEX. Nie wiem dlaczego zdjęcie jest tak kiepskiej jakości? U mnie na komputerze jest dobra jakość tego zdjęcia! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach