Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Recommended Posts

...

MM to kozak bez dwóch zdań, ale zakup się oddalił. Próba negocjacji ceny z Niemcem zakończyła się bluzgami, nie z mojej winy.

...

:(

...

Kupiłem Certinę od Mikołaja i na razie musi mi wystarczyć.

...

Fajna jest. Nie tak jak MM, ale tragedii nie ma. :)

Poza tym większy prestiż na dzielni. ;):lol:

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Poza tym większy prestiż na dzielni. ;):lol:

:D  :D  :D

Zegarki należy dobierać pod (jak to Karol nazwał) lansik galeriowy  :D

Noszenie zegarka na który mnie nie stać to taki sam przypał jak noszenie podróby.

To zdanie powinno byc podpiete gdzies w 'zapytaniach przed zakupem'

zeby uchronic nowych i nie tylko nowych userow przed braniem kredytow na zegarki na ktore ich nie stac, a kupowane pod wplywem "zyczliwych doradzaczy"

Noszenie zegarka na który mnie nie stać to taki sam przypał jak noszenie podróby.

Widzę, że kolega z Łowicza lub okolić :). Zegarek TEŻ ładny. 

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

06f4bdd9-cebb-42d4-b4d7-73e75c3149e2.jpg

Ło Matko..a co to skalało twój nadgarstek!

Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy.

Zakopane, kwatera :D

Myślałem, że to wzory łowickie, a to nasze kochane góry, a właściwie Górale tak ładnie malują.

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

... Ja jestem chory psychicznie pod względem zegarków...

Nie Ty jeden,ale niewielu się do tego przyznaje ;)

Kupiłem Certinę od Mikołaja i na razie musi mi wystarczyć.

Jak było mnie stać to nosiłem Rolexa, teraz mnie nie stać. Noszenie zegarka na który mnie nie stać to taki sam przypał jak noszenie podróby. popełniłem całą serię błędów finansowych i muszę ponieść tego konsekwencję 

Omegi nie sprzedam, bo taki zegarek jest mi teraz potrzebny.  

Ta Certinka fajna,więc można gratulować :)

Co do Rolka czy innych drogich zegarków to jestem tego samego zdania,grunt to zdrowe podejście :)

W kwestiach finansowych musisz zmienić doradcę B) ,ale z nimi to nie jest u Ciebie chyba aż tak źle,bo inaczej nie kupowałbyś Omegi za dobre kilkanaście tysi ;)

Kończąc OT życzę wszystkim udanej zabawy Sylwestrowej i szczęśliwego Nowego Roku.

Mariusz

Ło Matko..a co to skalało twój nadgarstek!

Te, a kto tu ostatnio szkaradne Seiko pokazywał ;)

Vintage nie na każda okazje się nadają, szkoda w nich na kręgle czy na wódkę biegać :D

...

Kończąc OT życzę wszystkim udanej zabawy Sylwestrowej i szczęśliwego Nowego Roku.

Wzajemnie.

Wszystkim pozostałym również

drinks.gifdrinks.gifdrinks.gif

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Nie Ty jeden,ale niewielu się do tego przyznaje ;)

Ta Certinka fajna,więc można gratulować :)

Co do Rolka czy innych drogich zegarków to jestem tego samego zdania,grunt to zdrowe podejście :)

W kwestiach finansowych musisz zmienić doradcę B) ,ale z nimi to nie jest u Ciebie chyba aż tak źle,bo inaczej nie kupowałbyś Omegi za dobre kilkanaście tysi ;)

Nie no jeszcze głodem nie przymieram  ;) . Dzisiaj jeszcze ostatnim rzutem na taśmę pozwoliłem sobie na skrajne szaleństwo  ^_^ .

Zamówiłem sobie pasek do Certinki, który zawsze był moim marzeniem, nawet jak miałem Pamy to wydawał mi się przegięciem. Custom ammo strap od Teda Su w kolorze czarnym czyli z opłatami ok.1,7k  :blink:  :D  :D

Również kończąc off topa i swoją prywatę dziękuję wszystkim za ogromny odzew i autentyczną chęć pomocy. Wiem, że wigilia już była, a ja jestem trzeźwy, ale muszę to napisać. Przez ostatnią dobę naprawdę poczułem się ważny i kochany na tym forum. Dziękuję Tobie Mariusz, Tobie Bartek, Karol, Michał (Dorian06), Tomasso, Xpovoc, Tomi_Leg, Burns, Ulotny, zasadas, cook, Magik, Pan Igor, Artur (star) i wielu innym których nie wymieniłem, ale wszystkim dzięki

Szczęśliwego Nowego Roku! 

Koniec OT,