13lesiu 958 #73951 Napisano 5 Listopada 2014 A najlepiej czarna i biała 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atrax 62 #73952 Napisano 5 Listopada 2014 (edytowane) Siejecie koledze tylko zamęt . ptakug - kup po prostu em... jakąś. One mają na tyle różny charakter, że ja do dziś nie mam pojęcia, która najładniejsza . Wiem tylko, że moja przełamała moją niechęć do zegarków o jasnej tarczy. P.S. tylko uważaj, bo przy czarnym swetrze ona wygląda wyjątkowo korzystnie . Tak zupełnie szczerze to chciałbym wszystkie trzy (mówiąc o FH), ale szejk którego bajerowałem jednak się zorientował, że nie jestem blondynką . Edytowane 5 Listopada 2014 przez atrax 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #73953 Napisano 5 Listopada 2014 Najważniejsze by podobała się właścicielowi. Ja bym wybrał jednak ciemną. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 65 #73954 Napisano 5 Listopada 2014 Ładne masz te zegarki... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41550 #73955 Napisano 5 Listopada 2014 Najważniejsze by podobała się właścicielowi. Ja bym wybrał jednak ciemną.Ewentualnie kremową. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #73956 Napisano 5 Listopada 2014 , a w najgorszym wypadku białą 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #73957 Napisano 5 Listopada 2014 Albo jakąś inną z kilkunastu chyba obecnie wersji dostępnych w katalogu Mnie osobiście nikt nie przekona, że jest ładniejsza wersja od mojej z kremową, jak inni mówią - szampańską tarczą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #73958 Napisano 5 Listopada 2014 Jaskiej byś nie wybrał będzie dobrze 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atrax 62 #73959 Napisano 5 Listopada 2014 (edytowane) A ta biała to tak naprawdę srebrna Swoją drogą, już wiem żeby nigdy przy pytaniu o pomoc w zakupie nie pytać się na forum o kolory ^^. Jeszcze tak w ramach edycji - moja Eterna spieszyła sobie około 5s dziennie. Pomyślałem - aaa, pal licho, nastawię ją o 2 min. wcześniej. Zamiast robić poprawki co tydzień, w ciągu 2-3 tygodni "dospieszy" do prawidłowego czasu. I co? Od tamtej pory robi z 1s do przodu . Nie mogła na to wpaść wcześniej . Edytowane 5 Listopada 2014 przez atrax 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sparrow 125 #73960 Napisano 5 Listopada 2014 (edytowane) Edytowane 5 Listopada 2014 przez Sparrow 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #73961 Napisano 5 Listopada 2014 A to się dość często zdarza, że odchyłka zmniejsza się w miarę użytkowania nowego zegarka. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9553 #73962 Napisano 5 Listopada 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1071 #73963 Napisano 5 Listopada 2014 Ładne masz te zegarki... dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czervony 869 #73964 Napisano 5 Listopada 2014 Twoja wersja kolorystyczna dla mnie ładniejsza. Dla mnie również. Dzięki Panowie. Od początku na tę wersję polowałem. Jest, przynajmniej dla mnie, bardzo charakterna. Pamiętam jednak, że kilka osób mnie ostrzegało, że taka kolorystyka może się szybko znudzić. Po dobrych kilku miesiącach użytkowania, mogę oficjalnie powiedzieć, że się nie nudzi . Ps. Gdybym posiadał niebieską, też bym dumnie nosił . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #73965 Napisano 5 Listopada 2014 a to ja jeszcze jedno z dzisiaj wrzuce, bo tak było cały dzień: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #73966 Napisano 5 Listopada 2014 (edytowane) @irekmmało tego, że ładna to jeszcze dokładna. Nie za wiele jak na jeden zegarek .Coraz bardziej mi się podoba, zauważyłem w niej coś, co nie pozwala o niej zapomnieć. Ładna jest to fakt, jestem bardzo zadowolony z tego z tego zakupu Mialem.juz kiedyś hour vision z jasna tarcza na bronsolecie, ten niebieski kolor i pasek zdecydowanie zmienia charakter zegarka. Edytowane 5 Listopada 2014 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #73967 Napisano 6 Listopada 2014 Od rana tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptakug 181 #73968 Napisano 6 Listopada 2014 Tylko jasno kremowa . z niebieskimi wskazówkami A najlepiej czarna i biała Najważniejsze by podobała się właścicielowi. Ja bym wybrał jednak ciemną. Jaskiej byś nie wybrał będzie dobrze Albo jakąś inną z kilkunastu chyba obecnie wersji dostępnych w katalogu Mnie osobiście nikt nie przekona, że jest ładniejsza wersja od mojej z kremową, jak inni mówią - szampańską tarczą. Normalnie czułem że tak będzie. Siejecie koledze tylko zamęt . ptakug - kup po prostu em... jakąś. One mają na tyle różny charakter, że ja do dziś nie mam pojęcia, która najładniejsza . Wiem tylko, że moja przełamała moją niechęć do zegarków o jasnej tarczy. P.S. tylko uważaj, bo przy czarnym swetrze ona wygląda wyjątkowo korzystnie . Tak zupełnie szczerze to chciałbym wszystkie trzy (mówiąc o FH), ale szejk którego bajerowałem jednak się zorientował, że nie jestem blondynką .Właśnie na tym zdjęciu mnie zauroczyła. Bo jest czarny swetr i Ona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #73969 Napisano 6 Listopada 2014 Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #73970 Napisano 6 Listopada 2014 Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41550 #73971 Napisano 6 Listopada 2014 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghostwheel 116 #73972 Napisano 6 Listopada 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antiquarius 911 #73973 Napisano 6 Listopada 2014 Czyli tak. Świetna. Jak się nosi? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #73974 Napisano 6 Listopada 2014 Czarne chrono 300m wygląda fenomenalnie gratuluje Krzysztof 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4336 #73975 Napisano 6 Listopada 2014 WOW świetny jest.Co to dokładnie za model jest?Da się go dostać jeszcze i za ile? 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach