y60 2272 #24451 Napisano 24 Lipca 2011 polubiliśmy się.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piorun 1861 #24452 Napisano 24 Lipca 2011 (edytowane) y60, ładniuśny ten Wired , a co to za radyjko ? Edytowane 24 Lipca 2011 przez Piorun 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #24453 Napisano 24 Lipca 2011 (edytowane) y60, ładniuśny ten Wired , a co to za radyjko ? Grundig Satellit.. Edytowane 24 Lipca 2011 przez y60 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #24454 Napisano 25 Lipca 2011 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lofebug 0 #24455 Napisano 25 Lipca 2011 Ach no to ja nie mam się czym chwalić i jeszcze na takie mnie dziś naszło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #24456 Napisano 25 Lipca 2011 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #24457 Napisano 25 Lipca 2011 Świetne te zdjęcia taktic 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #24458 Napisano 25 Lipca 2011 Seiko ładnie, ale do Stowy to bym się przypiął (lekko pachnie tandetą) 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #24459 Napisano 25 Lipca 2011 W samo południefajna fota 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #24460 Napisano 25 Lipca 2011 Seiko ładnie, ale do Stowy to bym się przypiął (lekko pachnie tandetą) Nie przejmuj się, na dobrym zbliżeniu Seiko też pachnie tandetą 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #24461 Napisano 25 Lipca 2011 Nie przejmuj się, na dobrym zbliżeniu Seiko też pachnie tandetą Pewnie tak (na fotce nie widać), ale też i mniej kosztuje 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #24462 Napisano 25 Lipca 2011 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekr89 168 #24463 Napisano 25 Lipca 2011 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #24464 Napisano 25 Lipca 2011 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #24465 Napisano 25 Lipca 2011 Strasznie mi się podoba ten Boschett 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #24466 Napisano 25 Lipca 2011 Jaki masz obiektyw?W zasadzie nie jest to specjalistyczny obiektyw makro. Pożyczyłem od znajomego konwerter/nakładkę macro Raynox DCR-250 i testuję to z różnymi obiektywami (bo można to nakładać praktycznie na wszelkie obiektywy)Te ostatnie są zrobione teleobiektywem EF 70-300 + Raynox, na ogniskowej gdzieś około 200mm 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snake_08 1 #24467 Napisano 25 Lipca 2011 Ach no to ja nie mam się czym chwalić i jeszcze na takie mnie dziś naszło ....od czegoś trzeba zacząć .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurant 2 #24468 Napisano 25 Lipca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #24469 Napisano 25 Lipca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28004 #24470 Napisano 25 Lipca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 383 #24471 Napisano 25 Lipca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #24472 Napisano 25 Lipca 2011 No gitny jest 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piras 0 #24473 Napisano 25 Lipca 2011 Ach no to ja nie mam się czym chwalić Może nie obiekt jest ważny, a właśnie inne, osobiste spojrzenie na ten obiekt.Przekazanie emocji i piękna, bo w każdym obiekcie znajdziemy piękne "smaczki", a trudność to ich pokazanie innym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #24474 Napisano 25 Lipca 2011 Może nie obiekt jest ważny, a właśnie inne, osobiste spojrzenie na ten obiekt.Przekazanie emocji i piękna, bo w każdym obiekcie znajdziemy piękne "smaczki", a trudność to ich pokazanie innym. Wszystko to racja, pewnie nie ma zegarka, który podoba się wszystkim. Grunt to zobaczyć to coś w zegarku a potem tylko oddać dobrą fotką A ponieważ ostatnio w modzie makro, to dzisiejszy popołudniowy spacerniak: 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7721 #24475 Napisano 25 Lipca 2011 Od poniedziałku ciągle na łapie: Na plaży w Pałandze: W oranżerii: Przed chwilą: 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach