Gość Stanisław Czerny #3226 Napisano 15 Lutego 2007 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Stanisław Czerny #3227 Napisano 15 Lutego 2007 zamurowało mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #3228 Napisano 15 Lutego 2007 Wiktor ........ :!: :twisted: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #3229 Napisano 15 Lutego 2007 <drool>Kupiłeś od michalopa? :-) chlip :cry: :cry: :cry: piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #3230 Napisano 15 Lutego 2007 Eeee, Wiktor, ten JLC to jakaś podróba, zauważyłem napis "HongKong" :twisted: :wink: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Stanisław Czerny #3231 Napisano 15 Lutego 2007 jakiś składak międzynarodowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 387 #3232 Napisano 15 Lutego 2007 Agent 'wschod' o poranku :wink: : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #3233 Napisano 15 Lutego 2007 http://img223.imageshack.us/img223/6529/ha...to1largeyc7.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #3234 Napisano 15 Lutego 2007 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #3235 Napisano 15 Lutego 2007 gratuluje! to jest nas dwóch :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #3236 Napisano 15 Lutego 2007 Moja to klubowy "Puchar przechodni" Twoja jeśli dobrze pamiętam to wersja na kauczuku. Jeśli możesz, zrób kiedyś foty z odkręconym pierscieniem - chce porównać mocowanie paska/bransolety. Nosisz na codzień, czy traktujesz jako dodatek do kolekcji? 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 864 #3237 Napisano 15 Lutego 2007 Gratuluje! Chyba Was zarazilem tym bydleciem! :twisted: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #3238 Napisano 15 Lutego 2007 noszę na co dzień, a co :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #3239 Napisano 15 Lutego 2007 noszę na co dzień, a co :!: Pytałem z ciekawości. Trzeba przyznać, że nie jest tak wielka jak się wydaje. Średnica zupełnie do przyjęcia, może wysokość troszkę za duża, ale i tak - jest niezła 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario61 0 #3240 Napisano 15 Lutego 2007 A tu coś dla Was, a przede wszystkim dla MasterFana Twisted Evil Ojjjjjjjj :shock: :shock: :shock: Nie znam reakcji MasterFana , ale mnie ścisnęło w dołku. PIĘKNY. GRATULUJE!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #3241 Napisano 15 Lutego 2007 Klaudiusz, la koparrra mi opadła! Dwa ostatnie nabytki :shock: Piotrek, za karę miesiąc kwarca Dobrze, że w dobre ręce poszła ta Minerva FikThor: :shock: :oops: :shock: 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #3242 Napisano 15 Lutego 2007 Gratulacje FikThor & Klaudiusz ! Są świetne ! Piotrek jeszcze pożałuje, że się pozbył tej Minervy... 8) :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #3243 Napisano 15 Lutego 2007 Te zdjęcia JLC MWG, to najlepsze zdjęcia jakie do tej pory widziałem.Wiedziałem, że to aktualnie jedyny konkurent dla AP RO, niedawno dowiedział się o tym także Wiktor i to przez niego czekają mnie teraz ciężkie dni, choć z pewnego względu /niestety nie tak bardzo istotnego/ powinienem cieszyć się z tego powodu :twisted: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #3244 Napisano 15 Lutego 2007 Gratulacje FikThor & Klaudiusz dla mnie szczyt marzeń :shock: 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #3245 Napisano 15 Lutego 2007 Dobrze, że w dobre ręce poszła ta Minerva to był warunek - inaczej bym nie oddał. Piotrek jeszcze pożałuje, że się pozbył tej Minervy. już żałuje piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość crategus #3246 Napisano 15 Lutego 2007 coz, serce nadal sie raduje stad i kolejne zdjecia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baltak 0 #3247 Napisano 15 Lutego 2007 Bardzo ładna koszula:)A zegarek-bomba 8) 0 Patryk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diplodok 63 #3248 Napisano 15 Lutego 2007 coz, serce nadal sie raduje stad i kolejne zdjecia Cudo... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Stanisław Czerny #3249 Napisano 16 Lutego 2007 Po takich zegarkach nie dziwcie się że ciężko będzie się zachwycać innymi umieszczanymi w temacie ja do tej pory jestem w szoku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #3250 Napisano 16 Lutego 2007 Oj, ciezko, ciezko... (bo Omega wspaniala! gratuluje dobrego gustu i czasomierza). Ale nic tam, ja przynajmniej sie tym nie zalamuje A dzisjal zalozylem ten:http://img58.imageshack.us/img58/1790/img0001largemu9.jpghttp://img58.imageshack.us/img58/4213/img0003largegs1.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach