y60 2272 #37076 Napisano 27 Października 2012 Cóż robić.. Kryzys.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #37077 Napisano 27 Października 2012 ładnie świeci wysyp Rolków jakiś u nas nastał, w jaki temat się nie wejdzie to same Rolki W końcu bieda to żaden wstyd... Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #37078 Napisano 27 Października 2012 Jabol ( fajny nick ) - ten JLC jest genialny ! dlaczego przestali produkować ..nie wiem .Miałem w stali , sprzedałem - żałuję A Twojego - zazdraszczam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #37079 Napisano 27 Października 2012 (edytowane) bEEf, świetny ten SUB. Graty!!! ładnie świeci wysyp Rolków jakiś u nas nastał, w jaki temat się nie wejdzie to same Rolki Bo Rolki to fajne zegarki są... Szczególnie SUBy i GMT Mastery. Reszta taka se... RG Edytowane 27 Października 2012 przez radekglaz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jabol 0 #37080 Napisano 27 Października 2012 (edytowane) Jabol ( fajny nick ) - ten JLC jest genialny ! dlaczego przestali produkować ..nie wiem .Miałem w stali , sprzedałem - żałuję A Twojego - zazdraszczam Dzieki:) Jak dla mnie ten JLC jest perfekt. Moze kiedys kupie PP z perpetual calendar - cos takiego jak twoj (PP=Patek Philippe=Perfect Piece) Edytowane 27 Października 2012 przez jabol 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #37081 Napisano 27 Października 2012 Bo Rolki to fajne zegarki są... Szczególnie SUBy i GMT Mastery. Reszta taka se... RGGmt master fajny, ale suba... przemilczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gipsik 0 #37082 Napisano 27 Października 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gipsik 0 #37083 Napisano 27 Października 2012 (edytowane) Edytowane 28 Października 2012 przez gipsik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #37084 Napisano 27 Października 2012 (edytowane) Gmt master fajny, ale suba... przemilczę Ja akurat mam odwrotnie. No, ale to oczywiście kwestia gustu.GMT Master trochę przeładowany IMO. SUB bardziej dyskretny i mniej rzuca się w oczy. Jak wspomniałem oba zegarki są super, ale jak bym miał wybrać to SUBa (ref.1680). RG Edytowane 27 Października 2012 przez radekglaz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #37085 Napisano 27 Października 2012 Zwłaszcza z tymi napisami na tarczy Sub jest bardziej dyskretny od GMT 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #37086 Napisano 27 Października 2012 Pogratulować Kolegom tych wszystkich Patków, Rolków, IWC i JLC. U mnie Omega.... starsza klicken ---> 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #37087 Napisano 27 Października 2012 a u mnie bylo tak: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #37088 Napisano 27 Października 2012 Zwłaszcza z tymi napisami na tarczy Sub jest bardziej dyskretny od GMT Ale że co? Że SUB ma jedną linijkę tekstu więcej niż GMT Master?Przecież wersja GMT PEPSI wali po oczach z kilometra swoimi kolorkami Tak samo jak bransoleta bling-bling w nowym ceramicznym.Żebyśmy się dobrze rozumieli. Jeszcze raz powtarzam, że GMT Mastery są świetne. I wersje starsze Pepsi i nowy ceramiczny. Jednak jeżeli miałbym mieć wybór to wybrał bym SUBa. RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asterix 0 #37089 Napisano 28 Października 2012 Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrewjohn 1 #37090 Napisano 28 Października 2012 Ja na niedzielę wybrałem taki: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 595 #37091 Napisano 28 Października 2012 (edytowane) Dziś nowy nabytek,który zastąpił IWC portugiese.Dla mnie ten zenek to piękny zegarek.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 28 Października 2012 przez akism 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawdys 0 #37092 Napisano 28 Października 2012 Ostatnie chwile przed wyjazdem na operację poprawienia lumy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #37093 Napisano 28 Października 2012 Ja akurat mam odwrotnie. No, ale to oczywiście kwestia gustu.Oczywiście zgadzam się, że to kwestia gustu. Linie, które bym rozważył ewentualnie przy zakupie to: Datejust, Milgauss, Gmt-Master II, Explorer I. Reszta w ogóle do mnie nie przemawia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jslanina 71 #37094 Napisano 28 Października 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4115 #37095 Napisano 28 Października 2012 Czy to model jeszcze radziecki? Lubię te budziki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gipsik 0 #37096 Napisano 28 Października 2012 (edytowane) Ma napisane Made in Russia ale chyba jeszcze produkcji z początku lat 90tych,czyli model może być jeszcze sowiecki.Edit:Na bazarku jest podobny(nie ma arabskich indeksów) sygnowany jeszcze Made in USSR,czyli model jest sowiecki Edytowane 28 Października 2012 przez gipsik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek.siwiec 9 #37097 Napisano 28 Października 2012 Zimowo 0 Pozdrawiam,Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #37098 Napisano 28 Października 2012 akism- Zenith jest FANTASTYCZNY!!!! moje gratulacje i zazdroszczę z rocznym kalendarzem... ech boski jest.oficjalnie zazdraszczam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 595 #37099 Napisano 28 Października 2012 Miałem wiele zegarków,ale ten mnie rozwalił..Jest super.Dziękuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #37100 Napisano 28 Października 2012 Gratulowałem Ci już jeszcze przed zakupem tego Zenitha, teraz oficjalnie zrobie to ponownie - gratulacje, świetny jest ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach