Spinner 33 #15451 Napisano 12 Maja 2010 Pewnie czytelniejsza by była czarna ale nie lubie zegarków z zieloną lumą i ciemny zacny już mam a minimalista jestem - zresztą większy opis dlaczego taka u sąsiadów: LINK 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roj 214 #15452 Napisano 12 Maja 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Worps 2 #15453 Napisano 12 Maja 2010 Qrcze..faktycznie piękan ta Eterna Gratuluję!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4838 #15454 Napisano 13 Maja 2010 (edytowane) Sorry za wyrażenie ale chyba dzieci tutaj nie ma Za je bi sty ...Uchwyciłeś prawdziwe piękno tego zegarka. Oraz półkę z segergatorami Mam pytanie. Zapewne cholernie trudne - bo zadawałem je wiele razy i nigdy nie otrzymałem odpowiedzi - PO CO CYTUJECIE ZDJĘCIA? Edytowane 13 Maja 2010 przez Adi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3427 #15455 Napisano 13 Maja 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roj 214 #15456 Napisano 13 Maja 2010 świetny Laco!! czy można więcej fotek zobaczyć (np. galeria?)co to za model (z lenistwa spytam żeby nie szukać ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3427 #15457 Napisano 13 Maja 2010 świetny Laco!! czy można więcej fotek zobaczyć (np. galeria?)co to za model (z lenistwa spytam żeby nie szukać )No. 861209Stainless steel case with flat sapphire glass in black PVD plating, Diameter 46 mm, thickness 13 mm, 20 ATM water resistant, screwed?in mineral glass back case and screwed-in stainless steel crown at 12 o?clock position. Black PVC band with stainless steel buckle. Rotating bezel. Black dial with luminous index and hands. Swiss automatic movement with date and 40 hours power reserve function. Geneva stripe and blue screw movement refine Werk: 2892_A2 (top grade? - kolo balansu ze "szprychami" w postaci klepsydry).Podoba mi sie prostota tego zegarka i fakt, ze chodzi z dokladnoscia do +1...+2s na dobe.Kiedys sprobuje zrobic wiecej zdjec i wrzucic je tutaj na Forum. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 110010000010011001 #15458 Napisano 13 Maja 2010 HTC HD2 super! U mnie zestaw zgrany kolorystycznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Black_SRT 27 #15459 Napisano 13 Maja 2010 Eterna piękna, już od jakiegoś czasu ostrzę sobie na nią zęby (biała lub kremowa)A ja dzisiaj tak (Omegę oszczędzam) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 978 #15460 Napisano 13 Maja 2010 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #15461 Napisano 13 Maja 2010 Marcin powalasz ! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 518 #15462 Napisano 13 Maja 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenwatch 3 #15463 Napisano 13 Maja 2010 Mam pytanie. Zapewne cholernie trudne - bo zadawałem je wiele razy i nigdy nie otrzymałem odpowiedzi - PO CO CYTUJECIE ZDJĘCIA? Odpowiem, ale tylko za siebie:) Najczesciej nie cytuje zdjec, ale w tym przypadku:1. Post byl bez zadnego tekstu - wiec zacytowalem zdjecie,zeby wiadomo bylo do czego odnosi sie moj post.2. Eterna wyszla tak pieknie, prawde powiedziawszy chyba najlepsze zdjecie tego modelu jakie widzialem, wiec stwierdzilem, ze niewielu bedzie sie zloscilo, ogladajac tak piekny zegarek kolejny raz:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4838 #15464 Napisano 14 Maja 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #15465 Napisano 14 Maja 2010 Na żółto i na niebiesko... Pytanie Marcin, co dalej ?. Odnoszę wrażenie, że kupując Royal Oaka, złapałeś sierściucha, a w tej całej naszej zegarkowej pasji (zresztą tak jak w każdej) chodzi o to, aby króliczka gonić, ale go nie złapać. Masz może jakieś marzenia zegarkowe ?, coś, co chciałbyś w najbliższym lub odległym czasie ujrzeć na swoim nadgarstku ?. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dpasta 137 #15466 Napisano 14 Maja 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Worps 2 #15467 Napisano 14 Maja 2010 Byłem ciekaw jak będzie wyglądała ta Cytrynka na bransolecie i przyznaję, że na standardowym pasku brązowym bardziej mi się podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dpasta 137 #15468 Napisano 14 Maja 2010 Byłem ciekaw jak będzie wyglądała ta Cytrynka na bransolecie i przyznaję, że na standardowym pasku brązowym bardziej mi się podoba to fakt, ale ten pasek przy codziennym korzystaniu ciochra sie przeokrutnieA i tak mi sie bardziej podoba od czarnej na bransolecie. Na zdjeciu tego nie widac, ale calosc swieci sie jak psu j...a 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waza 1 #15469 Napisano 14 Maja 2010 Pytanie Marcin, co dalej ?. Odnoszę wrażenie, że kupując Royal Oaka, złapałeś sierściucha, a w tej całej naszej zegarkowej pasji (zresztą tak jak w każdej) chodzi o to, aby króliczka gonić, ale go nie złapać. Masz może jakieś marzenia zegarkowe ?, coś, co chciałbyś w najbliższym lub odległym czasie ujrzeć na swoim nadgarstku ?.kolega doszedł do momentu w którym już wyleczył chorobę na razie nic lepszego nie wypuszczą więc ma spokój... Master Fan bardzo ładny AP 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #15470 Napisano 14 Maja 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #15471 Napisano 14 Maja 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczor76 0 #15472 Napisano 14 Maja 2010 Fajny Aviator - mogli sobie tylko tą 3 darować - pokaż jak świeci 0 Są ludzie, którzy przez całe życie spoglądają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #15473 Napisano 14 Maja 2010 Fajny Aviator - mogli sobie tylko tą 3 darować - pokaż jak świeciniech się ściemnito nie trójka, to tyłeczek, fajny jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 978 #15474 Napisano 14 Maja 2010 Pytanie Marcin, co dalej ?. Odnoszę wrażenie, że kupując Royal Oaka, złapałeś sierściucha, a w tej całej naszej zegarkowej pasji (zresztą tak jak w każdej) chodzi o to, aby króliczka gonić, ale go nie złapać. Masz może jakieś marzenia zegarkowe ?, coś, co chciałbyś w najbliższym lub odległym czasie ujrzeć na swoim nadgarstku ?.Tak Mariusz, sierściuch złapany, Royal Oak to zegar, który prawdopodobnie opuści mnie dopiero w momencie jak mój syn /daj Boże / mnie o niego poprosi. Mam chwilę słabości i czasem myślę o zamianie go na inny zegarek, ale wtedy wystarczy na jakiś czas założyć na nadgarstek co innego, żeby po paru dniach zakładać RO z taką samą przyjemnością jak zaraz po jego zakupie. Długo czekałem na RO z własnym werkiem /4 lata/ po tym jak już wyszedł czekałem z zakupem ponad rok, czytałem o mechanizmie, znam go naprawdę dobrze i wiem, że było warto. RO to świetny zegar. Zegarkowe marzenia oczywiście mam, aktualnie marzę o Blancpain L-evolution Moon Phase, Blancpain L-evolution Alarm GMT lub JLC Duometre natomiast następnym zakupem prawdopodobnie będzie UN Executive Dual Time kolega doszedł do momentu w którym już wyleczył chorobę na razie nic lepszego nie wypuszczą więc ma spokój... Master Fan bardzo ładny APDzięki waza ...ale jednak mimo wszystko wciąż choruję Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #15475 Napisano 14 Maja 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach