igory76 42 #51276 Napisano 4 Września 2013 IMG_0240.JPGnie mam pytań a za mną chodzi ten strasznie po nocach mi spać nie daje ale troche drogi jest ;( 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #51277 Napisano 4 Września 2013 dzisiaj na czarno 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #51278 Napisano 4 Września 2013 Na światełkach, czy w koreczku? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borunio 5 #51279 Napisano 4 Września 2013 Takie tam świetne i niedrogie połączenie ciekawego designu, bardzo wygodnej koperty, szafiru, ceramiki... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #51280 Napisano 4 Września 2013 swiatla, na szczescie tu gdzie mieszkam obecnie nie ma za duzo korkow 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
startom 1 #51281 Napisano 4 Września 2013 Nadal na rece i raczej przez dluzszy czas pzostanie - moze z krotkimi przerwami. Czekam na nowe ubranie szyte na miare 0 Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #51282 Napisano 4 Września 2013 Takie tam świetne i niedrogie połączenie ciekawego designu, bardzo wygodnej koperty, szafiru, ceramiki... dla mnie był skubaniec z kolei za wielki, przez to niewygodnie mi się go nosiło i po paru dniach go lunąłem. troszkę żałuję, powiem szczerze, bo to ładny zegar jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 94 #51283 Napisano 4 Września 2013 Takie tam świetne i niedrogie połączenie ciekawego designu, bardzo wygodnej koperty, szafiru, ceramiki... Oj chodzi mi tez zegarek po głowie. Napisz prosze jaka ma dzienną odchyłkę, czy juz go moczyłeś w jakiejś wodzie by sprawdzic WR i czy ma jakies wady dla Ciebie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #51284 Napisano 4 Września 2013 Nadal na rece i raczej przez dluzszy czas pzostanie - moze z krotkimi przerwami. Czekam na nowe ubranie szyte na miare Klasa światowa - jeden z najfajniejszych PAMów. Gratulacje. 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borunio 5 #51285 Napisano 4 Września 2013 hrabia, on mały nie jest, ale ma jedne z najlepiej wyprofilowanych uszu jakie widziałem, więc siedzi jak przyklejony. qniczynka, odchyłki nie zanotowałem, za często zmieniam zegarki na ręce żeby być w stanie to zmierzyć. Z topieniem też mi jakoś nie po drodze, ale jak sobie w domu przypomnę wreszcie, to mu zrobię jakiś solidny test. Co do zanotowanych wad, to tylko brak lumy i wskazówki GMT może doskwierać. No może jeszcze brzydkie szczotkowanie między uszami, trochę mi się udało spolerować, jak ktoś jest cierpliwy to spokojnie wyprowadzi ładną powierzchnię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson01 3 #51286 Napisano 4 Września 2013 Nadal na rece i raczej przez dluzszy czas pzostanie - moze z krotkimi przerwami. Czekam na nowe ubranie szyte na miare Startom, piękny - łamę się nad drugim Pam'em i bardzo poważnie biorę ten model pod uwagę.Możesz zdradzić co i gdzie szyjesz? 0 Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
startom 1 #51287 Napisano 4 Września 2013 Przymierzalem kilka PAM-ow i tylko 312 oraz 320 do mnie "gadaly".Wolalem jednak P9001 z resetem sekundy i GMT.Zamowilem kilka paskow u naszego forumowego kolegi Spinner-a. Jak tylko cos dostane to na pewno zaprezentuje. 0 Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #51288 Napisano 4 Września 2013 Ggggg... 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #51289 Napisano 4 Września 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85270 #51290 Napisano 4 Września 2013 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson01 3 #51291 Napisano 4 Września 2013 Przymierzalem kilka PAM-ow i tylko 312 oraz 320 do mnie "gadaly".Wolalem jednak P9001 z resetem sekundy i GMT.Zamowilem kilka paskow u naszego forumowego kolegi Spinner-a. Jak tylko cos dostane to na pewno zaprezentuje. A możesz powiedzieć jak się kontaktujesz ze Spinner'em, ja próbowałem przez PW ivpoprzez wpis w jego wątku o paskach i niestety bez rezultatu. 0 Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
startom 1 #51292 Napisano 4 Września 2013 A możesz powiedzieć jak się kontaktujesz ze Spinner'emNo coz,ja mam sprawe ulatwiona bo to poniekad moj sasiad - mieszkamy bardzo blisko siebie 0 Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
star 4 #51293 Napisano 4 Września 2013 nie mam pytań a za mną chodzi ten strasznie po nocach mi spać nie daje ale troche drogi jest ;( Tudory są bardzo dobrze wykonane. Mi chodzi po głowie Tudor, którego wczoraj pokazał kolega Mikołaj. 0 Artur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 623 #51294 Napisano 4 Września 2013 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5848 #51295 Napisano 4 Września 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelee 10 #51296 Napisano 4 Września 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilZlg 27 #51297 Napisano 4 Września 2013 Super zdjęcie! 0 Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #51298 Napisano 4 Września 2013 (edytowane) koleżanka z Glycine Airmanem Edytowane 4 Września 2013 przez piotrkrakow 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #51299 Napisano 4 Września 2013 Czasem człowiek potrzebuje…Wielu wskazówek…Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #51300 Napisano 4 Września 2013 (edytowane) Tudory są bardzo dobrze wykonane. Mi chodzi po głowie Tudor, którego wczoraj pokazał kolega Mikołaj. Dzięki i ... polecam Edytowane 4 Września 2013 przez mikolaj78 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach