Maro66 63 #14576 Napisano 3 Marca 2010 Aaa faktycznie. Stary, dobry "Kobben" 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2312 #14577 Napisano 3 Marca 2010 Aaa faktycznie. Stary, dobry "Kobben" niektórzy o Kobbenach nie mówią "dobry"...że zacytuję..Jacka.."To niemieckie u-booty typ 207 z lat 60 - z wyjątkiem naszych poszły na żyletki pod koniec lat 90. Małe toto, bez przedziałów wodoszczelnych. Niby po remoncie i modernizacji, ale - brrr..." 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #14578 Napisano 4 Marca 2010 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #14579 Napisano 4 Marca 2010 Jedna z moich ulubionych Etern (szkoda, ze już takich nie robią ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3421 #14580 Napisano 4 Marca 2010 -> Wywiad, DarekKByla to tak zwana miłość od pierwszego wejrzenia ... nie zdolalem sie oprzec pokusie widzac tego Laco.Jak na razie nie rozczarowala mnie ta nowa znajomosc. Podoba mi sie czytelnosc i przejrzystosc zegarka, pozolkla tacza i te niebieskie dlugie i smukle ... wskazowki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #14581 Napisano 4 Marca 2010 ...Małe toto, bez przedziałów wodoszczelnych. Niby po remoncie i modernizacji, ale - brrr..." Dlatego napisałem "stary" i dodałem uśmiech na końcu 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 33 #14582 Napisano 4 Marca 2010 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4447 #14583 Napisano 4 Marca 2010 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #14584 Napisano 4 Marca 2010 MAM EREKCJĘ Boska ! Wreszcie kupiłeś coś fajnego a nie te JLC i JLC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #14585 Napisano 4 Marca 2010 Właśnie przyszedł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #14586 Napisano 4 Marca 2010 Janku - rozluznij sie - to Hemiga!!!!!! - umnie tylko lezakuje i nabiera wartosci:) W kazdym razie dzieki moze sie zastanowie bo zegarek rzeczywiscie swietny. 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #14587 Napisano 4 Marca 2010 Rafale moje zdanie na temat IWC to pewnie znasz , natomiast Eterna fajna - bardzo przyjemny model i świetnie wykonany , Grzesiu gratualacje , tylko nie dawaj Kurnajankowi jak teraz ma erekcję to jak juz przyjdzie to ... - aż nawet boje się myśleć - fuj ... 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #14588 Napisano 4 Marca 2010 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #14589 Napisano 4 Marca 2010 Eterna i Moryc extras!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #14590 Napisano 4 Marca 2010 :) 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #14591 Napisano 5 Marca 2010 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #14592 Napisano 5 Marca 2010 bardzo sympatyczny Vostoczek 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #14593 Napisano 5 Marca 2010 dzisiaj cos innego niz zwykle Nie trafiłem, obstawiałem brązowego 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_prezesso_ 245 #14594 Napisano 5 Marca 2010 eterna - miód malina ale ten jlc wiem, ktoś wspomniał ostatnio, że one wszystkie takie same - ale ten jest po prostu śliczny!wszystko ma tak jak mi się podoba!!! Cytochrom - ile masz już jlc, tak z ciekawości? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #14595 Napisano 5 Marca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #14596 Napisano 5 Marca 2010 (edytowane) ML fajowy z cosc swietny diverek ! jlc inny niz zwykle - ma mniejszy dysk alarmu - taki inny jest Należą się przeprosiny dla Kurnajanka za to fuj ale nigdy nie pociagali mnie faceci , co innego dwie kobitki .Diesel niezly zestawik - jeszcze paska do spodni brakuje ! Edytowane 5 Marca 2010 przez STARUSZEK 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gludek 404 #14597 Napisano 5 Marca 2010 :D Wowwwwwwwwwwwwwwwwww...paseczki robią wrażenie.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #14598 Napisano 5 Marca 2010 (edytowane) Diesel myślałem że masz więcej pasków ale piekne sztuki niektóre Edytowane 5 Marca 2010 przez igory76 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2312 #14599 Napisano 5 Marca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gludek 404 #14600 Napisano 5 Marca 2010 A mnie ten Kolega od wczoraj jakoś nie może opuścic... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach