Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Recommended Posts

DSC_6593.jpg

świetnie z tym nato wygląda, muszę się za takim rozejrzeć dla swojej M.20.

Jak się nosi?

Jak się nosi?

mam go od wczoraj więc troszkę za wcześnie na jakiekolwiek odczucia...póki co oryginalny pasek poszedł w odstawkę bo jest bee...a zegarek cieszy :)

a ja skazany jestem na bransoletę i nie płaczę ;)

67806228000653744375.jpg

86266402668038089508.jpg

Paweł, Inżynier imo wyłącznie na bransie, trzeba się będzie w przyszłości przymierzyć bo zegar jest świetny, nie mogę się napatrzeć. Edited by Marcin666

Fajnie mu na krokodylu. Pokaż zdjęcie gdzie widać więcej paska :).

Dodam, że to nie jest jakiś tam krokodylek. To jest KROKODYL od Filipa :)

aacf1197980970fcdf15fb91ade8c05a.jpg

8de1fa34c914f85d9a8106037c1e1c14.jpg

77afcecdcb7aef46430a9ad471277249.jpg

Edited by Mirosuaw

Nie jestes. Do niego jest tez guma i super na niej wyglada. Niestety dosyc droga przyjemnosc.

Paweł, Inżynier imo wyłącznie na bransie, trzeba się będzie w przyszłości przymierzyć bo zegar jest świetny, nie mogę się napatrzeć.

wiem że można Inge wrzucić na gumę lub nawet croco, chodził mi nawet pomysł co by Filipa zagadać na ten temat,

ale po na myślę jednak uznałem tak jak Marcin że ta bransoleta jest tak pięknie technicznie zaprojektowana aby tworzyć całość z kopertą

że do gadów i gum po prostu trzeba kupić inne zegarki :) 

@mikolaj78   - dzięki czasem jakaś fotka wyjdzie ale tak bardziej metodą prób i błędów ;)

Paweł Ten Inge z tą bransoletą jest jak Flip i Flap - w sensie ,że pasują idealnie i są nierozłączni ;-) a u mnie dziś brzydkie kaczątko...

post-55792-0-65393100-1428042085_thumb.jpg

Edited by desmo

Na wylocie C360_2015-04-03-06-58-58-028_zpssoz1eezb

ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci...

A ja wczoraj otrzymałem taki oto prezent od mojej żony. Zupełnie sie nie spodziewałem, więc radość jeszcze większą. Zdjęcie robione tosterem niestety bo aparat wsiąkł

bd494322cca4bfa353740df3082c7a55.jpg

Edited by saike

mam go od wczoraj więc troszkę za wcześnie na jakiekolwiek odczucia...póki co oryginalny pasek poszedł w odstawkę bo jest bee...a zegarek cieszy :)

Pasek nie masuje Ci wizualnie, czy kiepsko się nosił. Mój pasek b.dobrze dopasował się do ręki, jest wygodny, choć miłośnikiem pasków typu really nie jestem, po prostu te otwory mi nie pasują 

Pasek nie masuje Ci wizualnie, czy kiepsko się nosił. Mój pasek b.dobrze dopasował się do ręki, jest wygodny, choć miłośnikiem pasków typu really nie jestem, po prostu te otwory mi nie pasują

Jest nawet wygodny i dobrze lezy...ale mi nie podchodzi i srednio pasuje do zegarka