Lawnowerman 927 #5626 Napisano 24 Października 2007 40 letnie Seiko.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #5627 Napisano 24 Października 2007 Przesliczne jest to Seiko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #5628 Napisano 24 Października 2007 Seiko wymiata - ponadczasowe :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #5629 Napisano 24 Października 2007 Od dwóch miesięcy na nadgarstku (sorki za wczorajsza date) 8) Pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #5630 Napisano 24 Października 2007 finał finałów, trafiła do mnie 8) Cieszę się, że jesteś zadowolony 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #5631 Napisano 25 Października 2007 Na ręce ale nie dzisiaj tylko wczoraj, moje marzenia zegarkowe Dziękuję miłej Pani z salonu OdCzasu DoCzasu za prezentację, cierpliwość i zrozumienie 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #5632 Napisano 25 Października 2007 Moser to jest bajka 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #5633 Napisano 25 Października 2007 Moser to jest bajka 8) Za prawdę masz rację ale ja od dzisiaj zbieram na Portugiesera Chrono 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #5634 Napisano 25 Października 2007 Paskudztwo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #5635 Napisano 25 Października 2007 Paskudztwo Piękny się odezwał 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #5636 Napisano 25 Października 2007 Jest tańsza opcja - Zeno`n :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #5637 Napisano 25 Października 2007 A ja dzisiaj dla odmiany... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #5638 Napisano 25 Października 2007 Bajka nie bajka, Moser to przede wszystkim ambitna i innowacyjna firma. Co prawda zdarzają się im potknięcia, ale jak to mówią - ten się nie myli co nic nie robi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #5639 Napisano 25 Października 2007 Dziś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #5640 Napisano 25 Października 2007 E tam, mistrzostwo to ten Hiszpan, czy tam Portugalczyk :wink: Szczególnie jak jest złoty z białą tarczą 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #5641 Napisano 25 Października 2007 E tam, mistrzostwo to ten Hiszpan, czy tam Portugalczyk :wink: Szczególnie jak jest złoty z białą tarczą Mistrzostwo powiadasz.... to jest mistrzostwo :!:... Reszta to tylko poprawność 8) :wink:. Vacheron rules :!:. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #5642 Napisano 25 Października 2007 McIntosh, a kiedy takie ładne fotki z zegarkiem na łapce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #5643 Napisano 25 Października 2007 McIntosh, a kiedy takie ładne fotki z zegarkiem na łapce Są już w tym wątku fotki mojej łapy z VC tyle, że z Patrimony Contemporaine. O Excellence Platine nawet nie śmiem marzyć - za wysokie progi . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #5644 Napisano 25 Października 2007 Reszta to tylko poprawność 8) :wink:. Vacheron rules :!:. A z tym to się zgodzę, po jednym takim podobnym do tego drugiego Kurt Klaus musiał jeździć cztery razy walcem żeby go szlag trafił :twisted: A tak serio to chyba nie ma co porównywać VC do IWC i vice versa. Są to mimo wszystko dwie różne półki. 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #5645 Napisano 25 Października 2007 E tam, mistrzostwo to ten Hiszpan, czy tam Portugalczyk :wink: Szczególnie jak jest złoty z białą tarczą Mistrzostwo powiadasz.... to jest mistrzostwo :!:... Reszta to tylko poprawność 8) :wink:. Vacheron rules :!:. Miał być na ręku , anie na stole.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #5646 Napisano 25 Października 2007 A tak serio to chyba nie ma co porównywać VC do IWC i vice versa. Są to mimo wszystko dwie różne półki. Tu nawet nie chodzi o IWC. Vacheron Constantin to moja ulubiona firma zegarkowa więc dla mnie jest lepsza od wszystkich innych - nawet od Patek Philippe czy F.P.Journe . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #5647 Napisano 25 Października 2007 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #5648 Napisano 25 Października 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #5649 Napisano 25 Października 2007 to Koledzy zawyżyli poziom wątku tymi VC, IWC, M&C 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #5650 Napisano 25 Października 2007 Fanboy Wolałbym określenie - entuzjasta dobrego zegarmistrzostwa 8). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach