Jaroslaw Jerry Esowy 1756 #97851 Napisano 8 Października 2015 (edytowane) mikolaj wstydzilbys sie dawac fitke podrobki tego swietnego zegarka Edytowane 8 Października 2015 przez Jaroslaw Jerry Esowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 94029 #97852 Napisano 8 Października 2015 A skąd się wzięło jajo ?Odpowiedź jest przewrotna i niezwiązana z kurą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 753 #97853 Napisano 8 Października 2015 (edytowane) mikolaj wstydzilbys sie dawac fitke podrobki tego swietnego zegarka Dobra "potrópka" nie jest zła Odpowiedź jest przewrotna i niezwiązana z kurą Odpowiedzią jest.......Tudor Edytowane 8 Października 2015 przez mikolaj78 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 9882 #97854 Napisano 8 Października 2015 Fajnie Ci to wyszło Dziękuję! To był mój post nr 600, więc musiałem się do niego przyłożyć trochę Twój rozkłada LLD na łopatki, Hugo, no bez przesady... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyra 41 #97855 Napisano 8 Października 2015 Dzisiaj tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 94029 #97856 Napisano 8 Października 2015 Dobra "potrópka" nie jest zła Odpowiedzią jest.......Tudor Twoj Tudor jest świetny, a odpowiedzią w naszej dygresji są gady, to od nich pochodzi jajo, miliony lat przed ptakami tj.kurami:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 753 #97857 Napisano 8 Października 2015 Wiem, wiem , ale tu na forum wszystko się sprowadza do jednego mianownika....zegarków 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hugo012 1849 #97858 Napisano 8 Października 2015 (edytowane) Hugo, no bez przesady... Trochę przyszalałem, ale subiektywnie, estetycznie, z pominięciem mechanizmu i wodoszczelności - nawet sekundy bym się nie zastanawiał, którego chciałbym nosić na co dzień. Oris to jeden z niewielu diverów, które pasują do wszystkiego, od stroju sportowego po względnie elegancki. Longines jest genialny, ale w swej klasyce bardziej dziadkowy. Według mnie nadaje się tylko na n-tego divera w kolekcji, takiego zakładanego od święta. Na szczęście nie mam tych dylematów PS. Frakcję LLD informuję, że to tylko moje zdanie, nie oficjalne wytyczne. Edytowane 8 Października 2015 przez hugo012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 94029 #97859 Napisano 8 Października 2015 Wiem, wiem , ale tu na forum wszystko się sprowadza do jednego mianownika....zegarków Czasami warto też inne tematy poruszyć, choć zegarki są najciekawsze:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 3182 #97860 Napisano 8 Października 2015 Giermek jest tylko jeden ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bert69 279 #97861 Napisano 8 Października 2015 Giermek jest tylko jeden ! Chyba, Paź Królowej 0 Pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 753 #97862 Napisano 8 Października 2015 Czasami warto też inne tematy poruszyć, choć zegarki są najciekawsze:)Ależ oczywiście 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 3182 #97863 Napisano 8 Października 2015 Chyba, Paź Królowej Królowa i Król mogliby Giermka w lektyce nosić jakby im na to pozwolił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 94029 #97864 Napisano 8 Października 2015 Trochę przyszalałem, ale subiektywnie, estetycznie, z pominięciem mechanizmu i wodoszczelności - nawet sekundy bym się nie zastanawiał, którego chciałbym nosić na co dzień. Oris to jeden z niewielu diverów, które pasują do wszystkiego, od stroju sportowego po względnie elegancki. Longines jest genialny, ale w swej klasyce bardziej dziadkowy. Według mnie nadaje się tylko na n-tego divera w kolekcji, takiego zakładanego od święta. Na szczęście nie mam tych dylematów PS. Frakcję LLD informuję, że to tylko moje zdanie, nie oficjalne wytyczne. Faktycznie, to tylko twoje zdanie:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bert69 279 #97865 Napisano 8 Października 2015 Królowa i Król mogliby Giermka w lektyce nosić jakby im na to pozwolił Jeżeli oboje mają imiona zaczynające się na R to pełna zgoda 0 Pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 3182 #97866 Napisano 8 Października 2015 Jeżeli oboje mają imiona zaczynające się na R to pełna zgoda Król na R, a Królowa na O oj chyba podpadłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bert69 279 #97867 Napisano 8 Października 2015 Z królową podpadłeś 0 Pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eq44 486 #97868 Napisano 8 Października 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 753 #97869 Napisano 8 Października 2015 Ale się moda zrobiła na polerowanie środkowej części bransolety 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bert69 279 #97870 Napisano 8 Października 2015 mikolaj78 zła kolejność 0 Pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5498 #97871 Napisano 8 Października 2015 Trochę przyszalałem, ale subiektywnie, estetycznie, z pominięciem mechanizmu i wodoszczelności - nawet sekundy bym się nie zastanawiał, którego chciałbym nosić na co dzień. Oris to jeden z niewielu diverów, które pasują do wszystkiego, od stroju sportowego po względnie elegancki. Longines jest genialny, ale w swej klasyce bardziej dziadkowy. Według mnie nadaje się tylko na n-tego divera w kolekcji, takiego zakładanego od święta. Na szczęście nie mam tych dylematów PS. Frakcję LLD informuję, że to tylko moje zdanie, nie oficjalne wytyczne. Jako zatwardziały zwolennik LLD, muszę odpowiedzieć na ten jakże prowokacyjny wpis godzący zarówno w ocenę mojego ulubionego zegarka jak i w poczucie młodości, które mi towarzyszy . Pominę bardziej dosadną ripostę i pozostanę tylko przy fakcie, iż jeszcze wiele lat musi upłynąć by rywale doczekali się tak pięknej historii, nie wspominając już o innych zaletach. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #97872 Napisano 8 Października 2015 To słabe....rysy widać Mariusz avatar zmieniłeś widzę.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Passero #97873 Napisano 8 Października 2015 Mariusz, nowy avatar robi robotę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 753 #97874 Napisano 8 Października 2015 mikolaj78 zła kolejność To słabe....rysy widać Mariusz avatar zmieniłeś widzę.... Mariusz, nowy avatar robi robotę Ja pitolę, zmiana była tylko na chwilę, tak testowo Nic nie umknie Waszej uwadze Jakoś ten nowy avatar mnie nie przekonał 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bert69 279 #97875 Napisano 8 Października 2015 Ja pitolę, zmiana była tylko na chwilę, tak testowo Nic nie umknie Waszej uwadze Jakoś ten nowy avatar mnie nie przekonał Bo my bystrzachy 0 Pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach