Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Recommended Posts

38 minut temu, Yenjay napisał:

Ciężki wybór emoji12.png

Polar jest tak prosty w formie, że aż najciekawszy 👍

Panowie! Życia mi nie ułatwiacie, Polar jest na sprzedaż ale nadal walcze z tą decyzją.

Pozdrawiam. Jedrzej 

Zgaduję, że to Stenek
A chłopaki od G-Shocków, którzy wrzucali czasem na wakacjach zdjęcia z bardzo interesującym drugim planem - tak właśnie powinni byli ustawiać ostrość.
Stenek na Unitasie - pięknie cyka

1 minutę temu, Miszkolc napisał:

Stenek na Unitasie - pięknie cyka emoji4.png

Jeszcze nie mam żadnego pilota w kolekcji. Jakoś dotąd nie czułem potrzeby ani pociągu do tego typu zegarków. Ale ostatnio coraz bardziej zaczynam doceniać ten design i coraz częściej zerkam na takie zegarki.

Jeżeli na Unitasie, to muszę go koniecznie brać pod uwagę w dalszych rozważaniach.

Jeszcze nie mam żadnego pilota w kolekcji. Jakoś dotąd nie czułem potrzeby ani pociągu do tego typu zegarków. Ale ostatnio coraz bardziej zaczynam doceniać ten design i coraz częściej zerkam na takie zegarki.
Jeżeli na Unitasie, to muszę go koniecznie brać pod uwagę w dalszych rozważaniach.
Jeżeli masz nadgarstek węższy niż 6 cm to ten model odpada. Muszę się przyznać, że kupiłem go przypadkowo i głównie na to, że urzekł mnie wygląd mechanizmu a z czasem i sam zegarek też przemówił do mnie e6e8bf4be0c50a1ed8e766e8a747e0a3.jpg