tomzet 2 #751 Napisano 12 Kwietnia 2006 Tomzet, to jeszcze nie ten etap, wszystko w swoim czasie :wink: Najpierw kino, kawiarnia i spacer w księżycową jasną nocI będziemy szczęśliwi, weseliAż przyjdzie północ i nas rozdzieli... 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #752 Napisano 12 Kwietnia 2006 Datownik to jeszcze nic ( w dodatku jest szybkie ustawianie daty )... wczoraj nosiłem Vostoka, leżał kilka dni, a ja nawet nie ustawiłem godziny... Mnie naprawdę zegarek nie jest potrzebny do mierzenia czasu ekstremista 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #753 Napisano 12 Kwietnia 2006 Dobre osiągi jezeli chodzi o rezerwe chodu ,moj ma chyba "tylko" 30-35 h.Za to jest dokładniejszy, dziennie ok 10 sek, takze proponuje troszke wyregulować twojego poljocika( fajnie ze ktoś ma takiego Poljota jak ja, bądz odwrotnie ). Pozdrawiam piękny model (jak dla mnie :oops: )a z regulacją -jak dla mnie może być pozdrowiemia amator3nriobiecane i zaległe: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #754 Napisano 12 Kwietnia 2006 a dzis to 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #755 Napisano 12 Kwietnia 2006 Royal Oak light 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #756 Napisano 12 Kwietnia 2006 Czy to możliwe, żeby Omega Tessia robiła aż pięć dni do przodu na dobę? Mechaniki nie są specjalnie dokładne, ale ten to robi wrażenie... 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #757 Napisano 12 Kwietnia 2006 :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #758 Napisano 12 Kwietnia 2006 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #759 Napisano 12 Kwietnia 2006 Jak nudne, dawaj więcej 8) Mało kto wkleja... zegarków nie mają czy co :shock: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #760 Napisano 12 Kwietnia 2006 ... zegarków nie mają czy co :shock: :wink: A nie mają :cry: :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość wlochaty_krzysio #761 Napisano 12 Kwietnia 2006 Jak nudne, dawaj więcej 8) Mało kto wkleja... zegarków nie mają czy co :shock: :wink: w takim razie ja wkleję fotkę mojego kwarcowego pancerniaka tylko NIE bijcie :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #762 Napisano 12 Kwietnia 2006 Satyr, nie masz żadnego zegarka ? :shock: Nie świruj :wink: A Ciebie włochaty niby za co mielibyśmy bić ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość wlochaty_krzysio #763 Napisano 12 Kwietnia 2006 A Ciebie włochaty niby za co mielibyśmy bić ?Może że kwarc, może że słabe zdjęcia albo że ręki nie umyłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #764 Napisano 12 Kwietnia 2006 Dej, że spokój, bo piłę odpalę :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #765 Napisano 13 Kwietnia 2006 Po dłuższym okresie karencji : Takie rysy przy koronce da się wypolerować ? Zdewastowałem ten zegarek... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #766 Napisano 13 Kwietnia 2006 Paweł, a po co polerować :?: Jest noszony= ma rysy= piszecie swoją historię 8) Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #767 Napisano 13 Kwietnia 2006 Jeżeli tak mówisz miszczu :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #768 Napisano 13 Kwietnia 2006 :shock: :shock: :shock: :shock: Nie ściemniaj, że nie umiesz robić zdjęć. :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #769 Napisano 13 Kwietnia 2006 Jest noszony= ma rysy= piszecie swoją historię każda rysa na zegarku jest kolejną literą jego imienia 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #770 Napisano 13 Kwietnia 2006 Otóż to Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #771 Napisano 13 Kwietnia 2006 Nie zgadzam się z Wami. Rysy psują wygląd zegarka i tyle. Pisanie historii nie koniecznie musi oznaczać jego dewastację. Wystarczy, że nasz czasomierz jest świadkiem ważnych wydarzeń w naszym życiu takich jak na przykład ślub czy narodziny dziecka. tessio, rysy da się wypolerować. Jeżeli nie są one głębokie, to wystarczy dobra pasta, ściereczka flanelowa i do roboty. Jeżeli natomiast rysy są bardzo głębokie, wówczas trzeba będzie zastosować polerowanie mechaniczne. Ja już kwestię usuwania rys mam opanowaną (prawie do perfekcji). Teraz muszę jeszcze popracować nad sztuką satynowania i zegareczek nawet po 10 latach noszenia będzie wyglądał jak nowy. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #772 Napisano 13 Kwietnia 2006 Ta przy samej koronce poważna dosyć jest... Spytam się zegarmistrza co o tym myśli. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1269 #773 Napisano 13 Kwietnia 2006 Maveric, może napiszesz jakiś krótki poradnik w kwestii polerowania rysek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #774 Napisano 13 Kwietnia 2006 Jak polerujecie rysę, która nie jest na krzywiźnie, tylko na czymś co jest proste i kończy się wyraźnym kantem, to wspomnianą ściereczkę owińcie na jakimś klocku. Inaczej wyoblicie krawędź. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #775 Napisano 13 Kwietnia 2006 Dzisiaj przyjechał :) 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach