cytochrom 46 #4501 Napisano 30 Czerwca 2007 sliczny -ostatnio choruje na bialego samuraja:)jeszcze raz szczery podziw:) pozdrR 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #4502 Napisano 30 Czerwca 2007 sanka - to w citizenie to jakiś czujnik?pozwole sobie odpowiedziec za Sanke bo jakos nie odpowiada a ja w sumie wiem co to jest i do czego sluzy tak wiec jest to termometr z mianowicie "czujnik"-termometru.. pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #4503 Napisano 30 Czerwca 2007 sanka - to w citizenie to jakiś czujnik? tak temperatura Dawid juz mnie wyprzedzil. a nie odpowiadalem bo bylem poza domem na urodzinach. pozdro. 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #4504 Napisano 1 Lipca 2007 dawno nic nie wkleiłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibber 0 #4505 Napisano 1 Lipca 2007 Fajny Flieger, tylko zdjecie takie mydlane. On ma srednice 47mm ? Szkoda, ze taki duzy, jestem skazany na Pilot Mark XVI 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość seth11 #4506 Napisano 1 Lipca 2007 dawno nic nie wkleiłem Ładny. Tylko ta koronka :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #4507 Napisano 1 Lipca 2007 Darek zmien dzien w datowniku dzis mamy 1 lipca... a zegarek wspaniały, ogromny lotnik z niezlym imieniem:) pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #4508 Napisano 1 Lipca 2007 dawno nic nie wkleiłem Ładny. Tylko ta koronka :? Właśnie ta koronka jest atutem! Darku, wklejaj częściej kolejnych przedstawicieli kolekcji 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thom 4 #4509 Napisano 1 Lipca 2007 Smerfastyczny :!: Wybaczcie, ale inne słowa nie przychodzą mi do głowy :roll: 0 All That You Can't Live Behind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #4510 Napisano 1 Lipca 2007 nie wklejałeś ale jak wkleiłeś to normalnie zatkało PIĘKNY :shock: 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #4511 Napisano 1 Lipca 2007 Pan "B" na nowym krokodylku dziś gości na mej ręce :wink: Moim zdaniem lepiej niż na cielaczku :oops: :oops: :oops: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #4512 Napisano 1 Lipca 2007 IWC Big Pilot to jedno z kilku moich marzeń. Własnie ta koronka, średnica 47 i pasek z nitami nadaje mu tego charakteru. Ze o 8mio dniowym werku nie wspomnę. Zegarek zjawiskowy... :roll: 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #4513 Napisano 1 Lipca 2007 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #4514 Napisano 1 Lipca 2007 Pan "B" na nowym krokodylku dziś gości na mej ręce :wink: cos dziwnie odstaje,nie za mała rączka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #4515 Napisano 1 Lipca 2007 Leży bardzo ok, chyba to takie złudzenie boczne :oops: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #4516 Napisano 1 Lipca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gk1 0 #4517 Napisano 1 Lipca 2007 Darek, wreszcie kupiłeś jakis fajny zegar Gratuluję !!! Wspaniały. 0 PozdrawiamKrzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #4518 Napisano 1 Lipca 2007 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #4519 Napisano 1 Lipca 2007 Haha, a jednak! Gratulacje rip. ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #4520 Napisano 1 Lipca 2007 RIP - G R A T U L A C J E !!! Udało Ci się No to teraz czekamy na recenzję 8) ...I zmianę Avatara :wink: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #4521 Napisano 1 Lipca 2007 Wojtek, gratulacje!!! JUż Ci z wyprzedzeniem gratulowałem na spotkaniu Piękny zegar, a jak pokazuje przykład tessia, nie nudzi się, wbrew moim obawom 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #4522 Napisano 1 Lipca 2007 Gratuluję Rip !!!U mnie tak jak zwykle ostatnioShot with FinePix S5600 at 2007-07-01 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eleventh #4523 Napisano 1 Lipca 2007 MrówaAle zdjęcie :shock: Wyślij mi je proszę na e-mail w pełnej rodzielczości.Wyląduje na tapecie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #4524 Napisano 1 Lipca 2007 Coś mi się nie 'widzi' zdjęcie tej PO. Jest zbyt płaska. Wojtek, zrób zdjęcie z innego kąta :twisted: mrówk@, fajne zdjątko. na początku myślałem, że samuraj wisi na jakiejś gałęzi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #4525 Napisano 1 Lipca 2007 mrov@ zdjecie naprawde swietne :shock: 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach