Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

VDI1kaV.jpg

Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcie klasa !

"....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzialem w klubie Rolexa.

Cos fantastycznego! :)

Mariusz, no zdjęcie miszcz...absolutnie ;) A zegar...leży jak należy :D

Dzięki chłopaki , ale to takie szybkie strzały w plenerze, nic specjalnego ...

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny ten Tisell... jedynie szczotkowanie bezela coś nie teges... jakby był czymś upaćkany... ;)

RG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już my to z @tommly bodaj mówiliśmy. Jeszcze chwila i będzie chciał sprzedać :D ;)

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drugi i ostatni dzień delegacji (w tym tygodniu) - z Nomosem. Na gumie/silikonie naprawdę zmienia charakter.

Drugue zdjęcie z wczoraj :)

post-48855-0-24574700-1511515115_thumb.jpeg

post-48855-0-32398200-1511515231_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, ocenia sie ze sprzedano 33 mln sztuk i to do września wiec na koniec roku będzie ze 40 mln.

Znalazłem dane które pokazują ze Rolex produkuje około miliona rocznie (wiem dlaczego nie mam rolexa :-), a bliski mi Panerai 70000, na szczycie szwajcarów jest Tissot z 2 mln rocznie - Apple planuje sprzedaż 20 mln w 2018!

Sent from my iPhone using Tapatalk

ilość sprzedaży nie przekłada się wprost proporcjonalnie na popularność i rozpoznawalność - bo liczy się też się utrwalenie w świadomości ogółu ludzi których  nawet na zapięcie do rolexa nie będzie stać , a mimo to znają i wiedzą o czym mowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość vitriol

@dodge66, bardzo fajna fota, ale nie wiem czy jestem przekonany do tej ceramiczno-szfirowej koncepcji vintage :huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ilość sprzedaży nie przekłada się wprost proporcjonalnie na popularność i rozpoznawalność - bo liczy się też się utrwalenie w świadomości ogółu ludzi których nawet na zapięcie do rolexa nie będzie stać , a mimo to znają i wiedzą o czym mowa.

Cóż nie można chyba marce Apple odmówić braku rozpoznawalności i popularności? Myśle ze jest nawet większa niż Rolexa :-), a w kwestii zegarków prawdziwych i z dusza, zaczynam szukać właśnie mniej rozpoznawalnych i mniej popularnych okazów. Może nawet w końcu kupię jakieś Rolexa z dusza?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż nie można chyba marce Apple odmówić braku rozpoznawalności i popularności? Myśle ze jest nawet większa niż Rolexa :-), a w kwestii zegarków prawdziwych i z dusza, zaczynam szukać właśnie mniej rozpoznawalnych i mniej popularnych okazów. Może nawet w końcu kupię jakieś Rolexa z dusza?

Apple jest popularne wśród telefonów a nie zegarków na tym polu jest jak rolex wśród zegarków

Edytowane przez rafio77

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od paru dni niezmiennie6b39cd1620f4f62183db1c78939b16eb.jpg

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi