Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Recommended Posts

Kosztem Rolexa ?

"Kosztem" to chyba zbyt brutalne określenie. Mam przesyt diverów i chciałem coś łagodnego, a antymagnetyczny zegarek z transparentnym deklem to jest coś 

Wczoraj i dzisiaj Św Graal.
4EpCj4q.jpg

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Guest Magik.

Gratulacje Pablo, bardzo fajna Omega. Wczoraj na żywo oglądałem Aqua Terra Co-Axial Annual Calendar w średnicy 43 mm. Kawał porządnego zegara, który bardzo przypadł mi do gustu. W kontekście tego zegara nie rozumiem dlaczego Rolex DJ II jest o około 5000 zł droższy. Dla mnie Omega lepsza i ładniejsza.

zgadzam się... niepowtarzalnie do doopy :wacko:

No ale, żeby było na temat to u mnie dzisiaj tak

23331389978511433046.jpg

Karol a jak oceniasz uszy BB? Przymierzałem go i wydawały mi się dość duże z tendencją do wychodzenia poza góre nadgarstka - przez to duzo mniej komfortowy na pierwszy rzut oka jest BB vs. Submariner. Jak Twoje odczucia? Jakość stali/wykonania jest taka sama jak w Rolexie?

Fajny :)

Ile Ty masz tych Glycinek???

Nie wiem nie liczylem ale troche sie juz ich nazbieralo. Lubie je nosic. Cos w sobie maja. :) 

:) Zgadza się.

Ale tą Californie wrzuć na oryginalny pasek bo bardziej elegancki lepiej pasuje.

:) Zgadza się.

Ale tą Californie wrzuć na oryginalny pasek bo bardziej elegancki lepiej pasuje.

Czarny oryginalny jest nieco "za cienki" dzieki czemu zegarek wygaje sie za duzy na nadgarstku (19cm) - z czego zmiana na grubszy. :)

Karol a jak oceniasz uszy BB? Przymierzałem go i wydawały mi się dość duże z tendencją do wychodzenia poza góre nadgarstka - przez to duzo mniej komfortowy na pierwszy rzut oka jest BB vs. Submariner. Jak Twoje odczucia? Jakość stali/wykonania jest taka sama jak w Rolexie?

jakością wykonania BB nie ustępuje Rolexowi, co do rozmiaru to ja zdecydowanie lubię większe zegarki i Tudory wydają mi się małe i wygodne. Nie mam zastrzeżeń do komfortu noszenia, ale to bardzo indywidualna sprawa, zależna od budowy nadgarstka i preferencji wagowych.

kupię doxę sub...zawsze i każdą :)

Ulubieniec:

f8925a4bd294f262911cd97cd189ab32.jpg

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER

Uwielbiam ten zegarek!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Zazwyczaj ten zegarek pokazywany i noszony jest na skórzanym pasku, żeby nie napisać na "skórzanym pachu" :D, a tu piękne zestawienie i jak dla mnie bardzo ciekawie to wygląda.  

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Zazwyczaj ten zegarek pokazywany i noszony jest na skórzanym pasku, żeby nie napisać na "skórzanym pachu" :D, a tu piękne zestawienie i jak dla mnie bardzo ciekawie to wygląda.  

Dzięki:) Ten heroic to pozostałość po mojej 312 i fajnie, że został.