MasterFan 977 #1326 Napisano 21 Czerwca 2006 No, no, bardzo ładne zegareczki koledzy tu wklejacie, śliczności! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Jankowski 11 #1327 Napisano 22 Czerwca 2006 Witam co Wy na to 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Jankowski 11 #1328 Napisano 22 Czerwca 2006 <a href="http://img365.imageshack.us/my.php?image=vbffgdytdtd60272pn.jpg" target 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Jankowski 11 #1329 Napisano 22 Czerwca 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #1330 Napisano 22 Czerwca 2006 @deem: jest sweterek sa gratulacje! Super zegarek! Mam nadzieje, ze nie oszukiwales i w sweterku chodziles caly dzien, a nie tylko na chwile do zdjecia zalozyles :twisted: @Pawel: no no ciekawy Zenith. Gratuluje! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Jankowski 11 #1331 Napisano 22 Czerwca 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deem 1 #1332 Napisano 22 Czerwca 2006 Mam nadzieje, ze nie oszukiwales i w sweterku chodziles caly dzien, a nie tylko na chwile oszukiwałem :oops: Zenith konkret... 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Jankowski 11 #1333 Napisano 22 Czerwca 2006 Panowie Zenith będzie z niespodziankom ale to troszkę potrwa proszę o komentarze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #1334 Napisano 22 Czerwca 2006 Paweł, to Twój Zenith, czy Żony? Bo mam wrażenie, że zegarek jest (sądząc po cyferblacie) z damskiej serii Star Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Jankowski 11 #1335 Napisano 22 Czerwca 2006 Zegarek Żony póżniej pokarze inne. Tylko co w nim jest nie tak ??? :wink: test na spostrzegawczość :lol:Niebawem ujawnie szczegóły 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #1336 Napisano 22 Czerwca 2006 Uważam, że Zenith ma parę latek, ale takich indeksów nigdy nie widziałem. Może to wynik zmniejszania fotografii, ale krawędzie tych indeksów są jakieś takie :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #1337 Napisano 22 Czerwca 2006 Obstawiam nieoryginalne wskazówki i zmiany na tarczy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Jankowski 11 #1338 Napisano 22 Czerwca 2006 Ciepło Ciepło ale indeksy ? kolekcja Stra .Gramy dalej ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #1339 Napisano 22 Czerwca 2006 Wskazówki jakby nieoryginalne :?: Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #1340 Napisano 23 Czerwca 2006 Indeksy malowane pędzelkiem. 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Jankowski 11 #1341 Napisano 23 Czerwca 2006 tonzep bez przesady :evil: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #1342 Napisano 24 Czerwca 2006 tonzep :shock: 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1343 Napisano 24 Czerwca 2006 To już prawie jak Zeb McCain :twisted: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roberto 52 #1344 Napisano 25 Czerwca 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Chevy'56 #1345 Napisano 25 Czerwca 2006 Dzisiaj zalozylem swoj starszy zegarek Zdjecie oczywiscie pogladowe... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1346 Napisano 25 Czerwca 2006 ten Panerai absolutnie mi się nie podoba. paskuda. ale ta marka wywołuje skrajne emocje więc pewnie jest sporo osób, którym się podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1347 Napisano 25 Czerwca 2006 Chevypiękna maszyna :!: miałem kiedyś coś podobnego,u góry na wykresach można było ustawić dodatkowy czas zupełnie jak w tych nowych Tokyo flaschach 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Chevy'56 #1348 Napisano 25 Czerwca 2006 No fajna rzecz moj podobnie jak ten ze zdjecia spoooro przeszedl ;P nawet chyba troche wiecej ale szybka cala, poscierana jest tylko ta obrecz z cyframi... Ten zegareczek (w sensie moj, nie ten ze zdjecia) przywieziony byl z Dubaju jakies 10, albo lepiej, lat temu jako prezent dla mojego taty 2 lata temu ja go dostalem w spadku 8) BTW. sprzedawac nie mam zamiaru, ale ciekaw jestem jaka jest jego wartosc rynkowa (mowie o uzywce)... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1349 Napisano 25 Czerwca 2006 od kilku dni..... Piękna maszyna. Gratulacje. Witaj w klubie 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1350 Napisano 25 Czerwca 2006 Chevy'56, fajne to Casio . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach