Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Irek, rowniez jestem ciekaw co z nim nie tak...

Edytowane przez carlito1

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gallery_27913_38_20842.jpg

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Z Glashutte weszystko jest OK , zegarek swietny , ale ja go kupowalem jako cos tymczasowego do koszuli i zanim go dostalem znalazlem ten zegarek ktory zawsze chcialem wiec ten GO idzie na bazar . Poprostu chce odzyskac czesc pieniedzy .

PS

Wiem Carlito ze pokazywales tego Zenith'a (ultra thin ) co ja sie nad nim zastanawialem zeby kupic . Naprawde polecam przegladnac oferte GO , dzieli te firmy przepasc w jakosci wykonania zegarkow

Irek

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem ze na korzysc GO tak? moglbys podac przyklady dlaczego tak uwazasz?

Zegarki GO mi sie bardzo podobaja i napewno wezme je pod uwage, kiedy bede kupowal zegar "wieczorowy"

Edytowane przez carlito1

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GO all the way

Wiesz, najlepiej to zabaczyc przez lupke ktora jest dostarczana z kazdym modelem zegarka GO . Pierwszy raz wczoraj to zrobilem , chociaz mialem ich zegarki juz wczesniej , poogladalem sobie wszystko dokladnie . Movement nawet czesci ktore wygladaja na gladkie takie jak np zloty ciezarek na rotorze ( sorry za te polskie okreslenie ) sa szlofowane lub zdobione p protu rewelacja . Szczegolnoe biorac pod uwage zakres cenowy tych zegarkow . Zreszta zaraz zalacze kilka zdjec na bazarek i do galerii . To zobaczysz

Irek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GO all the way

Wiesz, najlepiej to zabaczyc przez lupke ktora jest dostarczana z kazdym modelem zegarka GO . Pierwszy raz wczoraj to zrobilem , chociaz mialem ich zegarki juz wczesniej , poogladalem sobie wszystko dokladnie . Movement nawet czesci ktore wygladaja na gladkie takie jak np zloty ciezarek na rotorze ( sorry za te polskie okreslenie ) sa szlofowane lub zdobione p protu rewelacja . Szczegolnoe biorac pod uwage zakres cenowy tych zegarkow . Zreszta zaraz zalacze kilka zdjec na bazarek i do galerii . To zobaczysz

Irek

sorri za off top, ale wlasnie obejrzalem sobie DVD jakie GO przslalo mi wraz z katalogiem, no i tam naprawde jest sie czym zachwycac...oni naprawde sa "meisters"

Senator Sixties Date jest..obledny. A to tylko jeden model.

Dark Side is a pathway to many abilities, sometimes considered unnatural...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

irek...GO kapitalne, dziwię Ci się, że puszczasz :(

Jash -oczywiście design jest kwestią gustu. Mi zegarki LINDE WERDELIN podobają się bardzo, a ten model, OKTOPUS DLC jest kapitalny, z najlepszym gumowym paskiem, jaki w życiu widziałem.

Za jakiś czas wrzucę fotki do galerii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

irek...GO kapitalne, dziwię Ci się, że puszczasz :(

Choroba gdybym mogl sobie pozwolic ( finanse ) to bym go zostawil , nawet mija zona stwierdzila ze jest fajny . A to juz jest cos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem ze na korzysc GO tak? moglbys podac przyklady dlaczego tak uwazasz?

Zegarki GO mi sie bardzo podobaja i napewno wezme je pod uwage, kiedy bede kupowal zegar "wieczorowy"

Zegarki swietnie wykonane. Fajna manufaktura. Ale np kolekcja PANO, w stali, na zywo bardzo traci względem zdjęć w sieci.

Najpierw trzeba poprzymierzac :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale np kolekcja PANO, w stali, na zywo bardzo traci względem zdjęć w sieci.

Można zapytać, gdzie oglądałeś na żywo model PANO w stali ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zgodze sie z Pajonatem , ja mialem stalowego panomaticlunar (zdjecia w galerii) i wg mniw na zywo wyglada znacznie lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, a moze cos z GO na nasz zegar klubowy?

Edytowane przez carlito1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Heinz_Dundersztyc
post-0-0-78616700-1331635749.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłes Pontosa? :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to mamy takie same zegareczki, tylko ze ja z czarna tarcza :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluje Waldii pięknego zegarka :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5182690052_30e3627fd2_b.jpg

wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czadzik..!!:(..u mnie..:

prs50blk.jpg

Edytowane przez y60

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi