Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, Masu napisał(-a):

Jak mówili, że to baby gs to trochę nie wierzyłem. Wziąłem przed aparat i kopara opadła :D 

Ja tam w Twoje zdjęcia nie wierzę (i to Seiko na bank jest brzydsze ;)). Przez nie stare Orienty sprzedajesz powyżej 3k :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Krygo napisał(-a):

Ja tam w Twoje zdjęcia nie wierzę (i to Seiko na bank jest brzydsze ;)). Przez nie stare Orienty sprzedajesz powyżej 3k :P 

Haha, dobre fotki to jedno, ale mega modele to drugie. Gdyby tego drugiego brakowało to bym daleko nie zajechał :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
d064ec1c2900ef924aae3f88c30c1f80.jpg&key=36a8ba2546bb97d56bf8ab85cbb1b02d7e0cf64461dc2f72eaff737b198643c8
Gratulacje. Wg mnie Swordfish w każdej wersji wymiata.

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, petruss napisał(-a):

Ładny defender, chodzi za mną niebieska wersja.👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, Triptical napisał(-a):

3e19475e6d019f4f2e9b53e8c772ed2f.jpg

Time matters

Fajny.

Jaka referencja

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, karloss napisał(-a):

Ładny defender, chodzi za mną niebieska wersja.👍

Dzięki. Niebieski ma fajniejszą tarczę, ale u mnie zaważył kolor koperty (taki dla odmiany).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki. Faktycznie brąziaki coraz bardziej mi pasują. A jako że chciałem mieć jakiegoś Zelosa (Swordfisha) oraz że chciałem mieć jeszcze jakiegoś brąziaka, to Swordfish w brązie okazał się idealnym rozwiązaniem.
Widzę, że mi pozazdrościłeś . Gratuluję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Miszkolc napisał(-a):

Widzę, że mi pozazdrościłeś emoji12.png. Gratuluję emoji106.png

Kiedyś pozazdrościłem Ci Airmana i zamiast polować na niebieskiego kupiłem kremowego, takiego jak Twój 😉.

Ale, że masz Swordfisha w brązie to w sumie nie kojarzyłem. Za rzadko go nosisz i pokazujesz 😉. Choć jeżeli się czasem pojawiał na zdjęciach na Forum, to mógł mnie "urabiać" do takiej decyzji zakupowej. Potwierdza się, że mamy podobny gust. 👍

P.S. Właśnie przepatrzyłem starsze posty i widzę Zelosa i Stenka w brązie 😃. Fajne typki.  Jeżeli dobrze widzę, to Twój Swordfish jest z tarczą "full lume". Ciekawy "ficzer", szczególnie, że Zelos w zegarkach lumy nie żałuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś pozazdrościłem Ci Airmana i zamiast polować na niebieskiego kupiłem kremowego, takiego jak Twój .
Ale, że masz Swordfisha w brązie to w sumie nie kojarzyłem. Za rzadko go nosisz i pokazujesz . Choć jeżeli się czasem pojawiał na zdjęciach na Forum, to mógł mnie "urabiać" do takiej decyzji zakupowej. Potwierdza się, że mamy podobny gust.
P.S. Właśnie przepatrzyłem starsze posty i widzę Zelosa i Stenka w brązie . Fajne typki.  Jeżeli dobrze widzę, to Twój Swordfish jest z tarczą "full lume". Ciekawy "ficzer", szczególnie, że Zelos w zegarkach lumy nie żałuje.
To był trochę żart z mojej strony , poprostu lubimy, jak ktoś potwierdza nas w naszych wyborach . A dodatkowo, nie jestem pewien, ale zarzekałeś się po Stowie, że nie planujesz w tym roku już zakupów jak każdy z nas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi