antjama 24 #94351 Napisano 25 Sierpnia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1062 #94352 Napisano 25 Sierpnia 2015 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #94353 Napisano 25 Sierpnia 2015 A jednak. Pamiętam, gdy pytałem - "kiedy Rolex?" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3828 #94354 Napisano 25 Sierpnia 2015 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #94355 Napisano 25 Sierpnia 2015 Świetny ten Fortis. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #94356 Napisano 25 Sierpnia 2015 Bardzo ładny ten GMTM. Powiedz proszę Paweł, czy na żywo w bezpośrednim porównaniu kolor i połysk ceramiki w SMP300 jest inny niż w GMTM? Który ładniejszy? Ceramika w Omedze bardziej odcina się od tarczy, fantastyczny AR powoduję że cały zegarek jest ostry jak brzytwa, bywa że wygląda to obłędnie, czarna tarcza i połyskująca jakby siwa ceramika,w Rolexie natomiast ceramika ze szkłem tworzą jakby jedność, czasami to wygląda jakby cały zegarek był za laminowany Już kiedyś pisałem że Rolek ma w sobie taką vintagową nostalgię, SMPc to sama nowoczesność. Który ładniejszy ? hmm, szczegóły ładniejsze w 300-tce ale jako całość GMT 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1062 #94357 Napisano 25 Sierpnia 2015 A jednak. Pamiętam, gdy pytałem - "kiedy Rolex?" Oj tam, tylko krowa nie zmienia zdania 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 22268 #94358 Napisano 25 Sierpnia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esteta 14 #94359 Napisano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Ceramika w Omedze bardziej odcina się od tarczy, fantastyczny AR powoduję że cały zegarek jest ostry jak brzytwa, bywa że wygląda to obłędnie, czarna tarcza i połyskująca jakby siwa ceramika,w Rolexie natomiast ceramika ze szkłem tworzą jakby jedność, czasami to wygląda jakby cały zegarek był za laminowany Już kiedyś pisałem że Rolek ma w sobie taką vintagową nostalgię, SMPc to sama nowoczesność. Który ładniejszy ? hmm, szczegóły ładniejsze w 300-tce ale jako całość GMTDokładnie.Siwy bezel Omegi pięknie odcina się od jej czarnej tarczy.Jednak zależnie od oświetlenia czasem jest odwrotnie.To ceramika wygląda na ciemniejszą od tarczy.I to jest świetne w tym zegarku.Rolka na żywo nie widziałem. Edit mod: Ja rozumiem-telefon ale by trzy razy ten sam post? Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez cook 0 Tisell Klub Polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patiszon 0 #94360 Napisano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Bardzo, ale to bardzo ładny Fortis. Gratuluję! Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez Patiszon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #94361 Napisano 25 Sierpnia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pharmacon 172 #94362 Napisano 25 Sierpnia 2015 Nie ma Rolexa, to trzeba było zaspokoic potrzebe nowosci Calibre 36. Na gumie, bo znowu upał Wow! Wygląda świetnie, gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #94363 Napisano 25 Sierpnia 2015 Świetny ten Fortis. Bardzo, ale to bardzo ładny Fortis. Gratuluję! dziekuje.upolowany na bazarku. szukalem szukalem i nagle sie pojawil to nie bylo sie nad czym zastanawiac. teraz jeszcze tylko poszukam gdzies bransolety i bedzie komplet. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #94364 Napisano 25 Sierpnia 2015 Temu zegarku - jest najlepiej na pasku. Dla mnie to jeden z tych co mu nawet dedykowana bransoleta zabiera kawał charakteru. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10795 #94365 Napisano 25 Sierpnia 2015 Ja sie tak cieszylem, ze w tym Pamie wskazowka GMT pieknie sie chowa pod godzinowa, a Ty jak widze jeszcze chyba jej nigdy nie schowales 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #94366 Napisano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Emerytura Zegarkowa, czujesz spełnienie ??? Gratulacje To ten o którym rozmawialiśmy ? edit. Mariusz, nie chowam jej bo ją lubię Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez mikolaj78 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1062 #94367 Napisano 25 Sierpnia 2015 Zegarkowa, czujesz spełnienie ??? Gratulacje To ten o którym rozmawialiśmy ? Dzięki Mariusz Tak, emerytura zegarkowa, ale pewnie się nie uda Nie, to nie ten o którym rozmawialiśmy, jak to w życiu wolę młodsze 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #94368 Napisano 25 Sierpnia 2015 Paweł2499, dzięki. Niezbyt dokładnie pamiętam wygląd tej ceramiki z przymiarek Rolexów a na zdjęciach wygląda ładniej niż w SMP300 i lepiej by tu również pasowała dopełniając czarnego, lśniącego wizerunku tego zegarka. Ale ideałów nie ma:-) Esteta, zgaduję że masz wolne łącze i nie widząc reakcji urządzenia przy wysyłaniu posta- klikasz dwa lub trzy razy. Co za niecierpliwa natura;-) Kroll_czarli, ta Carrera jest przepiękna. 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10795 #94369 Napisano 25 Sierpnia 2015 Tak, emerytura zegarkowa, ale pewnie się nie uda Emerytura zegarkowa raczej nam tu nie grozi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #94370 Napisano 25 Sierpnia 2015 Temu zegarku - jest najlepiej na pasku. Dla mnie to jeden z tych co mu nawet dedykowana bransoleta zabiera kawał charakteru. mowisz? boje sie, ze za jakis czas mi sie znudzi jendostajny zestaw i bede chcial cos pokombinowac. a zestaw pasek+bransa zamykala by opcje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1062 #94371 Napisano 25 Sierpnia 2015 Emerytura zegarkowa raczej nam tu nie grozi No tak, okrutne ale prawdziwe; ) 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4456 #94372 Napisano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja przez dlugi czas lekcewazylem ten model, jako gorszego brata Suba, ale zupelnie mi sie odmienilo. Ja mam tak nadal, mercedes + zielony latawiec... Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #94373 Napisano 25 Sierpnia 2015 mowisz? boje sie, ze za jakis czas mi sie znudzi jendostajny zestaw i bede chcial cos pokombinowac. a zestaw pasek+bransa zamykala by opcje To moje zdanie. Możesz mieć inne. ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mkuka #94374 Napisano 25 Sierpnia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 580 #94375 Napisano 25 Sierpnia 2015 Pokaz fotke dekla tego Zenitha. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach