Dnlaie 51464 #324726 Napisano 2 godziny temu 14 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moonlight 1649 #324727 Napisano 2 godziny temu (edytowane) Jesienna droga do pracy 😍 Edytowane 2 godziny temu przez Moonlight 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18691 #324728 Napisano 2 godziny temu (edytowane) 7 minut temu, Dnlaie napisał(-a): Ja mam tak, że częstko najprostsze modele w ofercie danego producenta mi się najbardziej podobają. OP, exp to są absolutnie kompletne, świetne zegarki Edytowane 2 godziny temu przez Funky_Koval 2 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 51464 #324729 Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): Ja mam tak, że częstko najprostsze modele w ofercie danego producenta mi się najbardziej podobają. OP, exp to są absolutnie kompletne, świetne zegarki Dziękuje i pełna zgoda Kolego, bo mam dokładnie tak samo! 8 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszydlowsky 11372 #324730 Napisano 1 godzinę temu Najprostsze najlepsze 😉 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenmag 5444 #324731 Napisano 40 minut temu (edytowane) 17 godzin temu, nav napisał(-a): Ładny zegarek, ładne zdjęcie, z ciekawości (jeśli można wiedzieć) gdzie to? Wenecja 😁 A tymczasem ... Edytowane 30 minut temu przez greenmag 1 > Zegarki i inicjatywy związane z zegarkami > Kartoteka Zegarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach